❤Октомврийчета тема 3🍇

• 51 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, знаете ли какви ваксини трябва да се бият в болницата? Знам, че трябва задължително да дадат витамин К, но ми се иска да имам идея за всичко и да попитам изрично дали са направени.

# 676
# 677
При мен водите изтекоха по поръчка. С пълно разкритие отидох в болницата. Ходеше ми се до тоалетна и и отидох до банята, със силни контракции, взех си душ и на излизане водите избухнаха. Буквално
Grinning Чу се едно пукване и плиснаха из банята.
Сега също като предния път изтичат по малко по бельото, но това не е проблем да изтичат по малко.

# 678
Момичета, тези от вас, които са раждали нормално. Кога се прави клизмата? Преди напъните ли или още по време на контракциите?  Те контракциите може много да продължат... Мъжа ми иска да присъства, а аз имам известни  колебания дали е добра идея.

# 679
Момичета с моята акушерка говорихме за клизмата и тъй като аз искам да се изчистя преди това решихме да правим. Но смятам да я направя сама вкъщи с миниклизма с мед, може да ги знаете. Въпросът ми е дали според вас ще е достатъчно това, защото знам, че в болницата изливат едва ли не 1 литър течност, а това е 10 грама клизма.. някак нз дали ще стане. Разбира се, ако не успея с нея вкъщи, ще я направим в болницата пак, но все пак ако някоя вече раждала мама е пробвала сама вкъщи да сподели! Благодаря!

# 680
Не знам какво повечето се страхуват от тази клизма. Абсолютно нищо страшно няма, за секунди слагат тая вода, нищо не съм усетила и после отиваш до вц, след това се чувствах супер честно казано Joy защото ми поолекна, при бременността доста притиснато ми става в корема и ми е трудно да ходя до вц, но това беше леко и безпроблемно. Моето раждане беше предизвикано и нз кога точно я слагат при естествено тръгнало, но на мен ми я направиха най в началото.

# 681
  • Варна
На мен не ми правиха клизма, защото казах, че не искам. Лекаря при, който раждах каза, че няма претенции и че аз си решавам. Нямаше проблем по време на напъните. Само # 1 пусках, но те бяха доволни да го видят и казваха, че напъвам много добре. Sweat Smile

# 682
Аз не съм правила клизма. По принцип ми обясниха, че тялото само се изчиства в последните дни. Реално когато ми започнаха контракциите, а и предните дни, започнах да ходя по 100 пъти по голяма нужда. Даже по време на контракциите постоянно търчах до тоалетна, защото ми си ходеше. Та по време на самото раждане нямаше проблем с това Grinning Сега в Шейново ми каза акушерката да си правя вкъщи от същите тези клизмички с мед Мелилакс. Обясни  че боляло именно защото червата са пълни и от притискането на главата да излиза. Може и да е така. Иначе тези клизми мелилакс не съм ги пробвала на себе си, а на бебето ми. Действат веднага, до 20-30 минути.

Flower90 Ти къде ще раждаш, че таткото може да присъства? Миналата година раждах в Св.Лазар и таткото присъства, но точно за напъните му казах да излезе навън, защото се притеснявах да не стане някаква авария от този сорт Grinning
Като родих влезе и сряза пъпната връв, а после нощува при нас 2 нощи.

# 683
А има ли възможност да пропусна изтичането на водите, в случай, че изтичат поетапно? Това ми е най-голямото притеснение, понеже предното раждането си беше изцяло предизвикано. Клизмата изобщо не беше страшна, а пък пукането на мехура наистина нямаше как да остане незабелязано. Обаче беше в болница и си изтече всичко. А сега цяло лято навън бельото ми е мокро, което отдавам на изпотяване. Чудно е..

# 684
eli_to55 , точно това се чудя и аз дали може да се пропусне момента ?!

# 685
Аlegra03, в Надежда. Прави се тест на таткото и може да присъства. Дано не променят нещо в последния момент, ама се съмнявам, ковид вълната за сега затихна.

Аз не съм правила клизма. По принцип ми обясниха, че тялото само се изчиства в последните дни. Реално когато ми започнаха контракциите, а и предните дни, започнах да ходя по 100 пъти по голяма нужда. Даже по време на контракциите постоянно търчах до тоалетна, защото ми си ходеше. Та по време на самото раждане нямаше проблем с това Grinning Сега в Шейново ми каза акушерката да си правя вкъщи от същите тези клизмички с мед Мелилакс. Обясни  че боляло именно защото червата са пълни и от притискането на главата да излиза. Може и да е така. Иначе тези клизми мелилакс не съм ги пробвала на себе си, а на бебето ми. Действат веднага, до 20-30 минути.

Flower90 Ти къде ще раждаш, че таткото може да присъства? Миналата година раждах в Св.Лазар и таткото присъства, но точно за напъните му казах да излезе навън, защото се притеснявах да не стане някаква авария от този сорт Grinning

# 686
Как ме притесняваше и мен клизмата, а се оказа най-приятната част от раждането. Направиха я при прием в болницата, след изтеклите вкъщи води. Явно моето тяло не се беше изчистило добре, защото определено имаше ефект след клизмата.

# 687
А като заплащане нещо допълнително има ли и само при нормалното ли е или може при секцио ?
Аlegra03, в Надежда. Прави се тест на таткото и може да присъства. Дано не променят нещо в последния момент, ама се съмнявам, ковид вълната за сега затихна.

# 688
Мисля, че няма допълнително заплащане, доплаща се ако таткото остане с майката и бебето във вип апартамент след раждането.
Не знам за секцио. Информацията ми е от престой в болницата, при мен в стаята едно от момичетата беше за индукция и на нея и казаха, че може да присъства таткото като се изисква преди това да направи тест за ковид.

А като заплащане нещо допълнително има ли и само при нормалното ли е или може при секцио ?

# 689
Здравейте момичета аз съм в 34+2 уж всичко ми е нормално,но ми направиха микробиология и ми изписаха флоражин на глобули нялой използвал ли е и как действат.

Общи условия

Активация на акаунт