Тумор на бъбрека

• 20 850
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
Как установихте че е тумор на бъбрека и къде бих могла да се насоча? Да не гледат на мен като касичка.

# 271
Преглед при уролог или нефролог с ехограф, след това ни даде направление за скенер.

# 272
Здравейте,
Другият месец ще ми отстранят единият бъбрек, заради 5 см тумор. Операцията ще е лапараскопска. Моля Ви, кажете ми, много ли боли след операцията, колко време продължават болките, изпитвам неистов ужас, много ме е страх, не само от операцията, а и за след това. Колкото и философски да гледам на живота, опре ли ножа до кокала е ужасно шокиращо, не само за мен, а и за цялото семейство.

# 273
Здравейте,
Другият месец ще ми отстранят единият бъбрек, заради 5 см тумор. Операцията ще е лапараскопска. Моля Ви, кажете ми, много ли боли след операцията, колко време продължават болките, изпитвам неистов ужас, много ме е страх, не само от операцията, а и за след това. Колкото и философски да гледам на живота, опре ли ножа до кокала е ужасно шокиращо, не само за мен, а и за цялото семейство.

На майка ми отстраниха само тумора, 2,5 см. На другия ден се движеше, не я болеше. Операцията беше отворена.

# 274
  • София
аз по-назад бях писала.
на мой близък 7см тумор, отстраниха и бъбрека.
на втория ден беше в движение, не се е оплаквал от страшни болки, не че съвсем няма.
до седмица си беше съвсем добре.

Общи условия

Активация на акаунт