Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 516
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
Пепси, супер си, аз обожавам поло без ръкави, зимата много нося с боди отдолу!
И аз много мразя да се мажа с кремове, какви ли не купувам и трудно ги изкарвам. Добре, че имам мазна кожа и непроблемна. Да се гримирам също не обичам, само спирала и червило. Напоследък се сдобих и с хайлайтър, до скоро не знаех какво е Joy
Ей това са ми наличните мазила, харесвам много Нюкс, Авен, Кларанс и Есте лаудър!
Един серум на Есте стои неотворен от година, още не мога да изхарча малкия. Дали ще му има нещо?

# 106
  • Sofia
Скрит текст:

За лазерната епилация - аз съм много бяла с не много тъмни косми, но тази година се добрах до лазер, който сътвори чудеса. Преди години съм ходила - ефект почти нула, но сега технологиите са напреднали достатъчно явно и е такъв невероятен кеф, че си струва всяка стотинка (никак не е евтино)! Мен си ме болеше много първите 2-3 пъти, но поне е за кратко, а и човек, като види резултата, понася болката без проблем. След това косъмчетата се разреждат и е по-добре положението. Велико изобретение - спестява време и досадни часове занимания.
Здравей,
Къде ходиш на процедури? И аз много се чудя, а съм доста бяла.

Ето тук: https://www.facebook.com/janetteaesthetic

# 107
Иваничка, много свежа рокля.
И честит РД!
И аз с такива маникюри разнообразни ходех до преди Ковид.
Ввно е време пак да се взема в ръце.
Бях решила, че това е нещото, което правя за себе си.

# 108
Дами, а ползвате ли крем за шия и деколте, ей този си купих, уж за зимата, когато е по суха кожата и така си остана. Ако някой е видял блестящи резултати от него да пише та да се насиля да го почна!

# 109
  • София
Скачам в темата и аз . Много сте хубави момичета. След месец ставам на половин век и май съм се позанемарарила. Сутрин скачам в панталон или дънки, мятам тениска/риза и бели маратонки, чанта торба и съм готова. Ще ви следя за вдъхновение.

ЧРД, Иваничка!

# 110
Честит рожден ден, Ivanichka! Здрава и щастлива да си! Второ момиче от вас с рокля на лимони, прекрасно ти стои.! И маникюра в синхрон с настроението ти -летен, цветен и слънчев!
Пепсиии, роклята е бижу! И как ти отива! В последно време все по бели рокли се заглеждам!
Видях Christina, вероятно изпускам някоя от вас, извинете ме!  Да знаете, че всички сте много хубави.
Да се отчета и аз: на фризьор ходя, щото не мога се докарам с този цвят, маникюр и педикюр сама. На козметик съм ходила 5 пъти през живота си. Преди сватбата си, останалите пъти ги разделям за 20-те  последни години. Отделно ходя на оформяне на вежди с конец.
Ако знаех какъв благодат е да ходи човек на масаж, отдавна бих тръгнала. Ама като не ми е приятно да ме пипат по гърба, еле пък по ходилата. Поради проблеми с десния крак, вече съм посетила 3 пъти масажното студио, като масажа обхваща цяло тяло.
За тяхно величество космите!. На подмишници не растат, на 2-3 месеца ако израсте нещо с епилатора го минавам. Краката на един месец. Преди години си бях купила домашен фото епилатор и си мисля, че имам ефект най-вече върху крака и подмишниците. Понеже пия кортизон, а той засилва окосмяването по лице и кушингово/лунно лице, но пък намалява окосмяването по останалите части на тялото, може и на тях да се дължи разредените косми по краката. Но бая му се чудя на мустака да го отстрелям ли с един лазер?Приятелка ползва някакви ново поколение, Алма лазери.
В последно време се плюнча, правя компания на ММ на розе.
Козметика купувам постоянно, в момента имам достатъчно.
Мими, почвай крема, тъкмо ще си първата споделила за резултати.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 00:41 от Pink Dress

# 111
Пинк, мустака зимата, че сега може да си направиш перманентен такъв с пигментно петно. Да питам профитата- космите ми са черни, а кожата бяла, само когато няма тен. Как се отразява тенът на лазерите и взима ли се под внимание?

# 112
  • София
Прави го зимата. По-добър ефект има на бяла кожа, въпреки че има настройки и за тъмна.

# 113
  • София
О, изпуснала съм ви. Включвам се със снимка по темата - започнах да ходя на пилатес. И не ми вярвайте, като мрънкам че съм дебела. Просто нося широки дрехи. 😁 За козметика - имам много. Често мажа и бронзиращ крем.

# 114
Готина си много Рокси. ти си мрънкай ние не те чуваме.

# 115
Успех на младежите днес! Който има такива с Матури!!!

# 116
Благодаря, Мариета! Моят синковец е от късметлиите Grinning Този път не е притеснен като в седми клас. Само немският в петък го тревожи леко.

Иваничка, здрава и щастлива бъди Hug Много свежо с тази лимонена рокля. И ти стои чудесно!

Мими, от този крем за деколте имам подарявана травъл опаковка 15 мл, но не съм отваряла и аз. Мажа си крема за лице. Серумът не се е развалил, но вземи го разходвай все пак Joy Сложи си го в хладилника и ползвай вечер, може и без крем щом не си със суха кожа. Малките опаковки ми стигат за седмица на мен.
От кремовете за тяло по кожата ми не остава и следа 10 минути след нанасянето. Всичко попива.

Карън, все изпускам снимките ти и не знам как изглеждаш, но ако се съди от коментарите на момичетата, при теб природата може би е имала едно наум и ти е дала толкова, че и без грижа пак да остане повече от достатъчно Grinning

# 117
Ей, Рокси супер си!
Лайт, ще мажа, обещавам! Wink

# 118
# 119
  • Sofia
Ние сме от късметлиите седмокласници 🤪 Стискайте ни палци, моля! Синковеца уж спокоен, аз ще умирам, ама се правя на мъж пред него 🤦🏼♀…
Как се справяте с влагата в косата? С каквото и уж по темата да я намажа, до 40 мин е като метла. Въпреки пресата.

Общи условия

Активация на акаунт