❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,

Какви добавки приемате? Аз съм 27 седмица и приемам сорбифер, билкова кръв, магнерот 3х1. Понякога приемам вит Д, омега 3-6-9, както и вит Ц. Не е често, тъй като вит Д ми беше в норма последно.

Също колко тежи вашето бебче? При мен го премериха тази седмица 1кг и ми се струва едричко за 27 седмица.. ама каквото е, такова:)

# 181
  • Варна
Никакви добавки не приемам, нито витамини.
Моето беше 1кг в 26та седмица, сега съм 28-ма. Не е едро. Все пак 8-мия месец чука на вратата. Кога ще ги прави заветните 3-3.5кг? Simple Smile

# 182
И моето беше близо 1кг 😅 в 25г.с., тогава казаха че е с 3дни напред. Приемам магнерот, сорбифер+билкова кръв, витаминД,  витамин Б12, Б9, омега3 и май това е Blush

# 183
Днес бях на преглед в края на 24 г.с. бебчо тежи 950 гр. Като добавки приемам фолиева киселина, витамин б12, магнерот и феро фолгамма(от днес съм вече на тотхема, защото хемоглобина ми не се беше вдигнал изобщо от феро фолгаммата).

# 184
Днеска  бях на трета ФМ в 28+6 и бебчо е 1.326кг като си отговаря точно на седмицата.  Simple Smile Не приемам добавки.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 18:43 от AloveUnreal

# 185
Момичета постоянно ми играе кръвното.Имаше 4-5 дни в които бях добре и сега от вчера пак започна да ми става лошо.незнам на какво се дължи.правих изследвания желязото излезе много ниско започнах са пия и се оправих поне така мислих но ето от вчера пак съм с неразположения.Гасене ,задух  и т.н.Опивам се да реша проблема и обмислям всякакви варианти да причина-едното което мисля е дали не ми става зле покрай времето на менструацията и овулацията която имах/преди да забременея се случваше често/другото е да не би топлото време да ми влиае/въпреки че не ходя никъде по жегите и все вечер ми прилошава,но знам ли нали 3-4 дни бях добре а времето беше по хладно и сега се затопли отново и го мисля.Дори ни съм сигурна че е кръвно-/не е нещо фрапантно/Извинявам се за дългия пост-Вие как сте?

# 186
Момичета постоянно ми играе кръвното.Имаше 4-5 дни в които бях добре и сега от вчера пак започна да ми става лошо.незнам на какво се дължи.правих изследвания желязото излезе много ниско започнах са пия и се оправих поне така мислих но ето от вчера пак съм с неразположения.Гасене ,задух  и т.н.Опивам се да реша проблема и обмислям всякакви варианти да причина-едното което мисля е дали не ми става зле покрай времето на менструацията и овулацията която имах/преди да забременея се случваше често/другото е да не би топлото време да ми влиае/въпреки че не ходя никъде по жегите и все вечер ми прилошава,но знам ли нали 3-4 дни бях добре а времето беше по хладно и сега се затопли отново и го мисля.Дори ни съм сигурна че е кръвно-/не е нещо фрапантно/Извинявам се за дългия пост-Вие как сте?

Според мен е от хемоглобина. Поне при мен беше така - откакто пия обаче билкова кръв и сорбифер съм много по-добре.

# 187
Здравейте😊
Аз съм с термин Ноември, но тъй като бременността няма шанс да изкара до тогава реших да се запиша и при вас, ако не е неуместно.
Имам син на 1,5год и сега чакам еднояйчни близнаци - момиченца ❤️❤️
С много контракции съм, серклаж и почти основно на легло, та даже се надявам да избутам до началото на октомври.
Изоставам малко от вас със седмиците (22+4гс), но пък не ми е за пръв път и мога все с нещо да бъда полезна за вас, както вие за мен.
Желая леко бременеене на всички и пухкави финали 😍

# 188
Добре дошла vdgvdg ☺ Желая ти всичко да бъде наред и възможно най-спокойно да протича бремеността!

Вчера бях на преглед при следящият ме АГ, бебчо е 1008гр. в 26 седмица съм. Като добавки взимам диаспорал (магнезий), ферофолгин (желязо), Б-комплекс, Б12, спрей Вит. Д + К и селен.
Също така от време на време си правя протеин на Pregnaco, защото сега в тези жеги не ме влече много към месото 😅

# 189
Добре дошла vdgvdg ☺ Желая ти всичко да бъде наред и възможно най-спокойно да протича бремеността!

Вчера бях на преглед при следящият ме АГ, бебчо е 1008гр. в 26 седмица съм. Като добавки взимам диаспорал (магнезий), ферофолгин (желязо), Б-комплекс, Б12, спрей Вит. Д + К и селен.
Също така от време на време си правя протеин на Pregnaco, защото сега в тези жеги не ме влече много към месото 😅

Здравей!
 Иксма да те попитам за протеина Pregnaco дали си доволна? Засища ли? Кога го приемаш, само сутрин ли?

Благодаря предварително!

# 190
Доволни съм да, избрала съм си този с вкус на ванилия. Пия го когато усетя глад, а не знам какво ми се яде, не е само сутрин, най-често следобед ☺ И да определено засища.

Здравей!
 Иксма да те попитам за протеина Pregnaco дали си доволна? Засища ли? Кога го приемаш, само сутрин ли?

Благодаря предварително!

# 191
Аз Прегнако си го правя сутрин, слагам и извара понякога, плодове и ядки и в блендера. Засища ме. Взех си с карамел ама малко ми е силен аромата.

# 192
Аз пия обикновен протеин, които и преди си пиех и определено е приятен и засища.

# 193
Аз също , с ядково млекце и замразен банан 😂🤷🏼♀ Полезен млечен шейк 😁
Аз пия обикновен протеин, които и преди си пиех и определено е приятен и засища.

# 194
Може да е полезен, списъкът по препоръка на Вита:

Общи условия

Активация на акаунт