Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 386
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 690
Това с излизането от ЕС и НАТО е най-нелепата дъвка. Единственото, което казаха от Възраждане беше, че ще искат референдум по тези въпроси.дотам.
Не само че пропагандират излизане от ЕС и НАТО, но се действа и по една подписка за излизане на България от СЗО...Изключително вредни за България идеи и действия, но пък полезни за разширяване на руското влияние в страната ...Това е истината..Wink.

# 15 691
Това с излизането от ЕС и НАТО е най-нелепата дъвка. Единственото, което казаха от Възраждане беше, че ще искат референдум по тези въпроси.дотам.
Не само че пропагандират излизане от ЕС и НАТО, но се действа и по една подписка за излизане на България от СЗО...Изключително вредни за България идеи и действия, но пък полезни за разширяване на руското влияние в страната ...Това е истината..Wink.
То свалянето на Гешев малка пропаганда ли беше? Промяна на Конституцията, пълна съдебна реформа...
Пет моста над Дунава, тунел под Шипка ....
Всеки ръси обещания на килограм, докато стигне до НС или управлението и после просто се забравят.

# 15 692
Как си представяте да се обединим с Македония, със специална операция № 2?
Скрит текст:
Макетата се хващат за кобура само като ни видят, камо ли да се обединяваме, пък и с албанците в управлението там, ще цъфнем отвсякъде. Иначе за Кремъл това ще е харашо, да  воюват две държави в Източна Европа. То бива мокри сънища на Копейката, но това вече надхвърля всеки здрав разум. Никак не ми е съблазнително вместо да върви бизнесът и да се вкарват инвестиции, тук да има размирици и направо война за "голяма и силна държава". То па и колко голяма и силна ще е....страшна работа.

Като още по-абсурдно от излизането ни от ЕС и НАТО /което те не залагат като цел, напротив - залагат по-пълноценно използване на свободата на движение на стоки и ресурси в ЕС/.

Бих се обзаложила, че и те не си вярват, та изобщо не бих обръщала внимание на платформата им. Просто е пълна с по-откровено невъзможни неща от тези на другите.

# 15 693
А ти можеш ли да ми гарантираш, че Възраждане няма да ни изкарат от Европа и НАТО ?
Ами, ако изпратят оръжие на Русия, щото те вече изнемогват и нямат сили да продължат войната ?

# 15 694
То свалянето на Гешев малка пропаганда ли беше? Промяна на Конституцията, пълна съдебна реформа...Пет моста над Дунава, тунел под Шипка ....Всеки ръси обещания на килограм, докато стигне до НС или управлението и после просто се забравят.
Вижда се че нямаш никаква аргументация против факта, че най-вредни за България от всички партии са именно идеите и действията на Възраждане..

# 15 695
  • Буркина Фасо
най-вредни са всичките партии. това е самата истина.

# 15 696
А ти можеш ли да ми гарантираш, че Възраждане няма да ни изкарат от Европа и НАТО ?
Ами, ако изпратят оръжие на Русия, щото те вече изнемогват и нямат сили да продължат войната ?

Лично аз изобщо не виждам вариант, в който Възраждане има решаващ глас в управлението,  хрумва й да го използва, за да ни извади от НАТО и ЕС, а евроатлантическите ни партньори безучастно го допускат. Защото, за да стане подобно нещо, трябва като минимум да има съвпадение на тези три фактора.

Иначе не знам дали Русия ще опре до нашите калашници и ракети, но не изключвам вероятността да се опитаме да й вземем парите при всяко едно управление.

# 15 697
Скрит текст:
То свалянето на Гешев малка пропаганда ли беше? Промяна на Конституцията, пълна съдебна реформа...Пет моста над Дунава, тунел под Шипка ....Всеки ръси обещания на килограм, докато стигне до НС или управлението и после просто се забравят.
[/spoiler]
Вижда се че нямаш никаква аргументация против факта, че най-вредни за България от всички партии са именно идеите и действията на Възраждане..
Какъв е твоя аргумент, че Възраждане са по вредни от ИТН, ДПС, ГЕРБ, ПП и ДБ?
Никоя от посочените не се радва на особено доверие.
Защо се правят избори за четвърти път?

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 19:49 от Mama_Nana

# 15 698
Сред моите познати, гласували за ПП, всички го направиха, защото това беше “партията на Радев”. Нали не отричате, че на това се градеше кампанията им? Предизборните им клипове още стоят в нет-а.

Наистина не го проумявам. С всички мои познати, колеги, приятели, съседи с които сме говорили за политика, никой не харесва Радев. Най- мекото определение, което съм чула за него е " хитра лисица". Не знам, може би защото живея в голям град и хората около мен пътуват доста, забавляват се, не си стоят в къщи по диваните вторачени във Фейсбук, да им промиват мозъците.

# 15 699
  • Другата България
Сега има месец време да се измисли оправдание за новия процент, който ще вземат ПП.
Вероятно сега ще е Путин виновния, или може би арменския поп?
А, забравих - машините и манипулирания вот.
Наистина е жалко когато кръгът ти от контакти се ограничава до ФБ и социалките.....

# 15 700
Тъпака от Възраждане защо не е там? Или някой оттук, все едно в България няма вино или не сме от Балканот. Вместо да дрънка празни приказки да направи нещо полезно за отношенията ни с Македония и с балканските страни изобщо. Имам чувството, че сме изолирани отвсякъде, в периферията на ЕС, балканските страни не ни харесват или просто не ни смятат за част от тях. Без богати и добри съседи не става, без добри съюзници също.
Радев докато е в ОАЕ няма ли да пита защо преди няколко месеца си затвориха посолството у нас...

# 15 701
Че ние можем да сме близки с Македония и балканските държави въобще и без да се обединяваме. Самите те са си напривили мини балкански ЕС, в който ние не сме включени просто.
С лична карта се пътува в Албания, Косово, Сърбия и пазарът на труда е либерализиран, албанец от Тирана или Драч може да работи в Нови Сад или Белград. Ние можем да пътуваме също така, но на всички тях им трябват много повече документи дори да дойдат само на почивка. Не разбирам защо е така..защо не работят върху това, както и върху студентски програми.
Е нали КП се опита да ни направи близки. Пред очите на официалната ни делегация някакъв фолк певец запали Българския културен център, че и го аплодираха за това. Хич не са ми притрябвали, да си кютат там, заедно с албанци и сърби. Мицкоски не го ща да ни обижда денонощно, пък ние да се правим, че дъжд вали. От една страна Митрофанката, от друга Мицкоски, от трета Еди Рама, всеки се упражнява върху нас. Айде, като не ни искат, и ние не ги искаме. Да си правят балканските съюзи без нас и да не ни закачат.

# 15 702
  • Буркина Фасо
Сред моите познати, гласували за ПП, всички го направиха, защото това беше “партията на Радев”. Нали не отричате, че на това се градеше кампанията им? Предизборните им клипове още стоят в нет-а.

Наистина не го проумявам. С всички мои познати, колеги, приятели, съседи с които сме говорили за политика, никой не харесва Радев. Най- мекото определение, което съм чула за него е " хитра лисица". Не знам, може би защото живея в голям град и хората около мен пътуват доста, забавляват се, не си стоят в къщи по диваните вторачени във Фейсбук, да им промиват мозъците.
за да не са им промивани мозъците от бука, значи че от друго място са им промивани.
я от радио/ТВ, я от вестници, я от някой от групата.

# 15 703
Да-да, ама е точно обратното.
Именно благодарение на Кирил, Радев спечели изборите. Много хора успя да заблуди той, че не е руска пионка, а натовски генерал и то благодарение на подкрепата, която "уж" даваше на Кирил Петков.
Обаче, избухна войната и Митрофанова си го активизира и сега лъсна фатмака.

# 15 704
Тъпака от Възраждане защо не е там? Или някой оттук, все едно в България няма вино или не сме от Балканот.

Ние няма как да сме част от "Отворен Балкан", защото сме в ЕС, а тази инициатива предполага свободно движение на хора и стоки в трите страни-участнички. Не мисля, че има начин сами да им дадем свободен достъп до своя пазар на стоки и труда, който все пак е европейски. Пътят за сближаване е през ЕС.

Меган, има ли "голям град", в който Радев да не спечели, въпреки мнението на познатите ти? Аз пък нямам познат, гласувал за ГЕРБ, но това не им попречи да управляват 12 години.

Общи условия

Активация на акаунт