Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 82

• 67 611
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Този swifter някой имали го, добре ли се чисти с него?
Има ли нещо подобно, но по-евтино?

# 241
Дали сте пробвали някоя от тези слънцезащити и какво ви е мнението?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 22:04 от Morkovelka99

# 242
  • Пловдив
Има ли някакъв бюджетен спрей или серум, който защитава косата от слънце по време на плаж? Освен шапката,  разбира се  Wink

# 243
Има ли някакъв бюджетен спрей или серум, който защитава косата от слънце по време на плаж? Освен шапката,  разбира се  Wink
Avon имаха такъв спрей

# 244
  • София
Балеа имат.

# 245
  • Deutschland
Да, Балеа, много омазнява.

# 246
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета, ще потърся. А насоки къде да го търся и как изглежда?

# 247
  • русе
А има ли ефект?

# 248
  • Deutschland
Благодаря ви, момичета, ще потърся. А насоки къде да го търся и как изглежда?

В ДМ

# 249
Омазнява ли наистина този спрей?

# 250
Не е много за темата, но аз съм доволна от жълтия спрей на Loreal professional Solar. Миналата година го купих, изкарах 3 кратки морета и нямах никакви щети по косата. Не ми омазняваше.

# 251
  • Ланкър, планините Овнерог
Morkovelka99, вече две опаковки от Юсерин Пигмент-а изхабих, но безцветния вариант. Аз лично го харесах и пак ще си го взема. Не люти около очите, не стои бяло лицето, не е мазен.

# 252
  • Бургас
Oт година и половина изполвам този крем на Юсерин и съм много доволна. Дори и зимата съм с него. Има леко покритие и не слагам фондютен.
Скрит текст:

# 253
  • Deutschland
Омазнява ли наистина този спрей?

При мен да, пръскам три четири пъти.

# 254
  • Стара Загора
Този swifter някой имали го, добре ли се чисти с него?
Има ли нещо подобно, но по-евтино?

Аз го купих преди дни и вече чистих с него. Много лесно и бързо става, без гадни власинки като при онези бърсалки. Кърпичките ухаят страхотно на цитруси и няма натрапчивия химичен мирис от препаратите. Цялата стая се ароматизира много хубаво и ефирно. Ухае на чисто и свежо. Но с една кърпичка, въпреки че са доста напоени, на мен не ми стигна да избърша в две стаи + коридор. Два пъти я мокрих с вода.

Общи условия

Активация на акаунт