СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 62 038
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
  • Насам-натам
Здравейте, момичета! След трансфер съм на 1 5-дневно ембрионче. ЧХГ на 13ти ден - 1034, на 17ти ден - 6076, на лекар съм в понеделник.

Мислите ли, че това са нормални стойности за 1 ембрионче?

Благодаря много!

# 136
Здравейте, момичета! След трансфер съм на 1 5-дневно ембрионче. ЧХГ на 13ти ден - 1034, на 17ти ден - 6076, на лекар съм в понеделник.

Благодаря много!
Прегледа ще покаже. Моя резултат беше на 14 ден 885. Важното е да се развие нормална бременост,а дали са едно или две е Божа работа!

# 137
  • Насам-натам

Благодаря много!
Прегледа ще покаже. Моя резултат беше на 14 ден 885. Важното е да се развие нормална бременост,а дали са едно или две е Божа работа!

Със сигурност прегледа ще покаже, но има още време до него, за това питах Simple Smile
Знаете как е, нетърпение, притесненя, мисли... Flowers Hibiscus

# 138

Благодаря много!

Според мен да, реално се удвоява на всеки 37.6 часа.

# 139
Момичета от какво е възможно да пада прогестеронът , преди 48ч беше 36.52. Иначе стойността на чхг се е удвоила както трябва

# 140
Здравейте момичета, при мен нещата не изглеждат добре😔. Трансфер на 3ти ден на 2 ембриончета едно свежо и едно замръзено, ЧХГ резултати на 12 ден - 83,51,днес 14 ден - 99, 02.
Това ми е 6ти трансфер, 2 положителни преди това с извънматочна в не добре зашит рог  след отстранени тръби😟😟😟Толкова се надявах вече да се получи😭

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 12:11 от Geri Slavova - Markova 605913

# 141
Момичета от какво е възможно да пада прогестеронът , преди 48ч беше 36.52. Иначе стойността на чхг се е удвоила както трябва
колко ти е бил предният път? Дай стойности.

# 142
това е стойността от преди 48ч

# 143
Според мен прогестерона ти е добре и на първите изследвания и на вторите. Той не се повишава като ЧХГ-то. Според мен малката разлика е от самото изследване Даже имам една таблица, която показва, че прогестеронът в първия триместър трябва да е до 44 ng/ml. Така че според мен няма място за притеснение, но ако имаш такова, все пак звънни в клиниката. Поздравление за ЧХГ-то, удвоява се страхотно. Дано всичко бъде наред. Стискам силно палци.

# 144
колко ти е бил предният път? Дай стойности.
.

Караджова,това пак си е висока стойност,аз моя го пуснах само веднъж,като видях,че е в тавана за първи триместър 44 ng/mol викам няма да го пускам пак, защото само ще се филмирам ако падне,а той сигурно е паднал. Слава Богу,с тази бременност засега и дано няма никога, нямам зацапване както имах с втората. Ако все пак те притеснява се консултирай с АГ.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 13:38 от Irnata_87

# 145

Здравейте, четох в интернет че за да е положителен кръвният тест за ЧХГ трябва да е над 5. Вчера посетих лаборатория Статус и теста излезе като стойност е 3,49, но в референтни стойности пише че от 0-1 е при не бременни. Звънях до лабораторията казаха, че щом надвишава референтната стойност, значи съм бременна, но в много ранен етап.Бихте ли ми казали според вас дали е възможно да съм бременна и дали ако се направи д руга лаборатория референтните стойности може да са други и при тях да излезе, че не съм. Благодаря Simple Smile

# 146
Пред закъснение ли е правен, колко дни след овулацията?

# 147
Възможно е да сте бременна. Изчакайте 2 дни   и пуснете ново изследване в същата лаборатория за да се види дали има покачване.

# 148
Трябваше да ми дойде МЦ на 10.07, а теста е правен на 14.07, просто вътрешно ми дойде да си направя тест. Ще изчакам до понеделник, тъй като лабораторията не работи в събота, а четох че е хубаво да е в една и съща. Благодаря за бързите отговори Simple Smile

# 149
Здравейте,
Ако всеки месец съм с резултат 0 (тествам се по мед. Причини всеки месец в последните 5-6 месеца), а днес (3дни преди менструация) резултатът е <0.10( отрицателен резултат ) има ли смисъл да разчитам на късна овулацив ? Този месец не съм я засичала. Обикновено е около 15-16 ден. Днес ми е 26 ден от мц.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт