СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 997
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Колко дни от закъснение имате? С вагиналентрансдьсер ли ви гледат?

Имам 14 дни закъснение
Да с вагинален.и това кафяво зацапване ме притеснява
В петък съм при друг АГ да ме прегледа
[/quote]

В петък би трябвало да видите ембрион. Стискам палци за хубав развой! На мен една лекарка на 16 дни закъснение не видя ембрион, а дори аз го видях... само се стресирах, сега лежи до мен на 4м и половина е.

# 121
Колко дни от закъснение имате? С вагиналентрансдьсер ли ви гледат?

Имам 14 дни закъснение
Да с вагинален.и това кафяво зацапване ме притеснява
В петък съм при друг АГ да ме прегледа

В петък би трябвало да видите ембрион. Стискам палци за хубав развой! На мен една лекарка на 16 дни закъснение не видя ембрион, а дори аз го видях... само се стресирах, сега лежи до мен на 4м и половина е.
[/quote]

Благодаря,
Дано се види вече.
Нямаше да тръгна толкова рано по лекари,но имах болки в началато,после и това кафявото🙈.

# 122
Зацапването може да е от по нисък прогестерон. Пуснете и него с ЧХГ

# 123
Зацапването може да е от по нисък прогестерон. Пуснете и него с ЧХГ
В петък ще го пусна днес само ЧХГ пуснах да се видия стойностите

# 124
Извинявам се за глупавия въпрос, но предвид, че ЧХГ е хормон се изследва без кафе и на гладно, нали?

# 125
Извинявам се за глупавия въпрос, но предвид, че ЧХГ е хормон се изследва без кафе и на гладно, нали?

Не
Не се влияе от храна и напитки

# 126
мисля, че няма нужда от 3ти тест нали? И прогестеронът се е вдигнал от 29 на 36ng/ml

# 127
мисля, че няма нужда от 3ти тест нали? И прогестеронът се е вдигнал от 29 на 36ng/ml

Страхотен резултат! Стискам палци за успешна бременност!💙

# 128
Здравейте! НА 14 ден след инвитро трансвер си направих кръвен тест беше  536.5 mIu/ml  според вас стойностите показват ли бременност?Благодаря

# 129
  • USA
да показват.

# 130
Момичета, здравейте. Моля да коментирате изследванията ми. Днес ми е 12 ден без нулевия ден на трансфера на две петдневни бластоциста. 921 ЧХГ може да говори, че са се хванали и двете или само едното. Моля Ви за мнение и за прогестерона.

# 131
Прилича като да са две 😊
Прогестерона е повече от добре! Пожелавам да е успешно до край!
Момичета, здравейте. Моля да коментирате изследванията ми. Днес ми е 12 ден без нулевия ден на трансфера на две петдневни бластоциста. 921 ЧХГ може да говори, че са се хванали и двете или само едното. Моля Ви за мнение и за прогестерона.

# 132
Тренди, прогестеронът е супер.
ЧХГ някой път е високо и само при едно ембрионче, но стискам палци при вас да са се хванали двете!
Хайде до успешен и двоен финал! Simple Smile

# 133
Знаете ли дали в София има Cibalab, в която ЧХГ, пуснато в събота сутрин, дава резултат същия ден?

# 134
Знаете ли дали в София има Cibalab, в която ЧХГ, пуснато в събота сутрин, дава резултат същия ден?

Според мен във всяка една в София,аз пуснах чгх в събота в Цибалаб на улица Люлин планина и излезе на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт