СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 136
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Много благодаря❤ Дано всичко е наред при всяка една от нас!
Пати, изследвай още веднъж след 48 часа.
На този етап, за 3 дена не се е удвойло правилно, но при трансфер на 2 ембриончета, понякога може да има неуспешна имплантация на едното от тях, което да доведе до моментно колебание в ЧХГ.

# 541
А колко ембриона видяха и на кой ден? При мен се видя само сак 10 дни след положителен тест на 10ти ден на петдневен, чак след още 10 ембрион, като ЧХГ още на 10ти ден беше 400. Много съм изненадана да се види ембрион толкова рано, а ако са били 2, то са щели да видят и втория. Задължително пуснете пак и ако наистина са визуализират ембриони (което при тези стойности е наистина нова информация за мен), то направо отидете на преглед.

# 542
А колко ембриона видяха и на кой ден? При мен се видя само сак 10 дни след положителен тест на 10ти ден на петдневен, чак след още 10 ембрион, като ЧХГ още на 10ти ден беше 400. Много съм изненадана да се види ембрион толкова рано, а ако са били 2, то са щели да видят и втория. Задължително пуснете пак и ако наистина са визуализират ембриони (което при тези стойности е наистина нова информация за мен), то направо отидете на преглед.

Аз имах резултат на 16 ден 3500, на 18 около 9000, но двама лекари виждаха само 1 ембрион. Оказа се наскоро, че са били 2, но единият спрял развитие в 4 гс

# 543

Аз имах резултат на 16 ден 3500, на 18 около 9000, но двама лекари виждаха само 1 ембрион. Оказа се наскоро, че са били 2, но единият спрял развитие в 4 гс

А как се установи след толкова време, че са били две? То в 4г.с. Са микроскопични и не се визуализират и ми е интересно как са го разбрали след време? За кой специалист става въпрос?

# 544
Изпратила съм ви лично съобщение защото тук нещо не ми позволява да кача снимката от прегледа

# 545
Аз на 16 ден след трансфер със стойност ЧХГ 2420 бях на преглед и се видя само сакче 6,9 ММ, и тъкмо влизах в 5 г.с. Как видяха сак със ембрион при на половина по ниски резултати, като тогава още го е нямало реално?

# 546

А как се установи след толкова време, че са били две? То в 4г.с. Са микроскопични и не се визуализират и ми е интересно как са го разбрали след време? За кой специалист става въпрос?

Доктор Сигридов го видя на ехограф и даже ми го показа, виждаше се като малко сакче, в 9 гс беше това. На всички предишни прегледи нищо такова не се виждаше..

# 547
Ааа Сигридов значи, разбрах 😁 аз имам специално мнение за него, няма какво повече да добавя 😉😁 5 седмици по-късно вижда ембриона, който не се е имплантирал в 4г.с. Винаги съм знаела, че е феномен! Явно не е спрял наркотиците след катастрофата, която причини преди няколко години 🤦♀😅

# 548
Ааа Сигридов значи, разбрах 😁 аз имам специално мнение за него, няма какво повече да добавя 😉😁 5 седмици по-късно вижда ембриона, който не се е имплантирал в 4г.с. Винаги съм знаела, че е феномен! Явно не е спрял наркотиците след катастрофата, която причини преди няколко години 🤦♀😅
напълно възможно Simple Smile

# 549
Момичета , някоя от вас имала ли стойност чхг 2.16 IU/L 11 ден след инсе? И дали се е покачило до 14 ден ?

Здрасти. При мен беше 4 и нещо на 11-тия ден, но вероятно е било остатъчно от инжекцията за спукване на фоликулите, защото след това падна.
Дано при теб се е получило, успех! Пиши после, какви са ти новите резултати, ако ще се тестваш пак.

# 550
Най-вероятно жената има предвид, че се е видяло само едно сакче, тоест само едното ембрионче се е хванало,а  не че се е видяло самото ембрионче.
При мен се визуализира в 4+3гс сакчето в матката и си беше съвсем ясно и видимо.

ПС: Ембрионът никъде не се имплантира. Имплантира се оплодената яйцеклетка на около 8-10 дена след овулация.

# 551
Момичета , някоя от вас имала ли стойност чхг 2.16 IU/L 11 ден след инсе? И дали се е покачило до 14 ден ?

Здрасти. При мен беше 4 и нещо на 11-тия ден, но вероятно е било остатъчно от инжекцията за спукване на фоликулите, защото след това падна.
Дано при теб се е получило, успех! Пиши после, какви са ти новите резултати, ако ще се тестваш пак.
Да, утре ще се тествам пак Simple Smile

# 552
Добър ден! Днес си правих изследвания, но те не ползват нищо. Някой може ли да ми обясни? Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 17:12 от mimka52

# 553
Още не е излязъл резултатът.

# 554
Благодаря! Излезе резултата. Отрицателен е нали?

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 04:02 от mimka52

Общи условия

Активация на акаунт