Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 524
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
Мими Роуз и твоята рокля е страхотна!
Тук ли обсъждахме ВВ крема на Миша. Много е готин, размазвам с пръсти!
Някой каза, че го има в Лили май! Вече от там ще го поръчвам...

# 601
# 602
  • София
Rolling Eyes
Копче, как е възможно да са били 8-ми клас и хора 70ти набор, и 75-ти? Или аз нещо не разбирам. В университет, как да е, там може и на 80 да се запишеш, но в гимназия нали след 7-ми следва 8-ми?
В езиковата гимназия имаш винаги 2х осми класа: ПодготвЕ и редовен. Следваше 9, 10 и 11клас. Тогава 12 клас не беше измислен, помните.
Аз идвам в тази гимназия след завършен 8ми клас в моето местно училище, тука в провинцията. Но, вместо да подаде сестра ми документи за 8ми редовен клас, тя логично ми подава за 9 клас да бъда записана. Та се явявам аз на приравнителния изпит по немски език, който се държи септември месец обикновено, ако има вакантни места в паралелката, разбира се. Нямах лято и ваканции тогава, ходих на уроци по немски....Weary Че ще бъда с големите каки и батковци, направо в 9ти клас (който се явява 10ти в нормално средно училище тогава), това го разбирам на първия учебен ден в гимназията. Scream Няма връщане назад. Бюрократичната машина тогава, не позволява да поправим грешката и да вляза в 8ми редовен вече...Та...сестра ми е виновна, де! Nerd
Скрит текст:
Аз съм по програмата навремето на Благовест Сендов, когато са ни пращали на 6г години в първи клас. Така на 17 г вече аз бях завършила гимназия с немски и английски език в ръката през 1992г и бях учителка по немски език от 5 до 8 клас в едно старозагорско село в годината на завършването си. Bowtie

# 603
И аз като Копче завърших гимназия  на 17, даже не ги бях навършила. Тръгнах от 6 г на училище, учих до 11 клас. В УНСС всички бяха поне 2 години по-големи от мен, а момчетата след казарма тогава и по 3-4. Бях като някое бебе Grinning

# 604
Копче, младееш много!

Аз учих до 12ти клас, но нашите училища спадаха към министерството на културата. Приравнявах обаче към английската гимназия всяка година, и ходех на уроци 2х90мин седмично, което ми помогна за TOEFL-a когато ми потрябва.

Кристина, страхотна снага вадиш!

# 605
  • София
Аз завърших гимназия на 16. Грешка в системата. Започнах 1 клас на 5, а съм родена в края на годината.

# 606
Аз завърших гимназия на 16. Грешка в системата. Започнах 1 клас на 5, а съм родена в края на годината.
Явно много сме така Smiling Imp И аз випуск 1992 в гиназията с 30 годишнина от завършването, 1975г съвсем накрая...
Защитих си дипломната работа в университета седмица преди 21вия си рожден ден... Трупам трудов стаж оттогава, ама за к'во ли ми е Simple Smile

Миналата седмица в потопа стигнах в офиса във вид на "мис мокра фланелка" (тениска и дълга разкроена "дънкова" пола, залепнали за мен, течаща коса и джвакащи сандали). Под стрехата на входа на сградата стояха 15тина мъже, пушещи, непушещи... Половината колеги, други от съседни офиси, други униерситетски преподаватели... Единия колега усмихнато констатира: "А, май малко си се понамокрила!" Sunglasses. Прекарах половината ден с бледосиня рокля на колежка (доставена в офиса и неприбрана вкъщи) в размер 3XL (аз нося М-L) и дълга до петите и обикалях боса като фея... В следващите дни всички ми оглеждат дрехите с чест коментар "Ей сега вече си по мярка Wink" Голям купон направих де Joy

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 15:37 от peneva_a

# 607
  • София
Аз, след една Одисея с 5-6 училища, завърших на 19г. Тия дни се засякох на работа с една съученичка и каза, че ще ме включи в следващото събиране на класа.

# 608
От принцеси с граховото зърно всички станахме вундеркинди Simple Smile.
Завърших с наборите си и бях най- голямата в класа Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 16:53 от G.Savova

# 609
Ние пък си имахме и "батко", и "бебе". Разликата между двамата беше доста голяма, но това нямаше никакво значение за отношенията ни. Ужасни, с една дума. 😆

# 610
Училището беше най-гадният ми период. Добре, че свърши. Не се събирам със съучениците, имам само една приятелка от гимназията. Останалите съм ги забравила. Добре, че децата ми не са като мен.

# 611
Е като сте тръгнали с училището аз завърших СМГто с набора си. Не се събираме със съучениците! Wink

# 612
Хаха, и аз ненавиждах училището, въпреки че бях много добра ученичка. Приключих с него 1985.
Дразнех се от липсата на свобода.
Не че по-късно знаех какво да правя със свободата си Grinning

# 613
Студентството е далеч по-добрият период. Едва го дочаках.

# 614
  • София
От принцеси с граховото зърно всички станахме вундеркинди Simple Smile.
Завърших с наборите си и бях най- голямата в класа Simple Smile
Дъртофелник 😅

Общи условия

Активация на акаунт