Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 969
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Инферия, айде скоро да се похвалиш! Blush

# 541
Инферия, успех! Дано мине много леко всичко!
Още вчера като писа, си помисли че на следващия ден ще се включиш с развитие!! 😁

# 542
Инферия, леко раждане и скоро да си гушкаш бебчето! Hug

# 543
  • София/Севлиево
Малчо като е все залепен за мен и съвсем изключих - леко раждане Инферия ❤️

# 544
Инферия , как сте ? Как върви процеса 🤗
Ако вече не си родила , леко раждане и от мен !

# 545
И аз чакам хубавите новини и стискам палци 🤞🤗

# 546
Дами, благодаря за куража и всички палчета! Вчера сутринта в 7:17 проплака хубавата Елена - 50 см, 3460. Нормално раждане, до колкото мога да го нарека нормално Joy Ще разкажа тези дни, само да ми мине малко, че още съм леко объркана откъм емоции. Но пък прекарах половин ден в гушкане на малкия розов звяр, което смея да твърдя помага за преодоляване на екзистенциалните кризи Joy и за възстановяването Simple Smile
Ииии то не е за смях, ама ... Този номер мисля, че трудно ще го сбъркам Joy

# 547
Инферия, честито.
Да е жива и здрава хубавата Елена. Да расте обичана, да е гордост за мама и тате, а късмета да ѝ е верен спътник в това приключение ЖИВОТ.
На теб бързо възстановяване.
Между другото тази гривничката е възможно най-хубавото бижу, което отива на всяка жена.

# 548
  • Замък сред облаците
Честита да е Елена, здрава и щастлива да расте!

# 549
Честита да ви е Елена ! Да ви носи много радост и гордост ! 🎀 А на теб , бързо възстановяване ! ☺
Номера е топ , а и вече едва ли ще има майка , която няма да огледа всички подробности 😁

# 550
Честита да е Елена! От здраве, късмет и любов да е изтъкан животът й! Нека порасне с родителите си!  

Бързо възстановяване, Инферия. Ще чакам историята. Няпиши си я никъде сега, защото слез 3 няма да е същата.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 13:13 от fillme

# 551
Честита рожба, Inferiya! Да ти е много здрава и щастлива, малката принцеса! А на теб бързо възстановяване!

# 552
Честита принцеса, Инферия! Да се радва на здраве, дом пълен с топлина и обич, верни приятели и попътен вятър!
На теб леко и бързо връщане на силите

# 553
Честита дъщеричка, Инферия!!
Да е много здравичка! Gift Heart

# 554
Честита рожба, Инферия 🤗❤️ Да ти е жива и здрава малката Елена и много да ви радва ❤️🤗 Тя е с почти същите мерки като моята принцеса и предполагам, че те боли както и мен ме болеше, но минава обещавам ти 😉 Гушкате се и се радвайте една на друга 🤗

Общи условия

Активация на акаунт