СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 16

• 61 024
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета! На 9.10 беше последната менструация.
На 04.11 пуснах ЧХГ - 70.
Вчера вечерта започна обилно кръвотечение. АГ ми каза да пия утрогестан 3*2.
Днес няма кървене и направих ново ЧХГ и прогестерон:

Как ви се струват резултатите? Дали има шанс да се запази бременността?
Шанс има и то голям, но Прогестеронът в другата мерна единица излиза нисък. Помислете за инжекционна форма или за по-добре усвояем прогестеронов препарат, като например Циклогест. Успех!

Прогестеронът е добре! Не е нисък. Засечете вдругиден ЧХГ и Прогестерон отново - тенденцията ще си проличи тогава.

# 616
Момичета моля за бърз отговор
Колко дни след полов акт мога да пусна чхг?

# 617
След 11тия ден би трябвало да се вижда, ако нараства.

# 618
... ако актът е в дните на предполагаема овулация, нали....  Иначе няма сми..

# 619
... ако актът е в дните на предполагаема овулация, нали....  Иначе няма сми..
да утре е 12ден след ову

# 620
Момичета, какво мислите за резултат на ЧХГ - 1030 на 22-ри ден след трансфер на 5-дневни ембриони? Нисък ли е?

# 621
Вече ходихте ли на преглед? За съжаление според мен и моят опит е нисък. С колко стартирахте тестването, пуснете отново. Но според мен вече е добре да се отиде и на преглед.

# 622
Стартирах с 44 на осми ден След трансфера. Въпроса е, че ми е много нисък прогестерона и на 10 ден получих кафеникаво зацапване, което продължава и до днес. Имах спад в ЧХГ на 13ти ден, но след това се удвоява - 77, 180, 453, 1039. На лекар съм в понеделник.
Вече ходихте ли на преглед? За съжаление според мен и моят опит е нисък. С колко стартирахте тестването, пуснете отново. Но според мен вече е добре да се отиде и на преглед.

# 623
Докторът какво ви даде за прогестерона? Ако сте в София пуснете си ЧХГ и прогестерон в неделя, да видите как се движи стойността. В никакъв случай не искам да ви плаша, при моята биохимична сътойностите се удвояваха, на 10 ден обаче започнаха да спадат и при преглед установихме много малко, изчезващо сакче. Разбира се, при вас може въобще да не е това, а да е от ниския прогестерон. Стискам палци за понеделник! Изключително окуражаващо е, че има имплантация!

# 624
Пия дуфастон 2 пъти по 1, утрогестан 2 пъти по 3, но шпа 3 пъти по 2, Огестан 1, Пролутекс 1. От Варна съм. Като цяло бях отписала опита, колкото и лошо да звучи. От 9 дена само лежа, казаха ми да ставам само до тоалетна. Каквото е писано ще стане! При теб какво се случи? Имаше ли симптоми?
Докторът какво ви даде за прогестерона? Ако сте в София пуснете си ЧХГ и прогестерон в неделя, да видите как се движи стойността. В никакъв случай не искам да ви плаша, при моята биохимична сътойностите се удвояваха, на 10 ден обаче започнаха да спадат и при преглед установихме много малко, изчезващо сакче. Разбира се, при вас може въобще да не е това, а да е от ниския прогестерон. Стискам палци за понеделник! Изключително окуражаващо е, че има имплантация!

# 625
При биохичната симптомите отшумяха. След това получих кафеникаво зацапване и после цикъл. Но според мен още не трябва да отписвате опита, ако и сега има удвояване при тези стойности, шансовете са огромни! Стискам палци.

# 626
Благодаря ти!!
При биохичната симптомите отшумяха. След това получих кафеникаво зацапване и после цикъл. Но според мен още не трябва да отписвате опита, ако и сега има удвояване при тези стойности, шансовете са огромни! Стискам палци.

# 627
Здравейте! Нова съм, за първи път пиша. Моля за вашето мнение! Последен цикъл на 09.10. Обикновено е между 27-30дни.. Вчера(11.11) пуснах кръвен- ЧХГ 148,85. На преглед съм на 16.11. и съм много притеснена , вижда ми се нисък резултата.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 10:01 от Tina-K

# 628
Момичета, какво мислите за резултат на ЧХГ - 1030 на 22-ри ден след трансфер на 5-дневни ембриони? Нисък ли е?
Ако са трансферирани повече от 1 Е, е възможно някое да е отпаднало и затова да е имало временен спад в ЧХГ, след което да е останало 1 и то да дава повишаващо ЧХГ вече. Прогестеронът е критично важен в първите 3 месеца - следете го заедно с ЧХГ, даже и като спрете да изследвате ЧХГ. Ако Прог. е нисък или спада, коментирайте с доктора си инжекционен Прог., тъй като може да не усвоявате добре другите форми. Аз си спасих бременността, преминавайки от вагинален Прог., към инжекционен, понеже се оказа, че не усвоявам добре вагиналния. Успех!

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 14:57 от milenahot

# 629
Да, бяха трансферирани 2 Е. Аз също помислих, че е възможно да съм загубила единия Е, а втория да се е спасил, за което много се надявам и ще разбера в понеделник. И аз мисля, че не усвоявам хапчетата. Първо бях на циклогест. Прогестерона ми беше 14, после започна да пада и стигна до 7. Изписаха ми инжекции Пролутекс и смених циклогеста с утрогестан. Ту се качва прогестерона, ту пада. Нивата долу горе са 8-10. Зацапването ми не спира. Трудна е комуникацита с доктора по телефона. Понеделник на прегледа всичко ще изкоментираме. Надявам се да не съм закъсняла и всичко да се нормализира. Благодаря ти!   
Ако са трансферирани повече от 1 Е, е възможно някое до е отпаднало и затова да е имало временен спад в ЧХГ, след което да е останало 1 и то да дава повишаващо ЧХГ вече. Прогестеронът е критично важен в първите 3 месеца - следете го заедно с ЧХГ, даже и като спрете да изследвате ЧХГ. Ако Прог. е нисък или спада, коментирайте с доктора си инжекционен Прог., тъй като може да не усвоявате добре другите форми. Аз си спасих бременността, преминавайки от вагинален Прог., към инжекционен, понеже се оказа, че не усвоявам добре вагиналния. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт