Отговори
# 870
  • Варна
Ето скрийншот

# 871
Според мен не им е наред часовникът. Последния коментар  се появи преди малко, а се показва час 10:44

# 872
  • Сф
Не решенията, а часа на коментара имах предвид... Разбраха, че се знае, че е качен изпитът с решенията още  преди 10,22 и го махнаха.. Или поне при мен вече НЕ се отваря.
Добре, а това какъв проблем е? Че някои деца са по- подготвени от други ли? В някои школи са решавали тези точно задачи? Щом в 10 са вече изнесени и решени...

# 873
Хах. Тествате, а? Явно часовникът не е наред.

# 874
  • София
С риск да се повторя. МОН, ЦОПУО и в частност съставителите на теста.
Аз ли не съм наред или в сайта, споделен от Mrs Jan под решенията на задачите има коментар с час 10:22?
Даже не съм го видяла и се чудех какъв час 10,22 коментирате.

# 875
  • около Варна
Айде да се отчета и аз, знаете, че математиката не и е силата на моята ученичка. Доволна се върна, лесни били задачите, което не пречи да имам 5 грешни от 18. На 20 задача съотношението го е написала като дроб, числата са верни, но ще се брои за грешка. Без задачата от движение, на която и таблицата даже не е направила вярно, всички други има и верни неща, има и грешки. Май ще хване заветните 30 точки. Чакам с нетърпение МОН, че да броим точките поне ориентировъчно.

# 876
  • Сф
Линка при мен вече не се отваря. А , отвори се сега ..

# 877
Моята каза, не очаквай много, мин. 0, макс. 3 задачи да са ми верни. В крайна сметка се оказва, че ще чакам до публикуване на резултатите. Тук много не и се връзвам.

# 878
  • София
И моята девойка се прибра.Съмнява се за 19 задача,21 не е решила.В по-добро настроение от вторник.Да видим до края на деня дали няма да се присети за някоя сгрешена задача.

# 879
И моят хубавец е доволен. За сега само една подточка от задачата за път не е решил. Свери и с госпожата си отворените отговори и втори модул. Другото уж е вярно. Дано няма изненади.
Но и той се оплака от шумни квесторки. Даже им направил забележка, но продължили да говорят високо и излизат и влизат постоянно. Тези жени не знам деца нямат ли, та малко съобразителност и уважение към труда на децата да проявят?!
Хайде момичета, мачът е свирен вече! Дано са милостиви проверяващите и след десетина дена всички тук да сме доволни от резултатите, децата най-вече.🙏🍀

# 880
  • София
Може ли да кажете отговора на 21 задача Г. Гледам два различни отговора са дадени

# 881
Махнаха го... значи  е било точно 10,22, ужас. Някой дали успя да снима?

часовникът им не е наред

# 882
  • София
Моят твърди, че е решил текстовата, половината алгебрична,на втората подточка се е затруднил нещо...От геометричната ни една подточка докрай няма 🤣 Писал по всичките,ма ни една май не е докарал докрай. Горкото ми то!
ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯ🤗
Изобщо не ми дреме какво е направил, важното е, че най сетне ще се наспим в неделя 😍

# 883
Moята има една грешка на първи модул (на първа задача, моля ви се!), решила е геометричната цялата, донякъде и тази с движение, но алгебричната май е оплескала. Кот такоа, както се казва, свърши се! Да започва ваканцията!

И моят се затруднил на алгебричната. Лесни му били за движението и геометричната. Но дали са верни... Това е друг въпрос.

# 884
  • София
Моя мина през работата от първи модул не ми е отбелязал само две задачи какво е отговорил, иначе всичко остало е вярно. Втори модул каза че не помни. С движение са му трудни задачите, но си намерил грешка и я оправил уж. Успокоих се няма да е много зле.

Общи условия

Активация на акаунт