Цикъл преди море

• 851
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
Цикълът ми закъснява, а в събота заминаваме на море. Ще вземе да ми дойде точно, когато сме там!
Момичета, помагайте! Има ли начин да го накарам да ми дойде СЕГА?
п.с. Не съм бременна!

# 1
  • София
Ползвай тампони. На морето имам предвид. Така си решавам този проблем докато съм на море.

# 2
Пийте витамин це. Сутрин и вечер по 2 примерно. При мен всяка година действа безотказно, по време на морето и после като ги спра до към 4 - 5 дни  си идва нормална менструация. Чувала съм, че има хора които го пият и отново идва цикъл, но просто е доста по-лек и не до толкова обилен, явно зависи как реагира самия организъм.

# 3
  • Sunshine state
Пийте витамин це. Сутрин и вечер по 2 примерно. При мен всяка година действа безотказно, по време на морето и после като ги спра до към 4 - 5 дни  си идва нормална менструация. Чувала съм, че има хора които го пият и отново идва цикъл, но просто е доста по-лек и не до толкова обилен, явно зависи как реагира самия организъм.
Тя иска да й дойде сега, а не да го забавя допълнително, то вече й закъснява, та ... А и вит Ц не помага винаги. При мен като бях много млада изобщо не действаше, а се наливах с ампули преди едно събитие. Е, дойде си ми като по часовник. Тампони е решението и туйто. Понякога така става.

# 4
Пийте витамин це. Сутрин и вечер по 2 примерно. При мен всяка година действа безотказно, по време на морето и после като ги спра до към 4 - 5 дни  си идва нормална менструация. Чувала съм, че има хора които го пият и отново идва цикъл, но просто е доста по-лек и не до толкова обилен, явно зависи как реагира самия организъм.
Тя иска да й дойде сега, а не да го забавя допълнително, то вече й закъснява, та ... А и вит Ц не помага винаги. При мен като бях много млада изобщо не действаше, а се наливах с ампули преди едно събитие. Е, дойде си ми като по часовник. Тампони е решението и туйто. Понякога така става.
съжалявам, не съм разбрала и се е получило объркване

# 5
Вит Ц не помага. Уж намалява кръвотечението и то не винаги.

Купи си менструална чашка или тампони и ще си решиш проблема.

# 6
Физически упражнения с тежести или кардио натоварване. Секс също помага. Това за предизвикване, ако вече е закъснял цикълът. Също консумиране на пикантни храни съм чувала, че помага.

# 7
Аз пък знам , че ударна доза Витамин Ц 1000 мг. предизвиква цикъла , а не го забавя .
Даже съм го пробвала върху себе си,  когато ми закъснява,  пия Витамин Ц и на другият ден ми идва .
Пробвай една чаена лъжичка канела в малко вода .

# 8
  • Sunshine state
Горещи душове също. Слагай си топла бутилка на корема. 👍🏻

# 9
Аз не бих си правила експерименти. Ползвай тампони. На много жени се е случвала подобна ситуация. Не е приятно, но не е болка за умиране.

# 10
Успявала съм да отложа с прием на Примолут Нор, но се пие само след предписание от лекар при определена схема!!!!!
Чувствах се ужасно обаче, бях подута, болеше ме глава, ПМС умножен по 10. Така че честно казано не знам доколко си заслужаваше.

Общи условия

Активация на акаунт