Отговори
# 885
Важното е, че свърши.
Благодаря още веднъж на Дидева и ganis за това, че са винаги на пост да помагат.

Ще чакам отговорите на МОН да сверяваме.

Дали е рано да си сипя:) Че и Американския колеж трябва да мисля - много такава една оферта са ми дали - нито да го запиша, нито да не го запиша.

# 886
  • София
*PipiLota*, какво да му е рано? Обяд мина, а и днешния ден не се брои.

# 887
  • непостоянно
Моята дъщеря е горе-долу доволна. Има няколко сгрешени отговора на модул 1(например, не е прочела, че търсят отговора в дм и е написала 300см вместо 30дм), а от модул 2 казва, че е решила геометричната и алгебричната, но не е вярна цялата. Задачата от движение не е решила...
Каквото е, такова! Аз се радвам, че се свърши! 😁

Айде да се отчета и аз, знаете, че математиката не и е силата на моята ученичка. Доволна се върна, лесни били задачите, което не пречи да имам 5 грешни от 18. На 20 задача съотношението го е написала като дроб, числата са верни, но ще се брои за грешка. Без задачата от движение, на която и таблицата даже не е направила вярно, всички други има и верни неща, има и грешки. Май ще хване заветните 30 точки. Чакам с нетърпение МОН, че да броим точките поне ориентировъчно.

В условието на задачата пише “Запишете отношенията като несъкратима дроб” 😉

# 888
Някой може ли да реши 21 и 22.
Само дано в бързината не съм оплескала някоя сметка.

Мисля, че сте сбъркали при решението на задача 21!

# 889
  • София
Някой може ли да реши 21 и 22.
Само дано в бързината не съм оплескала някоя сметка.

Мисля, че сте сбъркали при решението на задача 21!
Да, защото не мога да смятам. Simple Smile

# 890
Pipi, ако намалението е добро, изобщо не се чудете и го записвайте! Hug

# 891
Pipi, ако намалението е добро, изобщо не се чудете и го записвайте! Hug
То там е проблема, че е на кантар. Нито е добро, нито е лошо. Ще го мислим. Тепърва предстоят драмите при нас.

# 892
Имате ли идея как се оценяват задчите от втори модул? Моя хубавец е решил условие "а" на  22 задача, но вместо х<-4 объркал знака и написал х > -4 после си продължил задачата. Така като  гледам, решението му е правилно като методика, но...крайния резултат е грешен.  Дали ще му дадат изобщо точки при такова положение?

# 893
  • при моите любими
И моето дете е разстроено. Не е решила 21 задача вярно. Каза, че шанса за испанската се изпари и плаче безутешно.

# 894

Прочетете пак 19-б. Има и 19-в

# 895
  • София
аз чак преди малко звъннах да сина ми, че си викам - да не би и за 7 кл да са объркали от МОН нещо в листа с формулите - като при 10 кл, и ще търпя, няма да звъня.
Той не знаеше нищо такова, решил си е всичко, само 1ва задача от 2-модул му била грешна. Да видим! Онзи ден той беше от (почти) ревящите след БЕЛ.
Иначе на 10 кл - 10 мин преди края на изпита им казали - сега разбрахме от МОН, че има проблем с формулите, ето нови листа с формули, можете да стоите още 90 мин.

# 896
Не четете задачите. Бързате и предполагате какво ви питат. Затова грешите.
Извинете ме за намесата.
На задача 19Б) не търсят отношението на четирите. Има съюз "И".

# 897
  • София
Моят син е задраскал с Х някаква дроб и я сложил в скоби, понеже сбъркал. Смятате ли, че може да му анулират работата заради това, че не е задраскано с хоризонтална черта? Квесторът му казал, че може да коригира с Х.

# 898
Нали се оценява само беловата, дори и на втори модул?

# 899
  • Майничка
Нали се оценява само беловата, дори и на втори модул?
Да. Черновите не се сканират.
Момата е на кантар. Сбъркала е 11 задача от 1 модул, не си помни други 3 отговори, а от втори е решавала и трите, но на нито една не е сколасала да направи всички подусловия. По-скоро е доволна.

С формулите на 10 клас се получи такава тъпотия! Нашите работеха от половин час по задачите, когато са пуснали новите формули, съответно никой вече не виси да им дебне сайта. Хиляди канали за комуникация с директорите имат, как пък не се сетиха да пуснат едно съобщение! Със сигурност има училища, които са разбрали постфактум.
Добре че повечето хлапета са се усетили, но са си знаели формулата.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 15:06 от gargamela

Общи условия

Активация на акаунт