Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 564
  • 789
  •   1
Отговори
# 480
Как ви е студено? Чак завиждам! Я, заповядайте в нашия град, моля. Да видим ще ви е студено ли и сникърси как ще носите 😀

# 481
Ал, много хубави блузи!
Тази на цветята бих носила и аз, но през зимата.
На змия роклята не и прави услуга по мое мнение, ако е  много зор да се вземе, могат да се скъсят и приберат по мярка ръкавите и ще е друго. Колан ще влоши нещата.

# 482
О, на мен и в София ми е непоносимо горещо. Просто в момента съм принудена да съм в затворени обувки Sad

# 483
Ал, розово- лилавата риза от снимката е трепач!!! Много ми харесва!

И аз много обичам поло- яки.
А въпросната ти нова блуза с удоволствие бих я носила и в прохладните летни септемврийски вечери, както и ранна есен. Heart

# 484
  • София
Змия, на мен ми харесва роклята, но аз те знам на живо и мисля, че добре ще ти стои. Снимката е кофти.
Мариат, и аз така процедирам с лака, под душа, но нарочно слагам от основата около ноктите, защото много лесно се обелва.

# 485
  • София
Фейсбук ми напомни с каква коса съм била преди 5 години

Може би при следващо ходене на фризьор ще вкарам отново малко цвят.

Мъжът ми е купил роклята, много ме харесвал с нея. Ще трябва да го накарам да ме снима, аз явно правя кошмарни селфита.

# 486
Да, пусни, моля, хубава снимка.

# 487
  • София
Змия, страхотна прическа, но за новото рокле, смени гамата.
Сигурна съм, че ще ти стои добре роклята.

# 488
Змия, от това, което виждам роклята май е тип марокански кафтан/джелаба. Периодично са популярни. Ако не си носила тази дължина ще ти е странно и некомфортно в началото, но се свиква. Държат прохладно.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 20:27 от Agent Provocateur

# 489
  • Русе
Пинк, Lioness77, благодаря ви, момичета!

# 490
За една вечер колко много сте изписали, изпуснах ви, особено лъвицата.
Змия, и аз съм не за роклята, честно. Има стилни широки рокли, но тази не мога да определя на каква жена би отивала освен, ако не е много пълна и да прикрива форми.

Пс. Аз се пропих тия дни - то са служебни вечери, винени соарета с приятели… тежко ми е на тези години да смогвам, защото обкръжението е бая по-младо и носи повече на недоспиване и алкохол.
Как се справяте с такива ситуации?

# 491
Simple Smile Тренираме по малко, но редовно и с хубави питиета Maroonka Simple Smile.

# 492
Просто не пия, или пия разни коктейли в които има по 4-5% алкохол Simple Smile.

# 493
  • София
На другия ден - кафе, вода, витамини и Левзея.

# 494
  • София
Просто не пия, или пия разни коктейли в които има по 4-5% алкохол Simple Smile.
И аз така. Ближа нещо за да не обяснявам, че не пия

Общи условия

Активация на акаунт