Цял ден на високи токчета

• 3 715
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Абе и с платформа да е пак не е удобно . Невъзможно е да стоиш с 15 см ток цял ден .
Имам ток 15 см. вкъщи , пробвах да излизам с тях няколко пъти на партита .. ами не , не става . Болките в краката са ужасни само 30 минути на такъв ток . Представям си цял ден какво ще е ..
Та сега си ми стоят вкъщи за украса . Обличам ги от време на време пред мъжа ми само вкъщи Simple Smile

# 31
Не съм виждала рецепционистка с 13 см ток досега, въпреки че много пътуваме. Или темата е пързалка, или работодателят на авторката е извратеняк, който плаче да си го получи.

# 32
Сега ми припомнихте за един разказ на моя преподавателка в университета. Като по-млада работела в някакво радио, разбирайте през 90-те години, когато имаше бум на новосъздадени медии. Шефът ги карал да ходят по къси панталони - разбира се, само жените. Така че всякакви чудаци...

# 33
Чудак? Друга дума бих използвала. И сигурно въпросният чичак ги е избирал не според способностите им, а според дължината на краката им.

# 34
Честно казано преподавателката беше свестна. Не мисля, че беше издържала там дълго, но и как ги е избирал.. явно по краката.

# 35
  • USA
Ако си висок 180 или 175+ 11 см си иде охааа... дали не е изискване за ръст някаккъв верно си е дискриминация, и рецепционистка освен на .......да си с такава визия...

# 36
  • Най-красивата страна
В тази ситуация-сутрин отиваш на работа с кола.Ако нямаш-ползваш такси.
На обед си поръчваш храна отвън.
След работа-пак се прибираш с кола.

За да има работодателя ти такова изискване,значи би трябвало да работиш седнала.
Не е нормално да изискват от теб да вървиш с такива високи обувки 8 часа.
А да ходиш по улицата с обувки с 13 см тънки токчета е направо нелепо...и нечовешко разбира се...

# 37
  • София
Повечето рецепции скриват рецепционистите от кръста надолу, което изчерпва смисъла на токчетата.

# 38
  • варна
Момиче мило,
От 16 годишна ходя на супер висок ток.Висока съм 155см и това  е извинението за това,че изтезавах тялото си.Сега съм на 58г и вече ходя на 5см ток ,но последствията са ужасни...Налага се да посещавам рехабилитация, балнеология.Ти избираш.Прочети какво ти причинява този висок ток и ще ме разбереш.А и още нещо.Докато килограмите ми бяха около 40 не усещах високия ток,но всеки килограм нагоре правеше картинката все по -страшна.

# 39
Ако си на рецепция какво пречи да си скриеш по-удобни обувки под бюрото и да ги сменяш от време на време?? Плюс удобни ниски такива до работа и после до вкъщи?
Пречи и то доста! 😀Няма как да стане по време на работа! Понякога, като ми се отдаде възможност, се събувам тайничко😉 за по 10-15мин да ми починат краката и да си раздвижа глезените. Определено е по-добре, но нямам постоянно тази възможност.

# 40
Това, което на теория можеш да направиш
- ходене до и от работа с други обувки
- когато се прибереш лягаш и вдигаш краката високо с няколко възглавници, свити прав ъгъл в коленете и таза и редуваш контра и шпиц със стъпалата - ляв контра, десен шпиц и обратно. Това помага много и на кръста.
- контрастни душове на краката
- Лиотонче или нещо подобно

Това, което според мен, а и според други дами от форума, трябва да направиш е да си намериш работа, която няма да те осакати за цял живот. Не може да ти дават толкова пари, че да си заслужава после да не можеш да си стъпиш на краката. То не са гръбначни изкривявания, то не е халус валгус, то не е съсипване на вените, скъсяване на ахилеса... Остави шефа да си избива комплексите другаде, където няма да ти вреди.

# 41
Мазоли имаш ли вече от тези обувки? Или някакви изкривявания, кокалчета?

# 42
Това е лудост! Слизай от тези обувки. Още повече, мисля си, че това е лична приумица на работодателя, да му се разхождат сластно пред очите мацки на кокили. Чул е сигурно, че е секси Smiling Imp
Ще имаш проблеми с тези крака в бъдеще.

# 43
  • София
Това, което можеш да направиш, вместо да се чудиш как да си облекчиш краката, е да си купиш копие на Трудовия кодекс (има го във всяка книжарница), да удариш с него шефа си по главата и да си намериш нова работа. Сега започва силен сезон и кадърни кадри се търсят навсякъде, без от тях да се изискват такива безумия.

# 44
Ако си на рецепция какво пречи да си скриеш по-удобни обувки под бюрото и да ги сменяш от време на време?? Плюс удобни ниски такива до работа и после до вкъщи?
Пречи и то доста! 😀Няма как да стане по време на работа! Понякога, като ми се отдаде възможност, се събувам тайничко😉 за по 10-15мин да ми починат краката и да си раздвижа глезените. Определено е по-добре, но нямам постоянно тази възможност.
Глупости!

Общи условия

Активация на акаунт