Горещо лято бърза и напира, бременните от 'Искам бебе' тука се събират. /тема 36/

• 39 725
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Miss, честито бебче! Много да ви радва и да расте много здрав и щастлив! Heart

Сънче.. ох.. толкова сте силни! Heart Нека най-доброто тепърва да предстои!

АА - успех!

Момичета, историите, които споделяте за ражданвето са много полезни!

Ъпдейт и от мен: чухме сърчице, беше толкова магично и приказно.. в 9 седмица съм и чакам с нетърпение следващия преглед. Heart

# 151
Сън, прегръдки и кураж! Hug Най-доброто предстои!

АА, леко и безпроблемно раждане! Flowers Four Leaf Clover

Дейзи, честито сърчице и до пухкав финал! Heart

Йоана, стиснати палци да си дочакаш термина! Flowers Four Leaf Clover

# 152
Йоана, много се вълнувам за теб, тъпо е това със шийката и кръвното стискам плаци да изкарате най-близо до термин. Пиши ъпдейти от време на време.

Сънче, чакаме добри новини утре Flowers HibiscusFlowers HibiscusHands Plus1Hands Plus1

Адашче, ъпдейтвай, заедно ли сте още, не остана вече карантина само 3 часа Flowers Four Leaf Clover

Дейзи, честито сърчице!!
Аз най-много се вълнувах като го виждах нещо да мърда, да играе, да маха с ръчица примерно. Върхът на сладоледа беше в 14та седмица, лежеше напречно като бей и си риткаше нещо.

# 153
  • Замък сред облаците
Никакви контракции днес, даже бебо е сравнително спокоен Simple Smile Утре следобед съм на преглед.

# 154
Уж мислех, че ще се радвам като го видя да маха и рита, но на ФМ си стоеше кротко, спокойно. В момента, в който пуснаха доплера започна да се върти и да маха. После кротна и след като пак пуснаха доплера пак започна да се дразни и да маха Grinning та хем ми беше приятно, хем ми стана тъпичко, че го тормозим и воайорстваме Joy ММ се шегува, че е като майка си сутрин, когато я събудят, защото мрънка и недоволства Joy

# 155
Благодаря на всички момичета! Heart

АА - утре ли ще се разберете как да процедирате, дали ще се предизвиква раждане и тн?

Инферия - хахах! Поне си успяла да го видиш в цялата му прелест. Heart

Момичета - кога успяха да ви кажат пол на бебчетата? Предполагам е много индивидуално.. Аз съм в 9 г.с., на следващия преглед ще бъда в 11 г.с. Тогава пак няма да се види най-вероятно, но ми е интересно кога да очаквам.. Може би към 14 г.с.?

# 156
В 11 г.с др. Ковачев ми каза пола, а в 13 Сигридов го потвърди. Зависи от ехографа там, където ходиш, а и от позицията на бебето предполагам 🙄 въпреки че те в този период се въртят много и мисля може да се огледат добре

# 157
  • Замък сред облаците
Днес следобед съм на преглед, Дейзи Simple Smile

По мои спомени полът ми казаха на втората фетална морфолгия в 20гс, в 11гс беше на първата фетална в позиция където нищо не се виждаше, а на междинните прегледи при АГ все беше със скръстени крака.

# 158
На мен ми казаха пола на втората фетална. Не помня точно седмицата. Може би 21-ва.

# 159
Ако ти кажат пол преди ФМ в 13-14, то това ще е мъжки пол.
Мен първо предположение ми дадоха в 10та седмица.

# 160
Слънчогледче, много се радвам, че сте заедно вече 🍀

Дейзи, честито сърчице. Аз разбрах пол на първата ФМ точно в 12+0. То се виждаше много добре, изобщо не се криеше

# 161
На мен ми казаха на ранната фетална в 11та, гледаха някакви успоредни неща, от които нищо не разбирам, 80% момиче.

Ако ти кажат пол преди ФМ в 13-14, то това ще е мъжки пол.
Мен първо предположение ми дадоха в 10та седмица.

# 162
И на мен в 12 , на етърва ми в 11 каза момиче на 80 % и така се оказа . На мен и нейното ми приличаше на момче , понеже се виждаше нещо леко издуто , но в началато изглеждат почти еднакво и само опитен специалист прави разлика .

# 163
  • София/Севлиево
Сън,прекрасни новини.Представих си ви с Ники и Кики как започва забавление по 2.
Дейзи честито сърчице.
На мен пол ми казаха в 11 г.с.,но то защото имах пренатест.През цялото време усещах, че ще е момче(а с ММ искахме момиче,ама като се замисля тъй е по-добре).Вецев се опита да се пошегува в 13 г.с., че вижда една прекрасна девойка,ама не му се получи шегата...

# 164
  • София
Момичета, честити нови бебенца. Gift HeartBlue Heart
Да са здрави ! People BabyBalloonFlowers Four Leaf Clover

Дейзи, моята док още в 10та г.с. ми каза пол... Даде ми 70% сигурност, доколкото помня. Е, оказа се права. Relaxed

Аз съм добре, благодаря че питате...
Пеони, поради ред причини прекъснахме бебеправенето на номер 2, но се надявам скоро да възобновим сериозно.
Радвам се, че се включи, и аз когато започнах да пиша тук, ти
правеше темите.  Blush

Госпожицата стана на 1,7 год...
Става все по-интересна и вече започват проявите на бебешкия пубертет...
Често се чудя къде отлетя това време.
Все още я кърмя /1-2 пъти на ден/.
Ще видим докога... Засега не ми пречи, голям кеф ми е...
Както казва Хедра - докато е приятно и за двете страни. Heart

Скрит текст:
Знам, че ще прозвучи откачено, но понякога, когато си легна по гръб, почти усещам ритничетата и е толкова реално...
То бива да има памет тялото, ама чак пък толкова... Луда работа. Unamused
Има ли някоя друга родила с подобни усещания ? Rolling Eyes
Или просто много ми липсва бременността и се побърквам вече. Flushed

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 06:51 от rave

Общи условия

Активация на акаунт