Отговори
# 165
  • Boston, MA
Привет и от мен в новата тема. Имаме ли месечинчета от вчера и днес - честито!
Първо се разписах на гласуването - честно казано, няма да ми е приятно, ако спечелим със съмнения за нередовност. Не е истинско.
Иначе сме болни цялата къща - Дани още ака на фонтан, снощи го преобличах два пъти (поне спря да повръща), мъжът ми, свекърва ми и аз сме със същия вирус, а и гостите ни ги е тръшнало след като се прибраха в Ню Йорк. Вчера си останах в нас, но не можах да смогна да сменям дрехи, чаршафи, че и да се къпя (първо един памперс върху мен, после ми повърна по косата Laughing).
Само ме притеснява, че Дани не ще да яде - само малко кърма и вода, вчера успях и малко оризова каша да му дам. Отказа дори банан. Дано днес вече му се разминава.

# 166
Мами и на мене ми паднаха толкова хора в очите, мислих ги за по различни, просто нямам думи за човешката злоба, завист и простотия.

# 167
аз се чувствам много неуютно, уж за забава ходих да агитирам, то и без тва бяхме на второ място преди това, а сега ни изкарват нечестно играещи, ега си нещото........нямам думи......

# 168
  • София
Мимка, и аз така!

# 169
  • Boston, MA
Защо да е злоба, завист и простотия? Ако погледнем извън собствената си гледна точка, 99% от пишещите във форума са част от отчетни. Разбирам твърдението, че не сме изключение, нито сме събрани по интереси, както фотошопките или бабите. Чужбинските и те са един вид отчетни. Може би наистина има смисъл за отделна класация, само сред отчетните.
За какво ни завижда някой? Че сме "много готини" или какво?
Хайде недейте по детски да се сърдите и да давате такива квалификации.

# 170
  • София
Искате ли да си говорим за по-приятни неща?  Peace
Днес ми е едно коледно такова и не искам вие да сте скофтени! Peace Извадихме си украсата, днес поизпрах елхата и герляндите и утре вече ще сме украсени   

Виждали ли сте някъде да се продават бебешки коледни костюмчета? Решили сме да се снимаме и това да са ни картичките за бабо-дядите.

# 171
Моми4ета,

първона4ално не исках да коментирам гласуването, но сега Ще го направя, макар и да ми се сърдете после....

Не ми харесва цялата работа. Другите са прави, по4ти никой друг не ни 4ете, освен самите нас. И ние си zнаем, 4е сме най готините, нали?  Wink  Да оставим настрани, 4е аz zа такива класации не дам пукната пара, но ли4но аz не бих могла да се zарадвам на титлата, след като полу4ихме много гласове от хора, които никога не са ни 4ели (друг е въпросът, с какъв акъл дадоха своя глас те)......просто спе4елим, zаЩото викахме най силно. Не е неЩо, с което 4овек може да се гордее.....

# 172
  • София
furor споко бе, на 2ри си празнуваме победата и тя е в не малка степен thanks to you Hug

вярно от разочарованието боли , но рушенето на авторитети е  етап от израстването  Laughing

ама не си разваляйте чак пък деня

Бубка наистина се казаха доста цинизми и обиди като само пръцкане и мръсни памперси ни интересуват и тн и те са по по най а ние изперкали родилки., деца сме били
а за флеийтиските и свирките направо  Sick
  hahahaofftopic
айде да се преброим при колко още няма помен от зъбки?
Tatian4e, Не съм съгласна, вота не е за най-четена банда, никъде него пише. Ние бяхме най-активни и си спечелихме приза, това е, а сега със сигурност сме и най-популярните hahaha

# 173
Tatian4e, Не съм съгласна, вота не е за най-четена банда, никъде него пише. Ние бяхме най-активни и си спечелихме приза, това е, а сега със сигурност сме и най-популярните hahaha

За най популярните хи4 не съм сигурна  Wink  Мисълта ми беШе, 4е много хора гласуваха zа нас, които не ни zнаят въобЩе. Та....zаЩо гласуваха zа нас? Бих се zарадвала на гласовете, ако наистина ни бяха 4ели и харесвали най много.....но така  newsm78

# 174
алеле фурор ти направо  #Crazy
ма верно ще спечелим ама много прости хора бре направо ужас

# 175
  • София
Соня е от беззъбите!

# 176
  • Boston, MA
Последно по гласуването - това за свирките беше по повод на едно изказване, номинирано за бисер за годината, че "които правили свирки през 80-те, ги мислели за мръсници, а сега".... оттам се тръгна шегата да се преброят кои са правили свирки през 80-те, т.е. по-големите  Grinning и понеже повечето от нас априлките, се предполага, не са били сексуално активни тогава още (аз не казвам  Embarassed), имаше майтап към нас, демек младите имат да се учат. Не го приемайте като обида.

Айде каквото станало, станало.

Ето снимки за Данчето специално.
Отглеждаме си кученце:

Дани и приятелката Рада (в момента също тръшната от вирус):

# 177
  • София
3-ти номер беззъби!  Mr. Green

Бубка, мерси за снимките  Mr. Green ама.... много дребни беее.... Досаждам ли? - Тренирам за свекърва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще пиеме ли тази вечер?

# 178
  • Boston, MA
Tц. Като ще си свекърва, кажи "Абе как си ги сложила тия снимки толкова малки, не може да ги види човек"  Mr. Green. Ако цъкнеш върху тях, не се ли уголемяват?

Айде преброявайте се, сервирам:

# 179
  • София
И Вальо е беззъб!

Татянка, и аз не съм съгласна с туй, дето го каза! Ми, ние какво сме - стотина мацки, събрани да споделят някакви важни за тях неща. Всяка си има разни хобита и интереси, една я кефи футбола, друга на волейбола, трета обича да прави накити, четвърта харесва кенефна поезия  и т.н. и т.н. И всички си четем тея теми, които ни вълнуват - някои четат 2-3, други всичко във форума. Но самия факт, че всички се отъждествихме като банда Априлки, че сме номинирани и че успяхме да организираме такава  страшна агитка, си е абсолютно показателен за това, каква яка банда сме!!!  Peace
И кво като ни плюят, важното е, че се говори за нас; един вид известност добиваме  Mr. Green и хора, дето не им е хрумвало да погледнат тук, сега може и да ни прочетат.
Пък и всички знаят за агитацията ни, никого не сме излъгали, т.е. играем честно!  Wink

80-те, 90-те, 2000, все тая, важното е свирки да има!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт