Най-добрата му приятелка

• 8 480
  • 165
  •   1
Отговори
# 75
А , ти защо не си пишеш всеки ден с най-добрия си приятел , той дали ще е съгласен ?
Не ти трябва мъж  мечтаещ за друга .

# 76
Ако вече нямаше чувства, щеше да каже: "Не се притеснявай, нямам никакви чувства вече, останало е едно старо и добро приятелство, от което не ми се ще да се откажа, но то не е никаква опасност за връзката ни!"
Да, ама не.
Това го каза, но от там последва разговор, в който му казах, че доброто приятелство не е съпроводено задължително с разговори всеки ден, без изключение, от които да не може да се откаже, когато единият е във връзка особено. Той “ не можел да разбере в какво точно се изразява проблемът ми”, но е и съгласен с мен, защото си дава сметка, че това не нормално.

А защо си го причиняваш?

Това не му попречи да ми предложи да се разделим, защото искал да бъде честен с мен, а именно, че не иска да ме лъже, че ще спре да си пише с нея. Имал желание да опита, но не можел от привързаност.

Пълна глупост е това и опит за манипулация.
Ако останеш с него, той ще има пълното право да ти каже - Аз нали ти предложих да се разделим, ако желаеш, ти избра да останеш при тези условия. Няма да прекъсна отношенията си с нея (винаги ще чака и ще се надява на нещо от нея). По този начин дори ще има възможност да излиза с нея, да говори с нея, да споделя с нея.....
На 30 години си, осъзнай се, че те върти. Има желание да е с теб, но не си му достатъчна. Готова ли си за вечни компромиси?!?

# 77
Fever ray, кои зодии сте ?
Много хубава история, да сте живи и здрави !

# 78
Няма начин мъжът ми да има добра приятелка жена и да ми плямпа за нея. Съответно съм си избрала мъж, който няма близки приятелки жени. Така предпочитам.

# 79
  • София
Аз съм Лъв, той е Дева. Не вярвам в зодии. Не вярвам и в чистото приятелство между мъж и жена.

# 80
Това го каза, но от там последва разговор, в който му казах, че доброто приятелство не е съпроводено задължително с разговори всеки ден, без изключение, от които да не може да се откаже, когато единият е във връзка особено. Той “ не можел да разбере в какво точно се изразява проблемът ми”, но е и съгласен с мен, защото си дава сметка, че това не нормално.
На мен започваш да ми изглеждаш от онези ревнивки, дето изпадат в луда истерия, ако гадженцето има други социални контакти, освен с Любовта.

# 81
Нарцùса, значи ти си ок гаджето ти са си говори, вижда, споделя всеки ден с някоя си!?!?!? Че и да ти поставя условия?!?

Аз не бих! Не съм толкова широкоскроена, че да си деля мъжа! Сори!

# 82
Не съм ок половинката да не е приоритет, но авторката говори за прекъсване на контакта, което си е тежък контрол фрийк.

# 83
Не е контрол фрийк, ами не й се занимава  с проблеми. Обаче няма право да изисква това от мъжа, той си е свободен човек като всички нас и за него щом е важно, тя да мисли за друг мъж. Все пак на този свят има и мъже, които нямат жени - близки приятелки.

# 84
Абсолютно не съм съгласна, че е контрол да искаш да си приоритет за гаджето си. Ако не си, значи кой от къде е!

Да, човек може да има приятели и от двата пола, но в този случай има проблем, понеже мъжът има чувства към въпросната и не желае да прекрати отношенията им. На нея явно ѝ е кеф неговото внимание и се чувства велика, че той, въпреки че има гадже, още се интесува от нея и това ѝ гали егото.
Приятелството е едно, тук, в случая изобщо не е такова.....

Ако мъжът не е готов да загърби "идеалната", значи си остава с мечтите за нея, а авторката си търси някой, за когото да е на първо място без условности!!!

# 85
Напротив, баш контрол фрийк е. Нормален човек ще си тръгне, ама тя седи и има претенции. Я пак?

# 86
Тук не говорим просто за някаква приятелка, а за жена към която е имал чувства. Най-вероятно, и сега няма да я върне, ако му се отдаде възможност.

Изобщо не вярвам в приятелството след любовта. След като го е отрязала, той е останал да се върти около нея, не защото му е много добра приятелка, а защото е продължил да се надява на нещо, и защото е бил лабилен. Така ги виждам аз нещата.

# 87
Е как ще стои. Нали се разделят. Тема отваря.
И за мен не е нормално приятелят ми или мъжа ми да си чати и говори с приятелка. Даже и само да са приятели, пак не го смятам за нормално. Все пак не става въпрос за чуване от време на време, а за ежедневно общуване. Ако иска чак толкова да споделя с някой друг  разбира се е свободен да го направи. Но считам, че е справедливо да се разделим, за да може да не нарушавам възможността му за чат.

# 88
Не знам защо го изкарахте този човек най-черен. Той си е казвал за чувствата към въпросното момиче още преди да са били гаджета. После са станали гаджета и не е скрил, че поддържа връзка. Може и той да се е опитал да си даде шанс - клин клин избива, но пък да е осъзнал, че не му се получава и е бил честен към авторката - казал й е, че няма да преустанови контактите, а можеше да я излъже. Дал й е и варианти - или да прекратят връзката още сега, или да изчакат. Направили са избор, разбрали са се. Сега, че авторката се чувства засегната - в любовните отношения все има някой неудволетворен, какво да се прави.

# 89
Не съм ок половинката да не е приоритет, но авторката говори за прекъсване на контакта, което си е тежък контрол фрийк.

Дори и контрол фрийк да е, защо една жена трябва да се чувства, като резерва в дадени отношения? Когато виждаш, че не си приоритет по- добре си тръгни, а този който държи на теб ще се върне.

Общи условия

Активация на акаунт