Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 717
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Bubbless , теставали са го в болницата , правят тестове на всички бебета на + майки . Понеже антителата са два вида , IgG и IgM , хубавото при него беше , че имаше само IgG , които са за стара инфекция . Ако бяха открили от другите , щяха да му правят още и още допълнителни тестове , които се радвам , че не се наложиха при положение , че е здрав и няма симптоми .
Беше ми кофти , че първоначално не ми го донесоха / добре, че имах снимки от раждането /, но на другия ден , изпитах такова вълнение като видях сестрата с количките … неописуемо беше 💙

Анабел , аз съм за нормално , ако няма причина да е секцио . Има упойки при нужда и възстановяването е много по-кратко . Вече времената са такива , че и при секцио обезболяват много добре и има нови методи на рязане , за да е по-щадящо за майката , но все пак нормалното е по-лекия вариант като цяло .
Каквото и да решиш , важното е да мине леко . Успех !

# 106
Fillme, машина си! Ако не друго поне бързо е минало.
Замислих се... Имаш щастието да си раждала преди това. Имаш поне някаква идея, макар че се проповядва, че едно с едно еднакви няма. Представяте ли си това да е първо раждане на някоя мадама? За себе си единствено мога да се надявам да съм в шок и да нямам мозъка да напсувам лекаря... Или да го питам на него кога за последно са му шили гениталиите.

Минах ранна фетална днес, всичко е топ Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 14:05 от Inferiya

# 107
Момичета, започна ли да се намира спокойно вече клексан по аптеките?

# 108
В Марешки има всеки път, взимам си по две. Питах веднъж в Софармаси иии казаха, че имат само Фракси.

# 109
АА, стискай кълките и не се притеснявай.
2020 г дадох положителен тест за Ковид 5 дена преди насрочената дата за секцио.
Тогава моята АГ каза, че не били наясно какво и как ще се случи, че освен мен имали още една бременна. Буквално ми каза:
"Ела, ще направим секциото, а после ще видим ти къде ще си и къде ще е бебето."
Затворих телефона и след като отмина първоначалния шок, реших категорично, че отменям датата на секциото и ще чакам, или да ми мине карантината, или Марти да тръгне да се ражда.
Вечерта на 11ия ден от карантината раждането тръгна, отидох в болницата, сформираха спешно екип за секцио и така той се роди на 12я ден от моята карантина, а в последния ѝ ден ми го донесоха.
Хубавото беше, че тръгна да се ражда след десетия ден, когато вече баща му не беше под карантина.
След това бях чула, че има болници в други градове, където имат "зелени коридори" за Ковид бременни в деветия месец, за да ходят на тонове. Сега как е, нямам представа.
Да си кажа честно, аз бях само една вечер с температура и после го карах леко. Бях супер спокойна и през ум не ми беше минало да се тревожа за бебето. Усещах си, че всичко ще е наред.
На него му бяха правили тест, който е бил отрицателен и въпреки това не му поставиха нито една ваксина в болницата. Но и това отмина и наваксахме с ваксините, като никога не съм се съгласявала да му слагат по две наведнъж.

# 110
Включвам се и тук.

На 30.06.2022г в 14.57мин се роди нашето второ щастие Мартин. Blue Heart
Скоро ще разкажа как мина раждането при мен.

Бъдете здрави!

# 111
Честита радост, Miss. Да расте здрав и щастлив и много да ви радва! Heart Бързо възстановяване на теб. Flowers Four Leaf Clover

# 112
Честит да е Мартин , Мис ! Да ви е много здрав и безгрижен 💙🤗

# 113
Честит син, Мис! Да е здрав и щастлив! Бързо възстановяване! 🍀

# 114
  • Замък сред облаците
Мис, честито и тук!

Ейнджъл, благодаря ти за куража! Ти как си?

При мен отшумяват нещата, трети ден без температура (седми от първоте симптоми), останаха суха хрема и кашлица (която иде от хремата). Примирих се, че ако трябва ще ходя в МД и заредих тоалетна хартия и памперси в куфара 😁.
Бебчо е активен и ме радва, не съм питала за тонове дали мога да ходя, но ако нещо ме усъмни ще звънна.

П.п. Днес ми е терминът уж, контракции само бракстън хикс тия дни.

# 115
Честит да е Мартин!! Много здраве и щастие на цялото семейство!!

АА добре звучи!

п.п. понеже се коментираше -- първото раждане обикновено протича бавно, та има време да се стигне където трябва, е има и изключения де.

# 116
  • Замък сред облаците
Знам, знам, Одри. Божа работа…. Просто се моля да излезе жив и здрав на финала малкия пък дали сега или след седмица няма значение.

# 117
Miss, Filme честито!! Бързо възстановяване ви желая! Бъдете здрави!
Filme много весела ми беше историята ри. Представям си какъв екшън е било, едва ли на вас ви е било толкова весела, ама един ден с усмивка ще си спомняш този ден и вярвам, че и на теб щв ти в весело. Вече всичко като е минало благополучно.

# 118
Miss, честит да ви е Марти Blue Heart
Разбираемо защо, това име ми е слабост Hug

АА, физически съм добре.
Ето повече и за мен:
Скрит текст:

Емоционално също мисля, че добре се справям. Тези дни трябва да ми е готова епикризата и събирам сили и смелост да я прочета.
На моменти чак се чудя как така изведнъж спря реката от сълзи. Познавайки се добре обаче съм наясно, че понякога това е затишие пред буря. В трудни ситуации имам способността да не мисля за проблема, да подтискам мислите и емоциите, които в даден момент се отприщват.
Благодарна съм на съпругът си. Взе си отпуска и от една седмица сме на почивка. Вчера ходихме и до Златолист, в храма на Преподобна Стойна.
Това е мястото където със сълзи на очи съм се молила за дете, преди да се появи Марти.
Вчера се молих да сме здрави, а ако е писано ще си имаме и друго детенце.
Жената, която беше там, ни пожела да си имаме и едно момиченце.
15 дена преди да разбера, че съм бременна с Марти, подариха на съпругът си едно малко бяло ангелче. Вчера носих още едно, още по-малко. Като се приберем, ще си го сложа до иконата на Богородица.
Другото, което ми се върти в ума е да напусна работа и да захвана нещо съвсем различно, от това което вече 17+ години работя.
Имм идея за малък собствен бизнес, но не съм сигурна, че имам смелостта :Joy за такава стъпка.

# 119
Мис, честит син! Да расте здрав, щастлив и безгрижен! Бързо възстановяване! ❤️
Ангелче, радвам се, че си по-добре! Изпращам ти много виртуални прегръдки и целувки от морето! 😘

Общи условия

Активация на акаунт