На море в България 2022г.! - 2

• 59 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • В.Търново
Колко е разстоянието през плажа от Блу Меджик до Сол Луна?
На картата ме прекарва през главния път и ми дава 1,3км.

# 541
Те са един до друг. За 3 мин си до пързалките.

# 542
Моля, кажете повече за Белла Виста, резервирали сме от 01 септември, 12 нощувки и все още имам време да канселирам без глоба. Толкова ли е зле?

Ще ви омръзне. 12 нощувки на едно място са много.
По-добре на 2 различни места.
Между другото на много места анимацията почти изчезва през септември.

# 543
Моля, кажете повече за Белла Виста, резервирали сме от 01 септември, 12 нощувки и все още имам време да канселирам без глоба. Толкова ли е зле?

Това за анимацията е точно така,а Белла Виста друго силно звено нямат. Писала съм подробно. Днес или вчера имаше коментар и за дървеници в хотела. Помислете го. Дано някой се включи с актуална информация.

# 544
  • софия

Живот и здраве, ще сме там другата седмица, за трета година. Ще пиша, защото коментарите са все зле и вече съм със свито сърце. Като прочетох за дървениците..... подобни неща ме ужасяват, та вече и това мисля.... По спомен, анимацията се повтаря на определени дни, т. Е. има голям шанс за 12 дни да ви омръзне много. Да не говорим, че няма опции за пешеходни разходки и развлечения извън комплекса.

# 545
  • при него
Благодаря сърдечно! Надявам се на още отзиви! Не, за нас не е проблем да сме 12 дни на едно и също място. Мъж и дете се гмуркат/ плуват, аз пия кафета и си чета на плажа, ок сме. Не търсим забележителности  или разходки извън хотела, интересува ни предимно плаж-храна-спане Simple Smile  Как е храната? Как са стаите? Спокойно ли е, примерно, човек може ли да спи следобед?
Благодаря още веднъж!

# 546
....за Белла Виста...
Да не говорим, че няма опции за пешеходни разходки и развлечения извън комплекса....
А защо да няма опции за пешеходни разходки? На около 20-30 мин. е плаж Липите. Може да се отиде по пътеката на скалите, може и през гората. Хората си ходят по джапанки, нищо екстремно няма, само трябва да си гледаш в краката все пак. Странджа е различна планина, интересно е да се помотае малко човек из нея. Долу-горе на същото разстояние от Белла Виста е и плаж Велека. Пак е разходка Simple Smile
Зависи колко са големи децата, има и малко виенско колело на детската площадка за развлечение извън комплекса Simple Smile

# 547
Колко е разстоянието през плажа от Блу Меджик до Сол Луна?
На картата ме прекарва през главния път и ми дава 1,3км.

През самия плаж е близко.Между двата хотела има някаква заблатена рекичка,но има и мостче и през него са сигурно 200-300 метра до входа на Блу Меджик. Снимка от Солун Луна от началото на седмицата.

# 548
Аквамарин слънчев бряг или Калипсо Слънчев бряг да избера с две малки деца ще сме, благодаря!

# 549
  • София
Пак се включвам.
За съжаление и втората седмица от почивката свършва.
Слънчев ден, Палас хотел.
Много съжалих, за първи път, че разделих почивката в два хотела.
Нищо общо с Азалия, за която писах миналата седмица.
Тук беше прекрасно.
Плаж, басейни с минерална вода, СПА-то, стая, гледка, тишина, комфорт...
В ресторанта е най- фрапираща разликата. Не усещаш, че си на ОЛ.
Широко, прохладно, сепарета отделени, тихо, чисто, сервират ти напитки, персоналът- безупречен.
Готвят турци- толкова вкусна храна.
От елементарни продукти се получават чудесии.
А десерти....аз почти никога не ям, но тук...Гледка от терасата вечер към морето(винаги си намирахме външна маса).  Така не бях релаксирала отдавна.
Единствено с вносния алкохол нещата не бяха топ, но за по едно голямо уиски два пъти не е драма.
Едва вчера се напълни повече, но не сме чакали никъде за нищо.
По двама-трима души на щандовете...така са разпределени, на 5-6 места, че няма струпване.
Пак бихме  се върнали...като гледам обаче сега цените за трима възрастни...аз резервирах ноември на черен петък за около 2 хиляди стая море, трима, 7 нощувки.

Ресторантът

Лоби

Външен басейн

Плаж

# 550
От кой хотел сте доволни, че не разбрах - от Палас или от Азалия? Снимката е от Палас, предполагам че него имате предвид?

# 551
Страхотен е Палас, ние точно по това време миналата година бяхме там. Хубаво е, че поддържат качество.

# 552
  • There I was on a July morning
pileto,   Hug
Има ли анимация към ОИ? А Марина работи ли тази година?

# 553
Здравейте, търся пресни отзиви за хотел Казабланка, Обзор? Ще се радвам да се запозная какво ни очаква Simple Smile

# 554
  • София
От кой хотел сте доволни, че не разбрах - от Палас или от Азалия? Снимката е от Палас, предполагам че него имате предвид?
Палас, да!
Нямат общо просто.
Азалия е на стара слава, разчита на разположение

Наистина е страхотен Палас, нямаме забележки. Въпреки че имаше не дотам добри отзиви за намалено качество след 2019г, за нас няма нужда от нещо повече.

А анимация не сме видели, ние честно казано я избягваме дори да има.
Нашият син е вече на 16.5 г и.... А ние след старото Серенити Бей, друга анимация преди и след това не сме отброили и никога не сме пожелали....предпочитаме тишина и спокойствие.
Имаше кино, разбрахме от едни хора, които отиваха ..друга шумотевица май...не
Марината работи, има си хора доволно на плажа, на басейна и не много

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 23:29 от pileto

Общи условия

Активация на акаунт