Ти четеш ли въобще постовете, на които отговаряш или само хващаш по някое изречение, удобно за заяждане?
Не ме баламосвай, моля. Можеш ли да ми отговориш с колко се е повишила осигурителната тежест? Благодаря.
Ако не можеш, недей да разпространяваш лъжи и измислици, моля.
Не виждам какъв е смисълът от подобни оправдания. Ако не знаеш или не разбираш какво точно цитираш, защо го правиш? Не ми говори за контекст. Питам те нещо точно и конкретно и ти казвам, че лъжеш.
Лично аз се радвам, че темата тук ще се заключи утре, много отдавна това трябваше да стане, писала съм защо, силно се надявам живи и здрави след месец отново тук да не е поле за изява и пребиваване денонощно на газови и всякакъв друг вид "експерти", но все пак всичко зависи и от изборните резултати.
Моята прогноза съвпада с тази на 24 часа, само че мисля ВЕЧЕ, че ИТН ще прескочат 4%. и то не заради дъвката с балончета, които едно след друго се пукат, а заради други фактори и обстоятелства. Ето, СТ днес отново има пост във ФБ за някакво БЛИЦ интервю, иска да му се задават въпроси и той ще отговаря...не запомних подробности, защото не ме интересува.
Мога да кажа само едно - гласувайте, за да имате основание после да изисквате и да се възмущавате. Че от другите има много......
.