На море в Поморие 2022 г.

• 43 535
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Всички бяха много любезни в хотела, рецепция, обслужващ персонал. Почистване като в 5 звезден хотел -  ежедневно почистване със смяна на кърпите. Дават се плажни кърпи срещу картите и се сменят всеки ден.

# 571
  • Точно където трябва
Дали се изпразни поне малко града? За място за паркиране се притеснявам, иначе хората не ми пречат.

# 572
Да. Има места. На кръговото на манастира има билборд, който обяснава как да разпознавате местата за паркиране.

# 573
Ние пристигнахме вчера, настанени сме в студио точно до Роуз Гардънс, времето е разкошно, морето също, водата е чиста и няма водорасли, флага вчера беше жълт. Има страшно много хора, поне в този район.

# 574
И ние утре пристигаме ,ще нощуваме в Равда но задължително ще си плажуваме в любимото  Поморие. Сезона вече е към края си и се надявам да е по-спокойно около Софарма и да намерим къде да оставяме колата ,че юли беше кошмар

# 575
  • Точно където трябва
Хич не се надявай. Едва паркирах днес на обяд. Кошмарно е да въртиш и да не намираш място и за една гума, не за цяла кола. А детето държи да ходим на другия плаж- т.е това упражнение да го правя по 2 пъти на ден.Confused

# 576
За това квартира се избира покрай плажа който основно ще се ползва...според мен поне.

# 577
Винаги сме се стремяли да сме максимално близо до плажа. Хич не си представям да влачим чадър, сгъваеми шезлонги и една торба кърпи на 500 -700 метра всеки ден или да въртим с колата като гламави, дебнейки някой да излезе, за да се вмъкнем на мястото му.

# 578
  • Точно където трябва
Ами плажа на новия повече ми харесва. Но за разходки вечер не ме устройва. Искам си в стария. Та няма друг вариант. Все ще е врънкане с колата.

# 579
Да, плажна на новия е хубав, но е отдалечено за вечерни разходки. По миналата година ходехме до стария град по крайбрежната алея, но си е доста вървене, чак кучето се изморяваше Simple Smile

# 580
  • Точно където трябва
Аз съм сама с детето. Не ми пречи ходенето, но сами с детето по тъмното не е за мен. Та всеки си има причините.

# 581
Ходете на плаж в стария. На детето му е все едно предполагам. Да не се изнервяш поне.

# 582
  • Точно където трябва
Точно детето не иска, на мен ми е все тая. Иначе съм на 30 м.от морето. Здраве да е.

# 583
Аз съм сама с детето. Не ми пречи ходенето, но сами с детето по тъмното не е за мен. Та всеки си има причините.

Крайбрежната е осветена и оживена - на мен ми допадна, но наистина си е доста вървенето; ние стигнахме пеш от новия до стария град по алеята и се върнахме с автобус.
Днес хич не и се тръгваше Sad магазинчетата около Сънсет са на затваряне - не зареждат, продават наличната стока..а все пак септември също до средата си е ок за плаж.

# 584
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
С кой номер автобус се ходи до Новия град? Какви са цените на билетите и откъде се купуват?Нещо разписание има ли?

Общи условия

Активация на акаунт