🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 076
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
DJ Айвън си е жив чичо Ванчо. И с възрастта си и с маниера и с изказа си, ако щеш. Пенсионер, който се хвали с продукцията си и с родното си място,няма лошо. Но натъртването на всяко едно действие, гарнирано с малко мърлявост и с опитите си за млада, арт и фешън личност ми дойде малко в повече. Той е просто този, когото описах по горе. Иначе всички ястия ми харесаха.
Но "италианката" се насилваше с възгласите, да не го засегне. А пък Кали беше ненужно саркастична. Калки не ме подразни толкова.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 11:24 от Amber*

# 61
И мен не ме подразни Калки.
Всъщност, никой не ме подразни, но италоговорящата примадона нещо в повече ми идва като 'мосионалност.

# 62
коцето е много досаден сухар
кали се е обрезобразила, на нищо не прилича. семпла женица.
не разбирам тия деца защо ги побиват в такива компании, те не знаят къде са. горкото, много се стреснало, че ще са навън Wink
казах ви за Инфантиното Wink но ще ми е интересна тази вечер. очаквам интересни неща.
домакинът освен мърляв, е и с неадекватно самочувствие. сякаш никой не е виждал заквасено мляко и домашно сладко.

# 63
Калки подразни с претенциите за гювечето – сиренето не било подходящо за такова ястие. Ами, в селото има един вид сирене, какво очаква... За вегетарианци обикновено се поднася нещо със сирене, риба или морски дарове. Оставаше чичо Ванчо  да прескочи до язовира да му хване една пастърва... Винаги са ме дразнели гости, които не благоволяват едно благодаря да кажат, задето съм сготвила нещо специално за тях.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 10:38 от LadyCharming

# 64
чак за едно сирене да му вземе 2 точки, доста прекалено ми се вижда.
а дребното - не им съвпадали предпочитанията, вкл. музикални. лигавщини. човекът сготви съвсем нормални неща и имаше за всеки по нещо.
явно тази седмица ще има претенции и ще режат. дано представянето им да не е като на киселяка от миналата седмица. да я видим Кали със 7-цата.

# 65
Ще видим какво ще измисли Калки в неговата вечер и дали ще се съобрази.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 11:41 от femmi2

# 66
Защо е необходимо всяка седмица да има по един вегетарианец?
Много важно, че някой не ядял месо, млечни, яйца! Щом не яде цяла група храни, няма да участва в Черешката, или пък ще яде каквото му предложат, или да си носи храна от вкъщи.
Но да имаш претенции и когато ти се изпълнят да не доволстваш, не го разбирам.

# 67
Забравих да отбележа, че според мен доста го орязаха. Човекът се постара и имаше "от пиле мляко".

# 68
Защо е необходимо всяка седмица да има по един вегетарианец?

За да не се чувства дескриминарана общността им. Не мога да ги изтърпявам с вечните им претенции, ми не ядеш еди какво си не ядеш няма нужда всички да разберат. Аз ако не ям нещо от предложените ястия просто няма да го опитам, не да си навирам вкусовете в очите на хората. Имаше достатъчно немесни ястия.... да се наядат доволно.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 20:13 от mimi.7299

# 69
Бях навън и не гледах снощи. Но от снимките на Мари Мар искрено се впечатлих. Калки е заприличал на едно... нищо! Мяза на проскубан старец. Никога не бих го познала, ама никога! А този ди джей не е ли твърде... стар за тази професия? Представям си тълпа екзалтирани тийнове в дискотеката и бай Айвън на микрофона - тука ли стеее? По му отива в този вечерен час да е в леглото по пижамка и да внимава простатата да не го алармира. За другите ще се изкажа довечера, като гледам предаването. Joy

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 15:16 от Dara888

# 70
  • ВАРНА
Къде по-лесно бе с "вегетарианеца" Дичо?!Как само нападнаха пилешките бутчета с булчето си!
 Това с децата ми припомни детството,когото пред гостите задължително чаветата или декламираха стихче,или песничка пееха.

# 71
Бях навън и не гледах снощи. Но от снимките на Мари Мар искрено се впечатлих. Калки е заприличал на едно... нищо! Мяза на проскубан старец. Никога не бих го познала, ама никога! А този ди джей не е ли твърде... стар за тази професия? Представям си тълпа екзалтирани тийнове в дискотеката и бай Айвън на микрофона - тука ли стеее? По му отива в този вечерен час да е в леглото по пижамка и да внимава простата да не го алармира. За другите ще се изкажа довечера, като гледам предаването. Joy
Joy
Даре, стар, но енергичен. Е, вярно, че от време на време присядаше на едно столче, даже кръв пусна, но не спираше да готви.

# 72
  • София
Абе вегетарианците - добре, но вегани, безглутенови и т.н....Stuck Out Tongue Winking Eye

Защо не правят тематични петорки:
- Вегани
- безглутенови
- дюканки...

Тъкмо ще се конкурират равнопоставени Wink
Пък и ние може да научим нещо различно Joy

# 73
  • София
С този кървав пръст започна да ми се повдига (явно съм ужасно гнуслива и страхлива), но съм убедена, че в случай на порязване се ползват ръкавици (а и не само!).

Слава Богу, това не съм го видяла, щото гледах филм и само слушах какво говори.

Скрит текст:
Случайно попаднах и от два дни гледам таджикски и узбекски филми, различни и интересни са, а и кратки, по час час и половина.

# 74
На мен много ми хареса всичко. Селцето, симпатичната стара, но обновена кухничка, че и теракот имаше на пода, ако заблязахте, двора с външната мивка и навес...и менюто което реализира бай Айвън! Smiley Обаче като резна пръста вече знаех какво ще чета тук Smile В такива случаи, защо не вземат мерки не само участниците, но и екипа колкото и скромен да е. Хубаво го бинтовали, вероятно с налично от домашната аптека, но ако участника не се сети, поне екипа да му намекне, че трябва да продължи с ръкавици. Аз не съм гнуслива, но някак умишлено ни се навираше окървавения бинт.
Русата дама ми хареса, усмихната, любопитна и позитивна, което носи настроение. Малкото девойче като кисело лимонче, Кали се държи нормално, от първата вечер ни припомни, че веч е в джаза, Калки си е претенция. Оценките са реални.

И аз в подкрепа на тематични седмични участници. Да си ги подбират вегета, вегетарианци, суровоядци...

Общи условия

Активация на акаунт