Отговори
# 660
Благодаря!

# 661
„Здравейте всички, аз съм Керем Бюрсин. 2 големи земетресения, настъпили за 60 дни, засегнаха повече от 14 милиона души, знаем, че Турция е страна на бедствия, трябва спешно да създадем нашата култура за борба с бедствия заедно, така че нека заедно развием нашата устойчивост на бедствия.“ 

# 662
В сътрудничество с Deniz Bank и Турската фондация за аудиовизуална филмова култура (TÜRSAK), се организира VI-ия конкурс за сценарий, на който жури ще избере най-добрите сценарии за сериали и мини сериали. В журито влизат Нилпери Шахинкая и Керем Бюрсин, които преди това са работили заедно в сериал на Blu TV.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 22:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 663
Нова снимка на Керем, отпреди 5 дни в район Маслак.

# 664
Снеже 🌼

Добре изглежда, значи се възстановява 🍀

Интересен е конкурса на който е жури, еми браво, дано спечели най добрия сценарий . Младите таланти трябва да се подкрепят. Повече такива конкурси да има. Пак ще работят заедно с Нилка.

Ново, старо от Маями
https://youtu.be/NZyJvAWd2bI

Тони, тук са всички серии на "Въпрос на чест" с бг субтитри

https://www.evropabgonline.com/dostoinstvo?fbclid=IwAR0293fdntvh … l-MauJhO-N1bnO4zE

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 22:17 от Miraland

# 665

Събота вечер Керем е бил на сватба в компанията Bige Önal и много други. Twitter полудя от щастие. Аз също се радвам, че той е все по-добре, здрав, прав и в добро настроение.

@brsinmuffin
All I care about is his beautiful smile and it's come back to us, thank you so much for the mini video that made my day 😭
Всичко, което ме интересува, е красивата му усмивка и тя се върна при нас, много ви благодаря за мини видеото, което оправи деня ми

Arleth Fan account
@onlylovefortheb

Thank you for lighting up our world with your kindness and love. Thank you for inspiring us to be a better person. We are so lucky to have you in our life Kerem. İyi ki varsın KeremBürsin
Благодарим ви, че осветихте нашия свят с вашата доброта и любов. Благодарим ви, че ни вдъхновихте да бъдем по-добри хора. Толкова сме щастливи, че те имаме в живота си Керем. İyi ki varsın

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 20:57 от DeniAra

# 666
# 667
Оппа, гледаме "Семейство" с Къванч и... Серенай. Е, отбелязва участието на Адем Терзи, бръснаря, но... старата любов ръжда не хваща. Laughing

# 668
Знаех си, че Кирето е от семейният отбор 😜 Сега остава да се появи в някоя епизодична роля... например като бившия на Девин 😂😂😂

# 669
Добра новина за феновете на двойката СерКер!

Този вторник Керем публикува в инстаграма си стори с откъс от сериала "Семейство"  като поддръжка на Серенай Саръкая, което даде повод на всички фенове, че Ашк вар. Турската преса пише, че актьорите били забелязани в кафене недалеко от мястото на снимките на "Семейство", в което Серенай играе заедно с Къванч Татлъту. Керем и Серенай прекрасно прекарали времето си, усмихвайки се един на друг, съобщават турските журналисти

Скрит текст:
Хорошая новость для фанатов пары СерКер!

В этот вторник Керем опубликовал у себя в Инстаграм сторис в поддержку Серенай Сарыкая отрывок с сериала "Семья" тем самым дал повод всем фанатом что Aşk var. Турецкая пресса пишет, что актёры были замечены в кафе неподалёку от места съемки сериала "Семья", где Серенай играет вместе с Кыванчем Талтытугом.
Керем и Серенай прекрасно проводили время улыбались друг другу, сообщают турецкие журналсты.

Не знам дали е вярно, така без снимка, даже размазана... Laughing но бих се радвала.

# 670
Дано само да не е първоаприлска шега, че заредих шампанското. 🍾

# 671
Снеже 😉 Честит първи април 😀

Дано само да не е първоаприлска шега, че заредих шампанското. 🍾

Не го зареждай 😂

# 672
Много жалко. Тъкмо гледам Семейство, голяма актриса е Серенайката.

# 673

Здравейте, все по-рядко се разписвам в мамата и няколкото теми, които следя, защото истинския живот е извън социалните мрежи, сериалите и любимите лица от тях. Обаче, вечер след работа препрочитам клюките за този или онзи и истински се забавлявам с горещите страсти на феновете у нас и чужбина. Не знам колко време вече изтече след последното появяване на Керем в роля, но отдавна забелязах, че на него не му трябва да играе. Той целият му живот е един безкраен сериал. Все едно е "Дързост и красота" в турска версия....Истината е, че все повече го харесвам и искам да е щастив, успешен, влюбен и обичан, точно така като му харесва и си мечтае. Но по-голямата истина е, че нямам търпение да го видя на снимачната площадка. Нямам търпение да видя Керем в нова роля и на екран, защото само негов герой може да стане част от живота ми. Да предизвика вълнение, страх, очакване, въздишки и дори любов за времето на гледане. Надявам се за образ събиращ в себе си части от Керем Сайер, Йит Калъч, МКД и разбира се Серкан Болат. (Хала с 4 глави и сърца)
Колкото до личния живот, вече се научих да не ме вълнува, обърква или обнадеждава за каквото и да било. Просто Керем и другите ми любимци са на светлинни години  от моя свят, че дори и след 1000 години няма да се засечем, какво остава да се познаваме и влияем в животите им. В този ред на мисли ми е все едно дали със Серенай пият кафе, играят шах или правят секс. Свободни хора на зряла възраст са и двамата, така че могат да правят всичко което им харесва.

# 674
Не знам дали е истина, но не вярвам и да е първоаприлска шега.

От 6 април каналът sci-fi започва излъчване на сериала "Неживите".

Общи условия

Активация на акаунт