Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 507
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
Кристина, интересно бижу. Може ли снимка амфас?
В момента чета Четвъртък на Здравка Евтимова. Малко ми е ту мач, ама ще я довърша.

# 91

Купих си го от Лили Дрогерии, струваше два лева.

# 92
Интересно е. И на мен ще ми отива. Simple Smile

# 93
"Чучулигата" ми беше любима, любима книга в късните ми тийн/ранните ми 20 год. Историята е прелестна и леко наивна, поднесена по много елегантен начин. Чете се лесно, с удоволствие и те оставя с едно топло чувство, че човещината все пак трудно умира.

Хлорофил пропих миналата година на капки концентрат (пролет/лято), а тази пролет си купих пак, но на таблетки. Не зная доколко помага с желязото, тук никой не пуска такива изследвания, но определено помага леко с дезодорирането и си мисля, че ми повишава леко енергийните нива. Този на капки ми помагаше да пия повече вода, определено. MM ме кодоши, че килото спанак на седмица, което той ми купува и аз си изяждам би трябвало да покрива нуждите ми от зелено без да прибягвам и до хлорофил, но Телето си е Теле и аз си пия и дори имам нахалството да го тормозя и той да пие (не винаги успявам!)

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 17:38 от Agent Provocateur

# 94
Аутфитът от днес.

# 95
  • София
Smiley
Общо взето отделям много малко време за външния си вид, каквото е дала природата , успешно руша.   Май не съм за тази тема. Joy
Искрено ме разсмя, Карен! Hug
Хахха-ха! Дай боже, всекиму от твоята природа! Smiley

# 96
  • Русе
Момичетата, поне тези които успях да видя, много сте хубави!
Като ви чета, какви грижи полагате за себе си, направо ме е срам от мен си. Пия концентрат и бяло вино, бира не, не харесвам и не консумирам. Килограмите с годините все по-трудно овладявам, но и достатъчно усилия не полагам. Слънцезащита ползвам само по морето или ако е включена в някой от кремовете ми. Педикюр и маникюр правя сама последните няколко години. На фризьор и козметик ходя редовно.
Закупих си пола, подобна на коментираните в темата наскоро.

# 97
  • София
Аз бях сигурна, че съм се записала в темата и се чудя каква е тая тишина Simple Smile)

Наблягам и аз уж на антицелулитените кремове, ама май нещо не помагат, отделно че май съм поотслабнала малко и дето казвате още повече си виждам целулита...
Да се покажа рожденденско:) (Селфитата хич не са ми силна страна)

# 98
Ох, срам ме е и мен направо. Педикюр и маникюр правя сама, както и епилация. На фризьор само ходя. Не се гримирам. Мажа нещо по тялото 3 пъти в годината. Уж слагам кремове, но доста често ги забравям. А съм с много суха кожа. Иначе за плаж се мажа, но за да чернея, изгарям си често. Ям си всичко, пия всичко и пуша. След разни травми отдавна не съм и тренирала. Но пък поне килограмите са ми добре, въпреки пременото. Все се каня да съм по-сериозна с грижите, ама не е моето това. Иначе съм си суетна де, слагах ботокс веднъж и назолабиални. 😂

# 99
  • В полите на Пирин планина
Иваничка, ЧРД! Много здраве и сбъднати мечти!
Много хубава рокля и маникюр, стоят ти супер! Simple Smile

Аз се опитвам всеки ден да слагам крем на лицето от известно време, че се е случвало и да забравям...
Иначе лакирам крачета само като съм със сандали. Маникюрът ми е слабост и си го оправям сама. На козметик не ходя, но и нямам нужда - поне кожата ми е добре. На фризьор 3-4 пъти в годината, защото се боядисвам сама. Много обичам да правя маски на косата и не пропускам събота или неделя.

# 100
  • София
Иваничка, много свежа рокля.

# 101
ЧРД, Иваничке! Весело посрещане и още по-весела година!
Роклята е чудесна и чудесно ти стои!

# 102
Честита рожденичка с лимонова рокля 😉 С пожелания за здраве, радости, сбъднати мечти...роклята е сладурска и много добре ти стои.
Аз обичам розе през лятото, червено вино- през зимата. Бирата я отказах, много рядко пия- подува ме и не се чувствам комфортно.
Карен, ти направо разбиваш...
Аз ходя на фризьор...всичко друго правя сама...като се замисля. Обаче с мазилата и аз малко съм на Вие. Все купувам и ми е мерак, обаче така си седят...🥴

# 103
  • София

За лазерната епилация - аз съм много бяла с не много тъмни косми, но тази година се добрах до лазер, който сътвори чудеса. Преди години съм ходила - ефект почти нула, но сега технологиите са напреднали достатъчно явно и е такъв невероятен кеф, че си струва всяка стотинка (никак не е евтино)! Мен си ме болеше много първите 2-3 пъти, но поне е за кратко, а и човек, като види резултата, понася болката без проблем. След това косъмчетата се разреждат и е по-добре положението. Велико изобретение - спестява време и досадни часове занимания.
Здравей,
Къде ходиш на процедури? И аз много се чудя, а съм доста бяла.

# 104
В подкрепа на мнението ми, че човек е склонен да си променя мнението Simple Smile, когато опре до конкретен модел. Не обичам поло яка без ръкави, обаче си имам бяла рокля точно такава Simple Smile.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 06:48 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт