Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 386
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 675
Да идва Възраждане!
Да излизаме от НАТО и ЕС, както искат и нещата ще се наместят.
С нищо не са по лоши от останалите.
И няма да излезем от НАТО и ЕС въпреки да ви се иска да ги изкарате по глупави, ами не са. Wink
Sweat Smile.Да бе да, повярвахме ти...Те въобще нямат място в парламента, камо ли в управлението....Най-големите конспиратори и разпространители на руско кремълска пропаганда..Това реално погледнато е възможно най-лошият възможен вариант....С най-много дефицити от всякакво естество и най-опасни за държавата, са точно Възраждане и Партия „Русофили за възраждане на Отечеството“, която няма шанс за парламента, но не пречи да си  развива проруска дейност на територията на страната / не знам дали приключи делото за шпионаж  отпреди  2г. с/у председателя на партията/...Wink.

ПП. Mr. Smith, има естествено.

# 15 676
  • София
Кое не е руска пропаганда?
То къде и да погледне човек, все излиза, че е такова. Всички ли работят за Русия?

Ще те улесня - познаваш ли едни юнаци, наричани евроатлантици? Всичко, което те не харесват /дори да е истина/, е руска пропаганда. Останалото е факт, неоспорим и сакрален факт! А отсреща вече имаме фабрики за тролове, консорциуми за търговия на тролове, очаквам скоро и Вселенски трол-център да открием. :Д

Поне не може да се отрече, че се стараят да борят безработицата като откриват несъществуващи до този момент бизнеси! Отсега ги предупреждавам, че ще си търся авторските права върху бъдещия трол-център, когато стигнат до него!

# 15 677
Не знам откъде тръгна тази мантра, че видите ли ПП спечелили изборите, защото ги подкрепили хората харесващи и гласуващи за Радев. Аз лично не познавам никой, който да е гласувал на изборите за ПП или ДБ, а на президентски избори да е гласувал за Радев. Напротив, на втория тур подкрепиха Герджиков, както и аз, макар да се знаеше, че е кауза пердута.

# 15 678
Скрит текст:
Да идва Възраждане!
И няма да излезем от НАТО и ЕС въпреки да ви се иска да ги изкарате по глупави, ами не са. Wink
Sweat Smile.Да бе да, повярвахме ти...Те въобще нямат място в парламента, камо ли в управлението....Най-големите конспиратори и разпространители на руско кремълска пропаганда..Това реално погледнато е възможно най-лошият възможен вариант....С най-много дефицити от всякакво естество и най-опасни за държавата, са точно Възраждане и Партия „Русофили за възраждане на Отечеството“, която няма шанс за парламента, но не пречи да си  развива проруска дейност на територията на страната / не знам дали приключи делото за шпионаж  отпреди  2г. с/у председателя на партията/...Wink.
Това е твое мнение, но Възраждане са не по - малко харесвани от ДБ например. Убеди хората, които гласуват за първите, че грешат и е правилно да гласуват за вторите, при положение, че видяхме управлението на ДБ какво е.
Просто нещата не опират на вяра, а на факти.

Скрит текст:
То къде и да погледне човек, все излиза, че е такова. Всички ли работят за Русия?

Ще те улесня - познаваш ли едни юнаци, наричани евроатлантици? Всичко, което те не харесват /дори да е истина/, е руска пропаганда. Останалото е факт, неоспорим и сакрален факт!
Скрит текст:
А отсреща вече имаме фабрики за тролове, консорциуми за търговия на тролове, очаквам скоро и Вселенски трол-център да открием. :Д

Поне не може да се отрече, че се стараят да борят безработицата като откриват несъществуващи до този момент бизнеси! Отсега ги предупреждавам, че ще си търся авторските права върху бъдещия трол-център, когато стигнат до него!
И аз стигнах до това заключение - не е важно какво се казва, истина или лъжа, а кой го казва. Щом е от "нашите" значи е истина и не е пропаганда.
Спря да се говори за критично мислене и гражданско общество.Simple Smile

# 15 679
  • Другата България
Не знам откъде тръгна тази мантра, че видите ли ПП спечелили изборите, защото ги подкрепили хората харесващи и гласуващи за Радев. Аз лично не познавам никой, който да е гласувал на изборите за ПП или ДБ, а на президентски избори да е гласувал за Радев. Напротив, на втория тур подкрепиха Герджиков, както и аз, макар да се знаеше, че е кауза пердута.
От ФБ, как откъде?

# 15 680
Сред моите познати, гласували за ПП, всички го направиха, защото това беше “партията на Радев”. Нали не отричате, че на това се градеше кампанията им? Предизборните им клипове още стоят в нет-а.

Да идва Възраждане!
Това с излизането от ЕС и НАТО е най-нелепата дъвка. Единственото, което казаха от Възраждане беше, че ще искат референдум по тези въпроси. Което никак не изнася на върхушката ни. Реално никоя власт не може да ни извади от тези съюзи без референдум.
Но пък за какво ще говорят ДБ и ПП и с какво ще ни плашат иначе? В тяхната кампания няма нищо градивно, тя е само анти… Срещу Русия, срещу Възраждане, срещу Слави и Янев, срещу ББ. Сипят се епитети, “праведен” гняв и дотам.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 18:50 от Анонимен

# 15 681
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Да идва Възраждане!
Това е твое мнение, но Възраждане са не по - малко харесвани от ДБ например. Убеди хората, които гласуват за първите, че грешат и е правилно да гласуват за вторите, при положение, че видяхме управлението на ДБ какво е.
Просто нещата не опират на вяра, а на факти.

Скрит текст:

Ще те улесня - познаваш ли едни юнаци, наричани евроатлантици? Всичко, което те не харесват /дори да е истина/, е руска пропаганда. Останалото е факт, неоспорим и сакрален факт!
Скрит текст:
А отсреща вече имаме фабрики за тролове, консорциуми за търговия на тролове, очаквам скоро и Вселенски трол-център да открием. :Д

И аз стигнах до това заключение - не е важно какво се казва, истина или лъжа, а кой го казва. Щом е от "нашите" значи е истина и не е пропаганда.
Спря да се говори за критично мислене и гражданско общество.Simple Smile
[/quote]
абсолютно
Политическото говорене и опорките са ми толкова противни. Най ми е противно това, че ни мислят за олигофрени...

# 15 682
Да идва Възраждане!
Значи са лъжци и лицемери. И никакви не ги изкарваме ние, това им е платформата.

# 15 683
Ти бъзикаш ли се с ПП, в частност с АВ или се опитваш да си им застъпник? Thinking
А на тебе запари ли ти под лъжичката вече ? Херсон го губят. Рубли нет скора. Не се бъзикам.

# 15 684
  • Буркина Фасо
Реално никоя власт не може да ни извади от тези съюзи без референдум.
да не би да са ни вкарали там с референдум ?

# 15 685
Да идва Възраждане!
Значи са лъжци и лицемери. И никакви не ги изкарваме ние, това им е платформата.

В платформата им в прав текст не пише нищо за излизане, но пък е декларирана цел да се обединим с Македония и да станем най-голямата и силна държава в тази част на Европа. Трябва ли да им вярвам, че това изобщо може да бъде разглеждано като  постижима цел?

# 15 686
  • Буркина Фасо
газта с 18,57 % нагоре.
около Нова година може с още +60 %
малко е rotfImbo

# 15 687
Скрит текст:
Да идва Възраждане!

В платформата им в прав текст не пише нищо за излизане, но пък е декларирана цел да се обединим с Македония и да станем най-голямата и силна държава в тази част на Европа. Трябва ли да им вярвам, че това изобщо може да бъде разглеждано като  постижима цел?
Това щях да пиша, но си ме изпреварила.
Съблазнителна е идеята за голяма и силна държава, но в платформата не е посочено как ще стане.
Повечето от идеите им /добри и не съвсем/ са нереализуеми, което не значи, че на другите са. Затова казвам, че Възраждане не е нещо по различно - нито в добрия, нито в недобрия смисъл.

# 15 688
  • Разпиляна във въображението
На мен Деница Златева ми звучеше точна, обрана и информативна. Научих няколко неща, беше ми интересно. Гостуваше в "Лице в лице".

# 15 689
Как си представяте да се обединим с Македония, със специална операция № 2? Макетата се хващат за кобура само като ни видят, камо ли да се обединяваме, пък и с албанците в управлението там, ще цъфнем отвсякъде. Иначе за Кремъл това ще е харашо, да  воюват две държави в Източна Европа. То бива мокри сънища на Копейката, но това вече надхвърля всеки здрав разум. Никак не ми е съблазнително вместо да върви бизнесът и да се вкарват инвестиции, тук да има размирици и направо война за "голяма и силна държава". То па и колко голяма и силна ще е....страшна работа.

Общи условия

Активация на акаунт