Отговори
# 750
  • София
bobsi81, такива са правилата. Вписват се в протокол.

Pure Love, майката има предвид, че си проверяват отговорите с детето веднага и вече знаят колко точки ще има.
Днес ще излязат задачите и отговорите, а на 28.06. (след повече от седмица) ще чакаме да обявят в системата точките от двете матури.

# 751
При нас пък по БЕЛ не са им обърнали внимание да имат поле и не са им прегъвали листите. Уж бил оставил поле, дано всичко е наред.
Сега по мат дано им обърнат внимание.
Какво поле и прегъване?
То си има ограничители на страниците. По БЕЛ има и редове. Пусках наскоро снимка от СОФИРА. Страниците се сканират така, че няма опасност писаното да не се вижда в полето за оценяване.

# 752
  • София
bobsi81, такива са правилата. Вписват се в протокол.

Pure Love, майката има предвид, че си проверяват отговорите с детето веднага и вече знаят колко точки ще има.
Днес ще излязат задачите и отговорите, а на 28.06. (след повече от седмица) ще чакаме да обявят в системата точките от двете матури.

Така е, но реално детето излиза от изпита към 13 ч, а МОН публикуват към 15:30, става въпрос за много малко време.
Както и да е, ще видим, какво ще стане.

Дидева, благодаря! Явно в у-ще преди това са ги заблудили.

# 753
  • Варна
Имаше възмута и пледиране за морал.
Здравейте, не пиша много, но ви чета с интерес и вълнение, тъй като и аз имам седмокласничка!
Та по темата с морала и пледирането: Интересно ми е дали тези, които са пледирали за морал по повод публикуването, са морални във всички аспекти от живота си, но това е един доста философски въпрос...
Успех на всички деца и на моето, разбира се Simple Smile

# 754
Ааааа. За да ми е по-инфарктно днес, сега получих и писмото от Американския колеж за финансовата отстъпка. Няма почивка за мен.

# 755
Здравейте момичета. Нова съм в групата, но имам седмокласничка и също много се вълнувам.Някой знае ли кога и къде мога да проверя колко точки минимум ни трябват за  съответните паралелки, в които искаме да кандидатстваме?

# 756
  • Mars Hotel
Здравейте момичета. Нова съм в групата, но имам седмокласничка и също много се вълнувам.Някой знае ли кога и къде мога да проверя колко точки минимум ни трябват за  съответните паралелки, в които искаме да кандидатстваме?
Няма как да знаете. Може да видите ориентировъчно с какъв бал са приемали миналата година, но това не означава, ще балът ще е същият и тази.

# 757
  • София
Ааааа. За да ми е по инфарктно днес, сега получих и писмото от Американския колеж за финансовата отстъпка. Няма почивка за мен.
И аз. Днес явно ще ни "зарадват" всички. Simple Smile

# 758
Боя се, че ги публикуват малко късно за целта, която сте си поставили. На сайта на РУО, след като излезе класирането.

# 759
  • София
Имаше възмута и пледиране за морал.
Здравейте, не пиша много, но ви чета с интерес и вълнение, тъй като и аз имам седмокласничка!
Та по темата с морала и пледирането: Интересно ми е дали тези, които са пледирали за морал по повод публикуването, са морални във всички аспекти от живота си, но това е един доста философски въпрос...
Успех на всички деца и на моето, разбира се Simple Smile

Разбира се, че никой не е перфектен, но е важно да спазваме правилата и да даваме пример на децата ни. Иначе в България всеки си прави каквото си иска и е по-сладко, като заобиколиш системата. Но това е друга тема.

# 760
# 761
# 762
  • София
Как може,беееее???? Нещастници! Подиграват се с децата!!!И в София са грешни формулите.

# 763
Отвратително!Гавра с труда на децата:disappointed_relieved:

# 764
  • Пловдив
Нямам думи за МОН. Понеже е малко стреса за децата ,та и това.

Общи условия

Активация на акаунт