🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 094
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 20:47 от Анонимен

# 91
  • Пловдив
Домакинята коя е?
Калки ме можа ли да опрай тая коса? Sunglasses

# 92
Малко повече "отворка"  ми идва таз вечершната домакиня.
Много грешки за италианската кухня и маса ,но достатъчно малки.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 21:39 от FBID100001745220325

# 93
Русата дама е оперна певица и още 10 неща. От смесен произход е. Майка българка, оперна прима. Баща италианец, оперен прим, от когото се е учил Павароти. Израсла в оперните театри на Милано, Виена, Лондон...
https://impressio.dir.bg/noti/mariya-elena-infantino-moyat-zhivo … dotuk-e-kato-film
Мъж ми нещо не ѝ повервà, че е готвила за 40, па за 120 човека... 😁

# 94
Пет килограма доматен сос - все едно си направил една доза лютеница, струва ми се непосилна задача.

# 95
Главата ме заболя от толкова говорене. Малко прекалено се глези и натъртва на някои нещица, а всъщност послъгва. Тъй то се готви за 40 човека, или за 100, както каза преди това. Била направила 5 литра болонезе, затова успяла да ги нахрани стоте човека. Пхахаха. Аз правя болонезе в 8-литрова тенджера, почти пълна. Отделям 1/3 за лазаня, 1/3 се изяжда с паста и 1/3 замразявам. Храня 5 до 6 човека.

Допълвам.
Простичко меню, заложи на чистия вкус на качествения продукт, без сложнотии и кулинарни висоти. Е, доматите за брускетите нарязани джаста-праста, десерта купен. Много приказки, малко готвене. Но пък всичко бих опитала и щеше да ми хареса. Само дето домакинята трудно бих я изтърпяла

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 21:01 от Mößbauer-Effekt

# 96
Тази седмица всички, които не могат да пеят, ли смятат да се изявят Confounded

# 97
Трябва да си слънчасал да те поканят тази седмица.

# 98
Какво е направила тази Кали с лицето си? На моменти е направо страшна!
Направи ми много грозно впечатление, че за втора вечер отива с празни ръце. Не приемам подобно поведение.

# 99
Струва ми се, че тази вечер ще остане най-добра за седмицата. Не видях всички оценки - Кали и Коцето й дадоха десетки, момичето - 9. Сигурно Айвън й е дал 8, независимо, че си води записки цяла вечер.

# 100
Да, Кали е зле в лицето. Май е и понапълняла, ама тунингът не е особено успешен.
Мм пита Айвън тираджия ли е? Joy И няма ли да си свали кожената шуба, която му е два размера по-малка.

# 101
Гостите са много сковани.

# 102
Изискана вечеря си беше - рибата с фолио  в чиниите, а утре пък зъболекарят ще ни представи италианският танц тарантула. Оставаме в трепетно очакване.

# 103
Ако участваше и Воче, купонът щеше да е пълен. Тогава щяхте да видите, как се посяга на италианските манджи. Толкова нелепо изглежда Айвъна на фона на тези изискани гости, които ядат сорбе между лютеницата и основното.

# 104
Потърсих в нета бай Иван на колко години е, но нищо не намерих. Затова пък излязоха една камАра dj Айвъновци, даже и един индиец. Sunglasses
Много съм любопитна Коцето и Кали с какво ще гощават гостите.

Общи условия

Активация на акаунт