Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 992
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Аз сигурно съм единствената жена, която категорично не иска да ѝ се връща бременният период. Не ми беше никак мил и романтичен, мерси хаха
Иначе времето лети адски бързо. Арина след няма и две седмици става на 6 месеца….

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 21:29 от little.madness

# 436
Аз не се снимам много, но смятам да позапочна повече. Но и на мен доста късно ми пролича.

А в този ред на мисли, мисля да си направя фотосесия за спомен. В коя седмица препоръчвате? 😍

Мислех си 33, не знам дали не е рано..

# 437
Момичета, здравейте! Надявам се Коледното настроение вече ви е обвзело напълно! Heart

Искам да попитам - може ли някои мами, които са съхранили стволови клетки, да дадат малко повече информация? Ще се радвам и на всякакви мнения по темата.

# 438
  • София/Севлиево
Аз съхраних във Фючър хелт,защото ми направиха хубава оферта като пациент на Афродита и като правила при тях пренатест.Доктор Вецев ми каза, че си заслужава само ако офертата е добра.И само ще вметна, че терапията със стволови клетки не лекува аутизъм(много модерно мнение напоследък е, че лекува) просто защото аутизмът не е болест(ако беше съм сигурна, че досега големият ни син щеше да е излекуван,водим го по терапии от бебе на 1 година и 5 месеца)...

# 439
Не съхранихме, защото след като се информирах по въпроса, не видях смисъл.

# 440
Отказах се да съхранявам и аз, защото не винаги може да се ползват,не са достатъчни и по подобни причини.

# 441
  • Замък сред облаците
+1 за Ирната и Алисън. Шансът да се ползват е незначително нисък - ако човек се разболее от Х болести, трябва първо да минат всички конвенционални терапии, да не действат и тогава да се разреши терапия със стволови клетки; да има подходяща терапия за съответната болест у нас или в чужбина, количеството да е достатъчно (няма как да стане с клетки от пъпна връв), и не на последно място лицето чиито са клетките май медицински не можеше да ги ползва.

# 442
Ние ще съхраним с надеждата да не ги ползваме (както всяка застраховка). Ако се наложи да се ползват най-вероятно ще е за експериментално лечение, а стигне ли се до такова предпочитам да имам всяка една възможна опция, до която мога да се докопам.
След 20-30 година технологиите ще напреднали, тъй че кой знае.
Избрахме cells4life.

# 443
И ние не съхранихме. Вече се могат да се извличат стволови клетки от мастна тъкан.

# 444
В една лекция Ася каза, че и в кърмата са намерили Simple Smile

# 445
  • София/Севлиево
А,то и в млечните зъби имало и от тях извличали(това ми предложи момичето,когато разбра,че имам голямо дете,но неговите зъби отдавна се смениха).
Иначе основно заради заболяването от което почина майка ми ги запазих.То успешно се лекува точно с терапия със стволови клетки и не е експериментална ами вероятно едно от първите неща които биха предложили ако се откаже химията...

# 446
Здравейте момичета, не съм се включвала отдавна. Моята бебка стана на 3м и вече ми изглежда като едно малко детенце, а не като бебе, но всъщност си е още бебе 😀 Времето лети неусетно…
От 1-2 седмици забелязах нещо, което прави и искам да попитам и вас ако знаете нещо по въпроса. Не много често, но се случи няколко пъти както я държим изправена с лице напред да прави нещо като разтреперване на главичката или втрисане, не знам как да го обясня. Това нещо трае само 2 до 3 секунди, само с главичката и само докато е в тази поза. Много се притесних и я заведох на невролог, направихме ЕЕГ и не се засече нищо (всъщност по време на ЕЕГто и целият преглед тя не правеше въпросното нещо). Лекарят не ми каза от какво всъщност може да е това, чуди се и той, но уж казва, че не е признак на гърч. Някой има ли наблюдения за подобно нещо?

ПП. Ние съхранихме стволови клетки в Cells4life, да ги има, пък се моля никога да не потрябват.

# 447
  • Замък сред облаците
На 3м е още нестабилен вратът, може би е това? Как е с въртенето на главичката, свободно ли я движи в двете посоки?

# 448
Пикае, когато се втриса така за 2-3 секунди. Преди да я караш по невролози не се ли посъветва с педиатър? Можеше да си спестите на вас и на детето стреса. Може да не ви изглежда така, но малките бебета и деца се натоварват изключително от прегледи и подобни неща. От личен опит ви го казвам

# 449
Алисън вече е отговорила. Моето първо дете правеше така от към 4 месец до около 6 месец като пишкаше. Не съм я водила на лекар. Просто я оставях без памперс известно време и така забелязах.

Общи условия

Активация на акаунт