Отговори
# 765
  • Пловдив
То и за седми може да са грешни.

# 766
  • София
дано да няма проблеми с формулите  и при седмокласниците !

# 767
  • непостоянно
Моята десетокласничка се обади. Доволна, лесно ѝ се сторило, всичко била решила! По принцип тя е по математиката, не толкова по БЕЛ, а сестра ѝ (седмокласничката) е точно обратното! Надявам се и на малко късмет да се паднат задачи, с които да се справи успешно и наборката!

Много неприятно това в Пловдив 😡

# 768
Как може нашите деца да се готвят толкова време и накрая от тях да се иска да са перфектни на изпита и всяка грешка да ги санкционира жестоко, а господата/жите от министерството да правят гафове почти всяка година - я сгрешени задачи, я формули, я нещо друго...

# 769
  • Пловдив
Аз това не мога да разбера. Как ще дадеш грешни формули? Как ще посочиш един отговор за верен и след 10 минути ще го промениш? (това за БЕЛ първи въпрос) и куп други недомислици.....

# 770
  • Пловдив
Е, това е МОН, всичко може да се очаква. Грешни формули има и в София, и в Бургас. Очаквайте и в други градове.

# 771
Има хора с урологични проблеми, с чести позиви за уриниране. Недопускането до тоалетна е ужасно за тях. Днес баткото каза, че още с отиването ще се обади на квесторите че е на лечение и ще пита колко и как ще го пускат до тоалетната. Изпитът е дълъг, но между отделните части предполагам, че ще има паузи и ще може да се ходи спокойно. Преди време имаше инициатива за урологично здраве в училищата, там си и умря. 10% от децата имат проблем, кой диагностициран, кой не. И стискат, в угодия на дисциплината. Еми майната на дисциплината и правилата, в случая! 1 да развие след години бъбречна недостатъчност като късно усложнение, е много! Поне за мен. За друг чуждата бъбречна недостатъчност може да е нищо, нищо, че е можело да се предотврати с простички мерки.

# 772
Преди две години със синковеца проверявахме задачите чак вечерта. Каза си всички отговори и знаехме резултата веднага. Няма да забравят какво са писали за няколко часа, освен ако не играят тото.

# 773
  • Mars Hotel
Грешни формули има и в София, и в Бургас.
Рени, откъде тази информация? Аз не намирам.

# 774
  • София
Имам позната с дете 10ти клас в София. Грешни са били формулите и там.

# 775
При моят пък са записвали името и колко минути се бавило детето, докато е в WC🤔Някак ми е спокойно,дано е на хубаво!
Това винаги се прави. На протокола има възможност да бъдат отбелязани 2 ходения "излизания" до тоалетна в графи "излезе" и "върна се". Ако има и трето...е то вече няма къде да се отбележи, а и става подозрително.

# 776
  • Пловдив
Качена е в Пловдивски сайт, а за Бургас писа майка на десетокласник във ФБ група за ОРЕС.

# 777
Има хора с урологични проблеми, с чести позиви за уриниране. Недопускането до тоалетна е ужасно за тях. Днес баткото каза, че още с отиването ще се обади на квесторите че е на лечение и ще пита колко и как ще го пускат до тоалетната. Изпитът е дълъг, но между отделните части предполагам, че ще има паузи и ще може да се ходи спокойно. Преди време имаше инициатива за урологично здраве в училищата, там си и умря. 10% от децата имат проблем, кой диагностициран, кой не. И стискат, в угодия на дисциплината. Еми майната на дисциплината и правилата, в случая! 1 да развие след години бъбречна недостатъчност като късно усложнение, е много! Поне за мен. За друг чуждата бъбречна недостатъчност може да е нищо, нищо, че е можело да се предотврати с простички мерки.
ra2 наистина е много неприятно това, най-важно е дечицата да са здрави, ама в една такава ситуация ми няма нищо срамно детето да е с памперс някакъв по-деликатен, така де да няма да стиска и да се уврежда.
А иначе психическия стрес, който им причиняват може да отключи доста сериозни здравословни проблеми. Има деца, които са по притеснителни и го изживяват доста дълбоко.

# 778
Много неприятно това в Пловдив 😡
                   Не е само в Пловдив! Как може цяла година да се говори за изпити,тестове и т.н. и на края да се оплеска всичко.Пълна безотговорност и безхаберие от страна на съставители,квестори и най-вече на МОН!Защо изобщо въведоха НВО в 10 клас при положение,че недоучени "специалисти" участват в този изпит.После децата не знаели,ами как да знаят като няма кой да ги научи.След това - защо има частни уроци! Ами и частни изпити явно трябва да има.

# 779
  • София
А какво значи грешни формули? И изобщо имало ли е някъде където да са верни - не ги ли разпечатват от едно място?
Знам, че не е за темата за 7 клас, но понеже тук се повдигна въпросът.

Общи условия

Активация на акаунт