Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 993
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • Замък сред облаците
Честит син, Ава! Занапред само хубави моменти да ви чакат!

# 421
Ava-maria, честито! Живи и здрави бъдете цялото семейство! Нека малкият юнак ви носи само радост! Flowers Four Leaf Clover

# 422
Честито бебче, Ава! Много да ви радва, да е живо и здраво и палаво! ❤️

# 423
Честит Александър, Ava-maria Hug Да е жив и здрав и много да ви радва Hug
Голямо затишие в темата?! Какво става с бремелинките на Искам бебе? Драснете по един ред Stuck Out Tongue Winking Eye Ритат ли ви бебчетата? На мен чак ми липсват тези сладки ритничета, въпреки че нямам сили да гледам Astonished Чак сега като е зад гърба ми, осъзнавам колко прекрасен период е бременността, въпреки всички притеснения ❤️

# 424
Онзи ден при мен мина втората фетална морфология. Бебчо е пораснал, успяхме да го видим от всички страни😀Ритка си господина, когато поиска и наистина е много интересно.Много ми е странно как от днес за утре осъзнавам, че нещо не ми става вече😂 всякаш през нощта съм се уголемила😂. Но ей така да е и занапред, всичко да бъде наред за всички ни! ❤️❤️❤️

# 425
Ава, честито! Heart Heart Много се радвам!

При мен - вече съм почти в 30 г.с., бебчето не просто рита, а направо се върти в корема по цял ден, не знам кога спи това детенце. Grinning Вече някои неща сме накупили.. С нетърпение очаквам празниците и усещам как моментът наближава. Heart

При вас, новите мами, как е? Готвите ли се за най-специалната ви Коледа? Heart

# 426
Хаха, да - първата Коледа на бебето 🎁 Накупихме подаръци и нямам търпение да ги подредим под елхата, но най-големият ще е в ръцете ни 🥰❤️🥰 Наистина е много вълнуващо Christmas Tree
Бремелинките, не пропускайте да си направите снимки с елхата и после ще ги гледате с умиление 🤰 И фотосесии и всичко 🤰🤰🤰 Аз доста се снимах като бременна и даже ми се струва че имам малко снимки Grinning Не ми се вярваше, но наистина минава този период като един миг и после ти е странно че си без корем 😁 И че бебчето не е вътре да те рита и такива неща 😁 И тогава си гледаш снимките с умиление 🤰 Стискам палци на всички бременни и ви желая много леко раждане 🤞Flowers Four Leaf Clover

# 427
Привет и от мен.
Днес влизам в 36гс и чак не мога да повярвам, че след всичко, което преживяхме, нашето чудо е на път да се случи.. Heart
За щастие карам лека бременност, но бебка все така си седи седалищно. На 30.11 съм на преглед да видим дали се е обърнала. АГ ми каза да си помисля дали ще правим планово секцио средата на декември (терминът ми е 25.12), или ще чакаме да започне родова дейност и ако не се е обърнала - спешно секцио. Даде ми срок до 8-9 декември окончателно да реша и още си живея с надеждата, че може в последния момент да се обърне. Grinning
Останаха ни дребни покупки, багажа ми е почти готов, а утре ще ни доставят кошарата.

# 428
meri ДА БЕ ДА!!! 36 седмица 😳😳😳 Времето летииии. Моето детенце другата седмица става на 1 година и направо и аз не знам кога и как минах през тази година 😁 Успех на всички с коремчета 🍀🍀🍀

# 429
Привет и от мен. Тази трета бременност е наистина много трудна,паник атаки,скъсяване на шийката,днес сложих песар за всеки случай, защото имам стягания въпреки всичко,което пия. Ще си лежа, но това е положението. Аз съм в 25+4 и бебчо беше 800 грама преди два дни. Лека бременност на всички и пухкави бебета на финал!

# 430
Аз изчаквах да ми минат прегледите тази седмица и да пиша Simple Smile

Ава, честито вързопче! Да расте здрав и много любопитен!

Тик-так, тик-так, аз чуквам 33та, дамата върви 10 дни напред, 2,400. Струва ми се малко бизонче, ама какво да се прави Joy Обърна се пак с тиквата надолу! Предполагах, защото на феталната Атанасова таза, че рефлукса ми е от това, че ми подпира стомаха с глава. Изчезна рефлукса и заподозрях, че се е обърнала Simple Smile Да си стои така до финал Grinning

Минах и през Паскалева, не ми вдигна дозата, тъй че съм хепи. Клексан до финал + още 2 седмици. А месец след раждането пак ще ходя да видим показателите извън бремеността, че нещо не ѝ харесаха и каза, че може да имам риск от тромбоза принципно.

Мебелите пристигат другата седмица, най-накрая!, средата на декември ще поизпера това-онова и се надявам на спокойни празници, ако зверчето благоволи да кротува до термин Joy

# 431
  • Замък сред облаците
И главата надолу не е гаранция за киселините (или липсата) 😅 като влязох в 36гс разбрах що се оплакват хората, не можех да спя от киселини, преди поне бяха само в будно състпяние 😄

# 432
Киселини си имам Simple Smile Имах още първи триместър, после утихнаха, после пак се върнаха. Смуча, лежа на ляво, ядва се. Оообаче... Рефлукса е нещото, което буквално, без да преувеличавам, щеше да ме удави, докато спя Simple Smile
Появи се по едно време, страдах неистово, изчезна, док каза, че се е обърнала (още не знаех за връзката). После пак се появи, бях на преглед и ми казаха, че е с главата на горе и това влияе. Няколко дни след това рефлукса спря и за това предположих с някаква сигурност, че се е обърнала.

# 433
На бременелките успешно и леко да им е! Много е хубав този период. И аз съжалявам, че нямам много снимки, трябваше повече. Седмица две след раждането още си галех корема Blush После забравих, защото само в бебчето гледах. А то си расте ли расте. Вече почти на три месеца. Не е бебе, а направо голямо детенце, гу-ка говори си нещо. Blush Дано всяка жена има щастието да си има поне едно детенце, изпълва се със смисъл животът!!!!

# 434
Честито и от мен, Ава!
Аз напоследък също си мислех, че това с първата бременност няма как да се повтори, за съжаление, втората няма как да е същото ... Sad

Общи условия

Активация на акаунт