Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
От коя гестационна седмица се ходи на тонове и колко често?
Наистина ли смятате, че бебешките дрехи са стерилни?
Какви комплекти за рисуване сте донесли, с дълги или къси ръкави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
От коя гестационна седмица се ходи на тонове и колко често?
-
Наистина ли смятате, че бебешките дрехи са стерилни?
-
Какви комплекти за рисуване сте донесли, с дълги или къси ръкави?
-
Колко пакета превръзки за след раждане ще вземете?
-
Какво е значението на течението при секцио?
Иначе идея си няма как ще почне и протече раждането.На М М вече четвърти път му сменят графика за юли.Дъщеря ми свършва училище и после стаж .И най вероятно ще отиде на Царево ,само кучето да вземе.Да не го разхождам последните дни поне.Да походи на плаж че ваканцията много бързо ще и свърши.
Допълвам се да кажа, че ще взема и някакъв халат за отгоре, че мъжът ми го направи на въпрос как ще ида с тези одежди в болницата 😆
Обаче си 100% права за неугледния вид с ония раздърпани и опърпани нощници с копчета за кърмачки. Говоря за онези масовите със слончета, пчелички, котенца, предимно сиви. Значииии, родила съм, коремът ми виси, всичко ме боли, не мога да се изкъпя като хората и за капак, като облека тая долнопробна нощница, се чувствах още по-зле. Аз иначе нощници не нося, та искам да мина тънко, но сега с този коментар за неугледния вид не накара да се замисля и със сигурност ще търся нещо друго, което пак да е бюджетно, ама да има по-приличен вид. А тези ще ги бракувам. Просто не мога да вляза в тях още един път. Мразя ги