"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 58

• 37 751
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета. Нова съм в групата и аз имам въпрос.
На 27.05 ми беше последния цикъл. На 11.06 според изчисленията тряжваше да съм в овулация та като през всички благоприятни дни работих е активно за бебче. Няколко дни след последния секс на 11.06 започна силна болка в гърдите, по конкретно зърната, преола и около тях стана по тъмен цвета. Появи се на няколко пъти гадене. Често ми се ходи по малка нужда през деня. Имам продъпвания и лека болка ниско долу в яйчниците. Не издържа и на 19.06 направи кръвен тест за бременност като резултата беше 0.2. Възможно ли е да е било рано за теста и все пак да има надежда за бебче.

Колкото по - малко го мислиш , толкова по бързо и лесно ще стане.

И ние сме на опитите и се опитвам да не мисля за това, така че разбирам те напълно.

Успех ти желая!

Явно от силното желание си съобразявам и които явно са пмс просто по изразени. Опитвам се да не мисля но и при най малката разлика в организма вече съм се на строила за бебче.
Пожелавам успех и на теб и да се получи възможно най скоро!

# 61
При мен първия кръвен тест резултатът беше 1, а втория след 48 часа беше 15. Симптомите ми бяха точно болки в гърдите. Може да опиташ пак след 48 часа и да видиш дали се е покачил.
Здравейте момичета. Нова съм в групата и аз имам въпрос.
На 27.05 ми беше последния цикъл. На 11.06 според изчисленията тряжваше да съм в овулация та като през всички благоприятни дни работих е активно за бебче. Няколко дни след последния секс на 11.06 започна силна болка в гърдите, по конкретно зърната, преола и около тях стана по тъмен цвета. Появи се на няколко пъти гадене. Често ми се ходи по малка нужда през деня. Имам продъпвания и лека болка ниско долу в яйчниците. Не издържа и на 19.06 направи кръвен тест за бременност като резултата беше 0.2. Възможно ли е да е било рано за теста и все пак да има надежда за бебче.

Колкото по - малко го мислиш , толкова по бързо и лесно ще стане.

И ние сме на опитите и се опитвам да не мисля за това, така че разбирам те напълно.

Успех ти желая!

Явно от силното желание си съобразявам и които явно са пмс просто по изразени. Опитвам се да не мисля но и при най малката разлика в организма вече съм се на строила за бебче.
Пожелавам успех и на теб и да се получи възможно най скоро!

# 62
Благодаря ти Anymous12... Има някаква надежда все пак!
Бих искала да попитам дали си имал и други симптоми. Какво те накара да повториш теста за да видиш мечтаните две чертички

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 10:57 от galq_georgieva94

# 63
Бих искала да попитам дали си имал и други симптоми. Какво те накара да повториш теста за да видиш мечтаните две чертички

При О на 11.06 на 19, са само 8 дни след 0 , бих препоръчала кръвен 10 след 0 тоест днес. Успех

# 64
По принцип кръвния тест се повтаря на 48 часа, за да се види дали ЧХГ се удвоява. Да пуснеш само веднъж не е от голямо значение.

# 65
Шпионирам тук ,та да се включа и аз
Не съм много наясно с мобилната версия и ,понеже незнам как да сложа коментар самосиндикално...дано съм успяла.
Продължителност на цикъла 27 дни(изключително точен със само едно изключение преди месеци със 3 дни закъснение)
Последна менструация-25.05-27.05(винаги е 3 дни- откакто ми е дошло за пръв път)
Положителен тест за овулация на 06.06
Полови контакти на 02,05,06,08,12.06...другите след това  и преди плодородния прозорец не са важни.Днес трябваше да ми дойде...но няма я лелката още...тестове за бременност не съм правила все още(възнамерявам утре сутрин)...въпроси нямам конкретни,по-скоро пиша за кураж...нагледах се 1г и кусур на негативни тестове и изпрателни черти Simple Smile Благодаря ,че ме изчетохте Simple Smile

# 66
Dessyyy890, значи стискаме палци за положителен резултат!

# 67
Ох,дано...даже вече сериозно ми минава през главата да направя сега...НО страха от -тест е по-голям от любопитството ми!! 😅😂

# 68
Като симптоми имах само болки в гърдите и подут корем. Реших да пусна втори тест, за да съм сигурна дали има шанс за бременност, тъй като първия беше изцяло отрицателен (1.52 мисля, че беше стойността). Имала съм няколко биохимични бременности (надявам се, че не бъркам термина), затова сега правя всяка сутрин тест, тъй като не знам дали ще се задържи този път. За момента няма цикъл и тестовете са всеки ден положителни. Смятам да направя тези дни още един кръвен, за да видя дали и как са се покачили стойностите.

# 69
Всекидневното тестване няма да Ви спаси от нова биохимична бременност. По-добре би било да си дадете парите за изследвания, за да се установи причината за повтарящите се такива бременности.
Все пак пожелавам този път да е успешна до финал! Hands Pray
Като симптоми имах само болки в гърдите и подут корем. Реших да пусна втори тест, за да съм сигурна дали има шанс за бременност, тъй като първия беше изцяло отрицателен (1.52 мисля, че беше стойността). Имала съм няколко биохимични бременности (надявам се, че не бъркам термина), затова сега правя всяка сутрин тест, тъй като не знам дали ще се задържи този път. За момента няма цикъл и тестовете са всеки ден положителни. Смятам да направя тези дни още един кръвен, за да видя дали и как са се покачили стойностите.

# 70
Знам, че няма да ме спаси. Просто искам да знам дали се развива този път, тъй като съм решила, ако и сега е биохимична, да си направя вече изследвания.

Всекидневното тестване няма да Ви спаси от нова биохимична бременност. По-добре би било да си дадете парите за изследвания, за да се установи причината за повтарящите се такива бременности.
Все пак пожелавам този път да е успешна до финал! Hands Pray

# 71
Ох,дано...даже вече сериозно ми минава през главата да направя сега...НО страха от -тест е по-голям от любопитството ми!! 😅😂

Ами да ти кажа, аз бях много разочарована, защото вътрешно в себе си бях убедена че този път е станало... И като видях отрицателен тест всякаква надежда умря..  Ужасно е. Видях, че съм избързала тъй като е било едва 8мия ден след О. Така че се надявам следващия тест да покаже две чертички!

# 72

Ами да ти кажа, аз бях много разочарована, защото вътрешно в себе си бях убедена че този път е станало... И като видях отрицателен тест всякаква надежда умря..  Ужасно е. Видях, че съм избързала тъй като е било едва 8мия ден след О. Така че се надявам следващия тест да покаже две чертички!
Тази сутрин направих тест - отрицателен е! Другия месец пак...няма изгледи ,че ще ми дойде(по-точно МПС няма).Каквото такова - пак започваме отначало ,както всеки месец Simple Smile

# 73
Здравейте! Вие виждате ли нещо?

# 74
Да аз виждам!Първата ми черта беше такава 😉Успех

Общи условия

Активация на акаунт