Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 82

• 66 538
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
В ДМ отстъпката за рожденик как точно беше валидна - от деня на р.д. 1 седмица?!
Не, цялата седмица, през която човекът е рожденик. Примерно, ако аз съм родена днес, от този понеделник до тази неделя.

# 691
  • Deutschland
Тази вечер изпробвах бустъра за устни на Шабенс и резултата беше кръгла 0. Нито обем,  нито гладкост.  Едно голямо нищо.
Честно казано не знам дали се продава още,  имам го поне от година

# 692
Някой може ли да препоръча душ гел,досега ползвах Dove,но с тези цени ми се иска да пробвам нещо друго

# 693
В ДМ отстъпката за рожденик как точно беше валидна - от деня на р.д. 1 седмица?!
Не, цялата седмица, през която човекът е рожденик. Примерно, ако аз съм родена днес, от този понеделник до тази неделя.
Благодаря! Сетих се и аз, че имаше нещо такова, затова реших да питам. Напомням, че отстъпката може да се използва и за близки рожденици, за децата, които нямат л.к. искат акт за раждане, удостоверяващ датата. Но ми се е слъчвало и въобще да не са толкова прецизни в проверката, зависи от магазина.

# 694
Каква е отстъпката за рожденици?

# 695
# 696
Сериозно ли може да се ползва и за децата тази отстъпка, защо не е станало дума по навреме.. Flushed
Ами за мъжа важи ли, да го завлека там и да ми купи разни неща за рождения си ден? Joy

# 697
... ами за мъжа важи ли, да го завлека там и да ми купи разни неща за рождения си ден? Joy
Даже е задължително! 😂
Важи за всеки.

# 698
Как да не е ставало дума, във всяка тема някой пита - може да се ползва при доказване на рождена дата в седмицата с документ за самоличност/акт за раждане.

# 699
Скромният ми пазар от ДМ днес:

Парфюм за коса си купувам за първи път, но ми хареса. Ароматът е свеж, ненатрапчив и не омазнява скалпа.
Дезодорантът е копие, както и лосиона от същата серия, на Lancome La vie est belle.
Солите ги ползвам за ваничка преди педикюр и са много хубави. Една опаковка стига за 2 или 3 ползвания.
А малките тубички на Балеа заглеждам от много време. Под 2 лева е бройката, ще споделя впечатления.

# 700
  • Deutschland
Някой може ли да препоръча душ гел,досега ползвах Dove,но с тези цени ми се иска да пробвам нещо друго

На Фа никак не са лоши,  Арома също.

# 701

Използвам само на Микса олиото, което е за бебета в оранжевата опаковка. Вече от 6-7 години не използвам нищо друго. Хидратира, не изсушава и има много приятен аромат.
Дав, Ив Роше са ми твърдо не.

# 702
Харесвам и душ геловете на Ziaja - сега ползвам с купуасу, ухае на меденки и плажно масло.

# 703
Харесвам и душ геловете на Ziaja - сега ползвам с купуасу, ухае на меденки и плажно масло.
И аз ги харесвам, сега ползвам този с козе мляко, имам и този с какао.

# 704
Включвам се след късен пазар в Лидл. Вече са пуснати в продажба продуктите, за които писа съфорумка.
Има балсам, шампоан, маска за коса и флуид. За момента купих само флуида, като преди това косата ми беше измита и стилизирана, затова не мога да дам обективно мнение. Има много приятен аромат, а текстурата му ми наподобява на млякото за коса на Балеа с кокос. Най-вероятно ще мина утре, за да си купя шампоана и балсама. Бяха с цена около 4 лв., а флуида е 5.

Общи условия

Активация на акаунт