На море в Поморие 2022 г.

• 43 641
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Като дете бях почти всяка година в Поморие, пълно си е с комари, но бяхме на бунгала близо до солниците. Някои години си бяха спестили пръскането. Сега не знам как е, може би зависи от района.

# 136
пак е така, от блатото е страшно, с метла ги събират по терасата

# 137
Мен по принцип много ме ядат,но миналата година за 4-5 дни в Поморие нито един комар не видяхме и дори бяхме впечатлени ,че сигурно пръскат за да няма. За тази не мога да кажа, защото сме в Равда и отскачаме само през деня на плаж

# 138
На бугалата може и да има, но си пръскат и в града си е нормално, не е като преди 30 години като ги събирах с метлата.

# 139
Отзиви за къща за гости Паолина? Търся за края на юли, двойна стая,да е чисто. Приемам и други предложения.Без изхранване.

# 140
Ако някой знае нека да пише за този паркинг? Пише безплатен, така ли е и ползва ли се от някого конкретно?

# 141
Това не е ли паркинга до Гранд Хотел? Минавала съм покрай него, безплатен е (беше) според мен.

# 142
Върнахме се преди 3 дни от Поморие. До 29.06 паркинга до Гранд Хотела беше безплатен, след това сложиха табела с цени.

# 143
да, това е паркингът м/у Болницата за рехабилитация и Гранд Хотел Поморие.....от 01.07. -30.09 тези три месеца е платен,  през другите месеци -не.

# 144
да, това е паркингът м/у Болницата за рехабилитация и Гранд Хотел Поморие.....от 01.07. -30.09 тези три месеца е платен,  през другите месеци -не.
И каква е цената?

# 145
Има ли щипалки във водата?В една статия четох,че имало навсякъде по цялото Черноморие.

# 146
  • София
Давам информация за Нерея Палас, вчера се настанихме. Студиото е съвсем прилично за цената си, включва всичко, което исках - кухничка, маса за хранене, диван и спалня. Има пералня и простор, което е супер, защото тръгнахме умишлено с малко багаж. Кафемашината ми дойде супер, защото съм голям почитател на кафето. Има малка тераска, която събира 2 стола и мини масичка, колкото да си поставиш чашата. Има паркинг и има поне по 1 свободно място, което също е супер. Плажът е през улицата, голям, ходене 2-3 минути. След малко ще го пробваме. Цените на плажа са всяко нещо за 10 лв., тоест 2 шезлонга и чадър - 30 лв. На рецепцията не може да се плаща с карта, та снощи търсихме банкомат. Като цяло явно картите не са много популярни по магазинчетата тук. В магазина към хотела ги приемат, има най-необходимото и работи до полунощ. Според мен мястото е доста подходящо за семейства с деца.

# 147
  • Свищов
Давам информация за Нерея Палас, вчера се настанихме. Студиото е съвсем прилично за цената си, включва всичко, което исках - кухничка, маса за хранене, диван и спалня. Има пералня и простор, което е супер, защото тръгнахме умишлено с малко багаж. Кафемашината ми дойде супер, защото съм голям почитател на кафето. Има малка тераска, която събира 2 стола и мини масичка, колкото да си поставиш чашата. Има паркинг и има поне по 1 свободно място, което също е супер. Плажът е през улицата, голям, ходене 2-3 минути. След малко ще го пробваме. Цените на плажа са всяко нещо за 10 лв., тоест 2 шезлонга и чадър - 30 лв. На рецепцията не може да се плаща с карта, та снощи търсихме банкомат. Като цяло явно картите не са много популярни по магазинчетата тук. В магазина към хотела ги приемат, има най-необходимото и работи до полунощ. Според мен мястото е доста подходящо за семейства с деца.
На кой етаж е и коя стая. миналия път бяхме на първия 1А мисля, че беше, и нямаше пералня, но и за нас е по-добре да има. Предната година ни питаха кое искаме, та ако имаме случайно право на избор да съм подготвена. Приятна почивка и дано останете доволни от мястото, както бяхме и ние.

# 148
  • София
Сега съм на плажа, като се върна, ще погледна какво пише на вратата. Но етажът е 3ти (2ри жилищен) и е със западно изложение, следобяд има доста слънце, ако ви устройва.

# 149
Здравейте, ние ще пътуваме към Поморие в средата на седмицата. Дали е вече е лудница по плажовете? Интересуват ме конкретно  при Американеца и този след него? Миналата година още в 7.30 бяха резервирани всички шезлонзи и чадъри на платената зона, тази година дали пак е така или още е рано? А цените как са?

Общи условия

Активация на акаунт