Лакове за нокти - 160

• 48 457
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
В сайта на emaglam има 40% намаление на Essie
Харесала съм си два цвята - Blanc и Russian roulette. Някой от вас има ли ги да ми изпрати някоя реална снимка? Научих си урока и гледах как стоят НЕ на рекламните снимки, но ако и някой сред вас ги има и снима, ще е супер! ☀️

Честито на празнуващите! Бъдете щастливи!

# 601
Точно тези ги нямам, няма да ги купувам Бялото е бяло като всички други, червено рядко нося и имам няколко. Промоцията им не е от сега, само миналия месец имам 13 Есита от тях Blush
Спечелиха ме с кодовете за 5% отстъпка и тези, които изпращат за безплатна доставка при "забравени" неща в количката.
Суочове както и коментари може да видите в Instagram и Pinterest.

# 602
Здравейте, коментираше се за пастелите на Bel, аз открих това: https://www.beauty.store.bg/p339447/bel-london-nail-laquers-the- … aka-za-nokti.html

# 603
Честито на рожденичките!

OPI if your persist -снимка на лампа като се лакирах,  но не е реален цвета тук.
И златния топ на Зоя

И на дневна светлина от днес . Не мога да повярвам как обикновен лак издържа 20 дни, ето как е при мен на 2 дни:

Тук цветът е по реален.

# 604
Издръжливостта на един лак не се измерва в това колко са израснали ноктите, а с това колко дълго покритието е запазило структурата и свойствата си. В този смисъл на дълготрайните серии производител дава 10-14дни, а на базовите 5-7.

# 605
Здравейте, коментираше се за пастелите на Bel, аз открих това: https://www.beauty.store.bg/p339447/bel-london-nail-laquers-the- … aka-za-nokti.html

Поръчах ги. Ще спра да следя темата, разоряващо ми действа, а имам купени и неизползвани лакове....

Мимоза, аз показвам как за 2 дни е вече много ожулен по връхчетата... Вярно не съм сложила топа на Опи, с него изкарва около седмица макс, но никога повече, и може би е най-доброто което имам. Може би и топът на Картис. Наскоро взех сеш за проба, засъхва бързо , само ако лаковете така или иначе са от бързосъхнещите, а трайността е само няколко дни, последния път лакът беше надран на следващия ден.... Явно наистина е много индивидуално и трябва да се изпробва кое как се държи.

# 606
  • В полите на Пирин планина
На мен ми е напълно достатъчно лакът да издържи в рамките на 3-4 дни. Не ми е проблем да го сменя и някоя вечер, след работа.
Задължително слагам топ, обаче.
Много харесвам Sally Hansen Insta Dri и Essie good to go, като първият съхне по-бързо.
Иначе и Speed Dry на Перфект също е съвсем добър топ.

# 607
Аз обожавам да се лакирам , но нямам време за това на 2-3дни. Слагам основно това което ми изкарва 4-5-6 дни.  За това и съм склонна да купя нещо качествено, дори да е по -скъпо. Понякога слагам лак само на връхчетата да оправя положението за още ден-два, за това си казвам, че не е добре да слагам бляскави финиши, а един цвят само, като са два е трудно да се направи ретуш.

# 608
Честито мацки и от мен, живи и здрави и само хубави неща да ви се случват!😍😍😍❤❤❤

# 609
  • София
Фифито и Анито,честито.Пожелавам ви да сте обичани и уважани и разбира се здрави.

# 610
  • София
Честит рожден ден, Ани! Бъфи здрава, щастлива и много обичана!

# 611
Прелакирах, не можах да го изтърпя това злато.
Глитера е Impala expert 17. Много фин и с диамантен финиш. Вече любим! Не съм подхранила кожичките за снимките, че телефона ми става мармалад Satisfied

# 612
В сайта на emaglam има 40% намаление на Essie.  
Харесала съм си два цвята - Blanc и Russian roulette. Някой от вас има ли ги да ми изпрати някоя реална снимка?
Прегледах моите червени кремове, рулетката съм я пропуснала, но като се има предвид, че разликата между повечето е полутон, а аз не нося много често червен крем финиш, са ми достатъчни. Пускам снимки на моите на изкуствена светлина и със светкавица, при желание мога и утре на светло да снимам.
Скрит текст:

Подред отдолу нагоре са Bubbles Only, Fifth avenue ( най-доматенито червено в колекцията ми), Really red ( определян за много близък до Russian roulette, но без оранжевия подтон), Aperitif, She s pampered, Lieblingsmensch, Fishnet Stockings ( любимо студено червено), Shall we chalet, Party on a platform, Maki me happy ( другото ми любимо червено), With the band ( керемидено червен, любимо за есента) и класиката Bordeaux.
Blanc е едно към едно с белия на Есенс, аз го ползвам основно за печати, иначе покрива добре на два пласта без черти.
Отговарящи на действителността снимки има в този блог : https://noae.nl/index.php/essie-red-creme-comparison/, и в приложението Lacquergram.

Честито на рожденичките, здраве и много хубави лакови изненади и нови продобивки!

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 07:52 от margolotta

# 613
Благодаря ви момичета!
Ани, честита да си!
Аз май ще прехвърля седмица със сегашния маникюр. Харесах на Долче морския маникюр и мисля нещо подобно да спретна другата седмица за морето.

# 614
  • София
Тина, мацнах Уибото.

На 1 черта е съвсем стандартно нанесен.
На 2 черта е на два много плътни слоя.
На 3 черта е на два стандартни слоя.

Лакирах си краката с него. С доста наслояване, потупване като за глитер. Стана като черен матиран лак. Но нямам и топ лак в мен.

Общи условия

Активация на акаунт