Отговори
# 120
  • софия
момичета, който има  яснота за пюретата на ХИП моля да ми праща кодовете и бройките на udasjenny@sellinet.net
айде, че вече има готови  Laughing

# 121
Здравейте.
Аз не съм от бремените, днеска ми дойде М. Sick като водопада Ниагара съм, а довечера съм на парти  Party

# 122
  • 2 етажа над тавана
Ей на - миг невнимание и вие вече за тестове си заговорихте Mr. Green
Маги сега заспа и сега ще ви чета. И ще добавя орлето на първата страничка Grinning

# 123
  • София
Момичета, в Хоби има една невероятна откривателка Хипатия - намира най-страхотните книги на света - за направата на играчки от какво ни и още хиляди ръчни творчества, обаче не мога да ги сваля. На Вие съм с тези работи, моля, който е на Ти да ми помогне я на кюто, я на Скайп когато може, разбира се  Praynig

Жени, аз пак неразбрах, цената на ХИП коя е? Най, най-последната, която е Препоръчителна цена, ли?  newsm78

# 124
  • София
Вижте това, много е сладко: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145819.0
Падат се доста кретенски късметчета.

Охо, някои ще си имат пак бременски лентички, а?  Mr. Green

Мимка, и аз съм всеки път така, гинеколожката каза, че щяло да се регулира, ама нещо не ще...  Sad  Твоят лекар какво казва по въпроса?

# 125
  • София
Вижте това, много е сладко: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145819.0
Падат се доста кретенски късметчета.
Секс в тоалетната  Mr. Green

# 126
  • София
envia, furor, filipka smile3501 страшни сте!!!

Бе то верно сме майки на най-амбициозната зодия, ако не ние кой друг да води и защити името на всички отчетни!!!!!

Момичета, нямаше ли номинация и за администратор на годината? ако -  да, дружно да подкрепим ХЕРА на която също благодарности и на всички гласували за нас  bouquet

# 127
Късметите ми:
3 в 1, моля!  Shocked и понеже не ми хареса, влезнах още веднъж, та и
Да прибера една улична котка, която щяла да ми носи късмет! Joy

# 128
Данче честито късметче bowuu
голямо гласуване пада
моят М пък сега е много нормален даже и корем не боли /много рядко/ като се сетя преди кви болки бяха #Cussing out
моят късмет: пиянде на годината  Joy пък аз не съм пила от ехеееееееееееее

# 129
  • София
За пюретата - гледайте Базова цена с ДДС! А ако някой се сеща за фирма, регистрирана  по ДДС и която ще може да мине за разход пюрета, да свирка, за да оттървем и ДДС-то!

# 130
Пете, как е малкия? Hug

# 131
Пътуване до остров ми се падна  Hug

# 132
ми как е горе долу се оправя ама не ми харесва как диша като стар пушач отвреме на време, какво да го правя вече незнам и къде да го водя Thinking

# 133
Ох, Пете, просто не минава толкова бързо, колкото ни се иска - време трябва! Прегръдки! Hug

На мен ли най-скапаните късмети!!!  Twisted Evil

# 134
  • софия
да точно така както е казала Вени - нашата цена е БАЗОВА ЦЕНА С ДДС

Общи условия

Активация на акаунт