Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 964
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Инферия, честита рожба! Да е здрава и много щастлива! Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате вкъщи! Hug

# 556
Честита рожба! Да ти е здрава Елена и много да те радва!

# 557
Здравейте, минах първият си преглед... има сакче, много е мъничко. Аз съм в 5 седмица и 0 дни, а то отговаря на 4 седмица и 5 дни. Проблема обаче е, че имам киста, която е близо 6 см. Много се притесних. Вие имате ли такива кисти? Кистата е от бременността, защото когато ходих декември месец на преглед я нямаше.

# 558
  • София/Севлиево
Добре дошла , Елена ❤️ Бъди здрава,щастлива и носи много радост на мама и татко.
Инферия бързо възстановяване и чакам разказа(обичам да чета такива).

# 559
  • Замък сред облаците
Здравейте, минах първият си преглед... има сакче, много е мъничко. Аз съм в 5 седмица и 0 дни, а то отговаря на 4 седмица и 5 дни. Проблема обаче е, че имам киста, която е близо 6 см. Много се притесних. Вие имате ли такива кисти? Кистата е от бременността, защото когато ходих декември месец на преглед я нямаше.

С коремен или вагинален ехограф е мерено? Като цяло отклонение от плюс-минус 2-3 дни е в нормата - я по-късна овулация, я е трепнала ръката на АГто.
Аз имах киста към 4,5см ако помня правилно, стопява се постепенно в хода на бременността.

# 560
Честита да е Елена, здраве и щастие на цялото семейство!
Чакаме разказ Simple Smile!
Страхотен номер на гривната!!!

Проблема обаче е, че имам киста, която е близо 6 см. Много се притесних. Вие имате ли такива кисти? Кистата е от бременността, защото когато ходих декември месец на преглед я нямаше.
Киста на жълтото тяло ли е? Ако да, май се случва често.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 14:06 от Одри ♡

# 561

С коремен или вагинален ехограф е мерено? Като цяло отклонение от плюс-минус 2-3 дни е в нормата - я по-късна овулация, я е трепнала ръката на АГто.
Аз имах киста към 4,5см ако помня правилно, стопява се постепенно в хода на бременността.

С коремен ме гледа, каза че не гледа бременни с вагинален. Кистата почти е закрила бебето... Оказа се и че съм с обърната матка.. не знам, много се притесних.

# 562
  • Замък сред облаците
Коремният ехограф е много неточен в ранна бременност, гледа се с вагинален.
Обърнатата матка е физиологично разположение, не е проблем. Кистата няма общо с бебето, като гледа с коремен е възможно едното да се пада пред другото.

П.п. Още няма и видим ембрион в рази седмица, само сак.

# 563
Честита да е Елена! Бъдете здрави и много щастливи! ❤️❤️❤️

# 564
Честита Елена! Да е здрава и сигурна съм - много обичана!

# 565
Коремният ехограф е много неточен в ранна бременност, гледа се с вагинален.
Обърнатата матка е физиологично разположение, не е проблем. Кистата няма общо с бебето, като гледа с коремен е възможно едното да се пада пред другото.

П.п. Още няма и видим ембрион в рази седмица, само сак.

Дано всичко да е наред... просто не искам да преминавам през загуба на бебе за трети път.. Ще ми дойде много Sad

Наистина сакчето се падаше зад кистата и трудно се видя..

# 566
Inferiya, честита принцеса! Живи и здрави да бъдете всички, а тя много да ви радва! 🍀
На теб пожелавам бързо възстановяване! 🌷

# 567
Inferiya честита Елена ❤ Да расте много здраво и щастливо дете 🤗

Страхотно име сте избрали, адашки сте ни 😎

# 568
Inferiya, честита дъщеричка! Heart Да ти е жива и здрава! Бързо възстановяване на теб пожелавам!

# 569
Да е жива и здрава Елена 🍀 Да расте много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт