Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 67 009
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Стискам палци за всички деца днес! За моето момиче също. Flowers Four Leaf Clover
Нося я вързана само, че иначе на нищо не прилича.

# 121
  • В полите на Пирин планина
Успех на всички седмокласници днес!
И аз имам. Simple Smile

# 122
# 123
Дребният не е седмокласник, но завършва тази година и има 21 изпита. Останаха 5.

# 124
  • В полите на Пирин планина
Хайде аз днес се спретнах в розово за настроение:

# 125
  • In transit
Иваничка, ЧРД! Здрава и щастлива бъди Чудесна е тази лимонена рокля. Очите ми останаха в нея. Толкова е лятна и готина. Чудесно ти стои!
Пепси, много ми хареса роклята ти и как ти стои.

Кристина, Рокси, Лейди Брин, много сте свежи.

G&B, успех на младежа...почти не са му останали изпити.
Успех на всички седмокласници и техните притеснени майки.
Моят син вчера имаше важен изпит...остана му още един есента и се дипломира.

cutsmallcat, много е неприятно изпотяването на косата. Веднага ми се накъдрят всички нови растежи и ставам като облак. Не съм намерила нещо ефективно досега. Ще разгледам и спрея на Савова.

Мими, хубав е крема, ползвай си го. Аз мажа с крема за лице и по шията, не ползвам различен, но твоя съм го купувала преди време от любопитство.

# 126
  • София
Успех на всички деца днес!
Изключително много се радвам, че приключих с тези вълнения.

# 127

Как се справяте с влагата в косата? С каквото и уж по темата да я намажа, до 40 мин е като метла. Въпреки пресата.
Аз съм най зле, има ли влага в косата ставам като негър, въобще къдравата коса няма много опции за поддръжка, а не мога да я опъвам всеки ден, и без това ефекта е нулев.

# 128
Аз пък си мечтая за къдрици, без насилие върху косата, обаче няма Simple Smile.
Успех на седмокласниците пожелавам!

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 20:42 от pep_si

# 129
Пепси, е нали къдриците не са модерни, всеки сега ходи с изпъната коса... Joy

# 130
  • Sofia
Пепси, е нали къдриците не са модерни, всеки сега ходи с изпъната коса... Joy

О, и аз искам къдрици! Ама не, само изпръхнала, бухнала, права коса Simple Smile

# 131
Така е mimi.7299, обаче аз половин век все си мечтая. Дори през 90-те се подложих  два пъти  на студено къдрене от мерак (1 месец супер, след това 8-10 трудно поносимо състояние на косата).

# 132
Да се разпиша и аз по темата с поддръжката. Мажа цялото тяло  всеки ден след сутрешния душ, обичам всякакви кремове и масла за тяло, но напоследък съм се спряла на детската серия Бочко/  хем бюджетна,хем качествена/.Фризьор през 2-3 месеца, обичам косата ми да е по-дълга, боядисвам се вкъщи. Педикюр също правя вкъщи /и винаги е френски, никога различен/, на маникюр ходя. На козметик никога не съм ходила, защото никога не съм имала нужда. Маска на косата и ексфолиране на  тялото, един път в седмицата. Хапвам си всичко и не се ограничавам от нищо. Обожавам сладко и не желая да се отказвам от него. Пия всяка вечер по 50-60мл.ракия и пуша. Не спортувам и никога не съм била фен на спорта.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 15:49 от Lioness77

# 133
Успех на децата!

А с влагата в косата не се справям, с естествено чуплива коса съм. От около пет години съм със сравнително къса коса, суша я с четка, като се навлажни и почват да се къдрят разни кичури всеки със собствено мнение.
Ако не съм се сушила, защото съм бързала или ме е домързяло, колежките ме питат - с какво се къдриш.
Когато бях с дълга коса се харесвах с естествените къдрици, но сега с късата коса ставам като топка в главата.

# 134
Днес у дома се отметнаха две матури - със седмокласник и десетокласничка. Да имат късмет всички деца!

Общи условия

Активация на акаунт