🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 087
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз в подкрепа на тематични седмични участници. Да си ги подбират вегета, вегетарианци, суровоядци...
И там ще мрънкат, ще капризничат и ще намаляват оценки, щото и те са хиляди разновидности..

# 76
Само да не канят привърженици на слънчево хранене, че тогава ще гледаме ''Черешката'' само през лятото. Nature Sun With Face

# 77
Е, па ние месоядните ще злорадстваме. Satisfied
Искам битка - "кашуто ми е по-сурово от кашуто ти!"

Само да не канят привърженици на слънчево хранене, че тогава ще гледаме ''Черешката'' само през лятото. Nature Sun With Face

Ще е супер икономична седмица.Smiley

# 78
  • София
Имам приятели вегетарианци и вегани. Съобразявам менюто с тях, да има нещо. Не е сложно, но те не са претенциозни. Ако има салата и задушени зеленчуци или орис някакъв са доволни.

# 79
Гадно си е гювече с пресолено сирене и със яйце, превърнато в латекс от пресготвяне. И аз на мястото на Калки бих го отбелязала.
Този чичка Айвън откъм презентация го докара, но малко от нещата, които сготви изглеждаха толкова вкусни, колкото се очакваше. Питката му изглеждаше като гьон. Ама Манчев пък вика: Стана ти питката! Как така е разбрал, виждайки я в суров вид, не доумявам. Караокето със старите шлагери и на мен не би ми допаднало.

# 80
Караокето със старите шлагери и на мен не би ми допаднало.
Ама изключително точно пасваха на човек с такъв вид, титулуван с DJ Айвън - "С DJ Айвън на гости с бяло сладко" 😆

# 81
Не ми хареса вечерта.
Тоз чичо на колко години е? Какви бяха тези песни на караокето, не можа ли да подбере хубави български песни?

# 82
Аз също си помислих за екипа, който не помогна на човека. Даже имах чувството, че искаха да стане сеир. Ама и той с толкова мозък, че не се усеща. Всичко беше от сърце. Мен лично ме впечатлиха мезетата - домашно приготвени, а не закупени от скъпарския магазин. Четох за русото момиче, изглежда, че го чака сериозно бъдеще. Родителите й са доста известни, но това не пречи да търси своя реализация. Аз, обаче, усещам голямо разминаване между образа й в мрежата и поведението й в Черешката. Може и да греша. Коце и Кали са ясни - връщане назад няма. Тъмнокосото момиче ми е интересно.

# 83
Не съм гледала снощи, сега ще ви чета и ще гледам. Това е нещо като записване в темата, да не ви изгубя.

# 84
Много сладка днешната домакиня😊

# 85
Сега разбирам, кое ми е особено - момичето говори перфектен български, без акцент, но вмъква чужди думи, където й падне. Браво за българския!

# 86
Очилата на Мария-Елена са Tom Ford - Whitney. Цената им е около 900 лв. За вечерята ще похарчи 1/4 от тая стойност. Simple Smile

# 87
А колко е нужно да похарчи?
Говори сладко😊не е перфектно,но е нормално,живяла е само с майка българка.

# 88
А, всеки да харчи колкото прецени, само отбелязах. Всъщност, говори идеално български, предвид че говори още 4 езика.

Айвъне, ако беше се представил като Иван, нямаше да е чудно, че не знаеш какво е tangerine и ти звучи като тенджера, ама като Айвън, трябваше да знаеш! Joy

# 89
Възхитена съм как е научила български от майка си, говори като моя приятелка от Пловдив, която повече от 30 г живее в чужбина. Много сладко с леко архаичен диалект.

Общи условия

Активация на акаунт