🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 064
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
Кали ще бъде заядливата ли тази седмица? Калки някакъв ботур се очертава. Баткова е като японски турист, всичко я впечатлява и гледа леко стреснато. Мария-Елена е очарована от всичко като рядко прибираща се в България. Айвън вече има вид на зарзаватчия, та това изчепено Иван + DJ отпред, хич не му стои на вида и на годините. Обаче сигурно ще е вкусно.
Аз не припадам особено много по селски туризъм, ако няма екстри, ако е студено и ако мирише на стара селска къща (не е снобария, просто не съм имала село като дете и съм глезла), но какво пък, за веднъж става.

# 31
Ще се повръща май. 
Нали искахте народни човеци, те така са те - окървавени пръсти,
селска механичка, ситни дечковци по тАлАвизията ииии те така.
Интересно ми е Кали и Коцето какво ще консумират Simple Smile

# 32
  • София
Калки ще е мрънкалото.

Цитат
ако мирише на стара селска къща

И аз съм градско чедо без село и точно това харесвам .И сега усещам аромата на къщата на бабата на татко  в Горна Оряховица, когато минавахме от там на връщане от морето.И на окосена мента.

# 33
  • ВАРНА
Миналата седмица ми идваше да си избода очите,тази ушите.

# 34
Този сезон без жълта книжка няма допуснати. Не мога да повярвам как възрастни хора се държат като шизофреници.

# 35
Ами човекът се постара. Изключвам бинтът, който се пълнеше, пълнеше, пълнеше... с кръв, но пък се постара. Защо не си взе яйца от съседи, а от магазина - ето първата ми загадка. Имаше интересни идеи. Това с киселото мляко беше интересно - в хладилна чанта, вместо увито с десет одеяла. Много смешно име - Айвън - ама нали е артист.

# 36
Само началото и края гледах. Точно това, си помислих и аз за яйцата. Накрая нещо ми се стори, че им говори с бая самочувствие и все едно са малоумни. И тия буркан чета със сладко.... не можа в купички да го сложи.

# 37
Сега го гледам на запис.
Селска къща ,туризъм гозби.
Участниците са по приятни от предните.
За десерт мислех, че някоя бабка съседка ще му извърти домашна баница. Десерти с цедено мляко обичам.

# 38
Човека хубаво си сготви – според наличните продукти. Топла питка с такива разядки си е много вкусно. Накрая и забавление им измисли.

Батковчето е пълна сръб. На всичкото отгоре не възприемала кисело мляко със зелена салата!?!? Тая къде е расла?

Калки се държи така, все едно че прави компромис със себе си, задето е седнал на една маса с тези хора... Не стига, че му сготвиха отделно  ястие, ами намира и кусури (не, че не е прав за яйцето).

Тези ще оценяват по-реалистично

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 10:58 от LadyCharming

# 39
Кали вече била джаз певица, Калки си е същият противен, рошав, претенциозен човечец, другите не ги познавам.
Прилично сготви домакина, пеенето никак не им се получи. Оценките според мен си бяха реални.
Утре ще е ни покаже момичето как се прави Simple Smile

# 40
Децата му много малки, той не е ли старичък!

# 41
Като ще ми се идва на гости /случайни/, ще се яде каквото е сложено.
Ако, знам за специфични изисквания/алергия/,  ще се съобразя.
ВЕгета, суровоядци и др. нямат място У нас, да си избират от менюто.
Да, мога като тях, но не и да ми го навират в очите и задължават...

# 42
Добре сготви, малко мърляво, но явно може да готви...аз не съм много по селските трапези, но много хора харесват!

# 43
С този кървав пръст започна да ми се повдига (явно съм ужасно гнуслива и страхлива), но съм убедена, че в случай на порязване се ползват ръкавици (а и не само!).
Според мен трябваше да монтират предаването, да го превържат и да му наложат на този чичо да сложи ръкавици.
Мърляч е и в самото приготовление на храната, джаста-праста го дава.
Участниците ще бъдат неприятно изненадани, щом видят как им е била подготвена трапезата.
Дамата с русата коса е неизвестна за мен, като и младото момиче.

# 44
Мен ме впечатли салатата от глухарче и как децата я браха от двора, а преди това няколко пъти дадоха селската котка да притичва насам - натам. Joy То не, че нещо, ама ми навя асоциации за "поливане" и "наторяване". Sunglasses Joy
Пп Значи Айвън както започна добре и като се поряза и си викам край, отиде приготвянето на манджата. Много мразя тъй кат стане. И на мен ми се е случвало да се клъцна и ми се проваля целия план, щото гледам да не пипам с ранената  ръка, а е трудно. Ама Айвън ич му не дремна, че даже и пита меси. Joy
От една страна ми хареса това, че усърдно готви и се постара, от друга страна някои неща не ми се понравиха.
Тез черупки от яйца за нищо ги нямат, първо бащата отърва черупките, после и сина и той направо пльосна яйцето барабар с черупката в купата. Месо в гювеч с орехи, при толкова свежи подправки. Манчо тука беше прав. И тия ръкавици не можа да реши с тях ли да готви, без тях ли. Ту ги слагаше, ту ги сваляше. Joy
И все пак тази седмица започва по добре от миналата. Засега се готви, има желание, положено е старание, да видим по нататък как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт