На море в Поморие 2022 г.

• 43 665
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Да, но Бургас е на 10 минути, а Хисаря-Пловдив 45 минути. Ох, не знам, май се отказваме от Поморие Disappointed Relieved И изобщо от почивката май...

# 106
Аз не ходих но море когото бях бременна, една година пропуснах, не ми беше хич драма. Ама хич...Simple Smile..хем бях 6-7 месец аз. Но изобщо не съм се чудила...

# 107
# 108
Има ли в темата местни? Читав педиатър да препоръчате за второ мнение за преслушване на гърди, който не изписва АБ току-така? И да може да ни прегледа още днес

# 109
За съжаление в Поморие има само няколко педиатъра и обичат да се застраховат като изписват антибиотици.
Аз специално не мога да препоръчам. Но ако посетите болницата ще ви прегледа или д-р Христова или д-р Апостолова още днес.
Позната препоръча
Маргарита Димитрова Бургас тел. 0888650145
или Филка Стоянова Бургас 0888692609

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 10:50 от IvanGeorgiev

# 110
Ще почиваме на ул.. Европа
Не сме с малко дете. Къде е удачно да се хапва, може и в центъра, в цяло Поморие всъщност. Просто да е хубава храната, и да не режат глави прекалено.
Също и местенце за коктейли си търся Simple Smile

# 111
Ще почиваме на ул.. Европа
Не сме с малко дете. Къде е удачно да се хапва, може и в центъра, в цяло Поморие всъщност. Просто да е хубава храната, и да не режат глави прекалено.
Също и местенце за коктейли си търся Simple Smile
На Трафика в квартала, където работи  Виктория от Хелс китчън ядохме вкусни неща, но сервитьорката беше ужасно разсеяна и ме издразни много.

# 112
Привет!
В началото на август сме на море в Поморие. Въпросът ми е смятате ли, че би било хубаво да платим за паркинга на хотела, в който ще отседнем или мислите, че все ще има къде да се спре наоколо, става въпрос за хотел Интер Холидейс на ул. Арда 2А? Също така имате ли наблюдения и мнения относно хотела и разстоянията до център плаж и тн.?
Благодаря!

# 113
Аз си гледам разстоянията на гугъл мапс. Вижда се все едно си стъпил на улицата...къде е плаж, къде е център, и т.н.

# 114
Привет!
В началото на август сме на море в Поморие. Въпросът ми е смятате ли, че би било хубаво да платим за паркинга на хотела, в който ще отседнем или мислите, че все ще има къде да се спре наоколо, става въпрос за хотел Интер Холидейс на ул. Арда 2А? Също така имате ли наблюдения и мнения относно хотела и разстоянията до център плаж и тн.?
Благодаря!
Хич и не разчитай за намиране на място. Плати си на хотела.

# 115
Хотелът работи за втора година на 1 минута ви е плажът, паркирал съм на Арда но със съдействието на собственика на пресечната Европа по има шанс  ,плащането за паркомясто го приемам като изнудване и предпочитам да платя за паркинг до светофарите или общината ако няма места погалете игото на пазача и няма проблем   украинци имат жилища в района а те не са пригодени за постоянно местоживеене и е кофти

# 116
Резервирала съм на улица "Цар Крум"1 една квартира, нещо много скромно на пръв поглед.Въпросът ми е далече ли е от плажа?За началото на август става въпрос.Който е там сега,има ли навалица,гъчканица на плажа?

# 117
Хотелът работи за втора година на 1 минута ви е плажът, паркирал съм на Арда но със съдействието на собственика на пресечната Европа по има шанс  ,плащането за паркомясто го приемам като изнудване и предпочитам да платя за паркинг до светофарите или общината ако няма места погалете игото на пазача и няма проблем   украинци имат жилища в района а те не са пригодени за постоянно местоживеене и е кофти
А центърът на какво разстояние се намира и отзиви за хотела някой има ли?

# 118
  • В.Търново
Резервирала съм на улица "Цар Крум"1 една квартира, нещо много скромно на пръв поглед.Въпросът ми е далече ли е от плажа?За началото на август става въпрос.Който е там сега,има ли навалица,гъчканица на плажа?
Към 250-270 м до плажа.

# 119
  • не там където искам
Здравейте,в края на август и началото на септември резервирахме в апартаменти Ванчурови,в новия град-някой с отзиви за мястото.А как е плажът там,има ли наблизо свободна зона,как са цените на чадъри и шезлонг,абе всякаква информация ще ми е от полза,за първи път от 20 години ще почиваме там.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт