Ама нали Радев ви беше знамето, и пътят, и истината, и живота.
Две години пишем, че не става, но нека ви е по- добре осъзнаването с грешки. Сега ще го търпим дружно още 4 години, ще омете и омаскари всичките си опоненти.
И ще пребъде 😀
Еееее, недей така де - аз пък сега започнах да харесвам Радев. Добре че беше той, за да разкара тези ПП-та, пък и БСП-то погна. Е, вярно, че той ги доведе, но поне бързо осъзна грешката и ги разкара. Сега, ако успее и да им стопи електората, още повече ще ми хареса.
За протокола - на първите избори гласувах за Радев, на вторите - за Герджиков (протестно). Но сега се радвам, че си остана той. Герджиков нямаше да може да се справи - щеше да си трайка, да си бъде "обединител" и нещата щяха да стават още по-зле.
Поне беше евроатлантик и не чак толкова амбициозен. Най- малкото, щеше да опитва с дипломация , а не с юмрук.
Не знам и аз, РР е толкова непредвидим и отмъстителен, че продължава да разбива партии и да ги противопоставя.
За мен продължава да е загадка защо толкова се наточи срещу БСП.
За Пепе е ясно, КП си позволи да го назидава и да го учи, намерило се кой.
Защото Нинова му знае спатиите.
И между другото, така ненавистния Гешев нямаше да тръгне срещу него, ако нямаше причина. Обаче набързо скриха-покриха резилите и хоп, Радев пак в бяло.
А то целият му кръг са бивши ДС-та.
Въпрсът е, дали ще го купим директно от тях или от посредник с надценка.
Ще ме уморите от смях.
. Изобщо нашите мениджъри са си направо меринджеи....при кризи се оказаха гола вода..
Успя да раздели народа, който и без това не е особено сплотен.
.Трябват повече разяснителни кампании и обществено обсъждане.