За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Да, всички нейни книги съм чела, и много ми харесват. Всяка следваща е по-добра от предходната. Авторката е българка и продава книгите и онлайн от профила си. Някои от книгите й ги има и в storytel
https://www.facebook.com/EleazarRomance

Героите и с български имена ли са?

# 61
Да, всички нейни книги съм чела, и много ми харесват. Всяка следваща е по-добра от предходната. Авторката е българка и продава книгите и онлайн от профила си. Някои от книгите й ги има и в storytel
https://www.facebook.com/EleazarRomance

Героите и с български имена ли са?
Да, но се свиква. Сега в последната книга са Мая и Никола

# 62
Сега чета Най-доброто в теб на Колийн Хувър. Толкова ми бръкна в душата тази книга, не го очаквах. Има ли продължение или е самостоятелна? От авторката съм чела само книгите за Хоуп.

# 63
самостоятелна е, както и останалите книги на авторката. Не вярвам да има продължение.

# 64
Не е точно така, има продължение в тази новела:
https://www.goodreads.com/book/show/49018309-finding-perfect
Oбвързано е и с второстепенни герои от поредицата "Без Хоуп".

# 65
Не знам защо толкова дълго отлагах, но най-накрая прочетох "Премълчани истини" на Хувър и мога да кажа, че книгата страшно много ми хареса. Както обикновено се случва когато чета нейни книги и при тази на моменти си поплаках,  на моменти се посмях, определено знае как да си играе с емоциите на читателите тази жена. Най-хубавото нещо в книгата обаче беше Милър, който може би е стана любимият ми персонаж създаван от Хувър. А връзката и диалозите с дядо му са едни от любимите ми моменти.
Не мога обаче да дам пълни 5 звезди, поради факта, че към края ми се стори леко претупана в сюжетната линия Морган - Джона и останах с толкова неотговорени въпроси относно:

Скрит текст:
Кога е започнала връзката на Крис и Джени? Обичали ли са се или е било просто похот? Изпитвали ли са вина? Джени съзнателно ли е излъгала Джона за Илайджа или наистина е мислела, че може да е негов? И накрая какво толкова пишеше в тези писма, които Крис беше скрил? От една страна това че ги унищожи, без да ги прочете може би беше правилното нещо, което Морган направи с тях, но остана едно чувство на неудовлетворение в читателя, относно съдържанието им.

# 66
Здравейте, някоя от вас дали е чела книгата на Нели Стефанова - Дълбоко в сърцето. От това което прочетох в сайта на хеликон изглежда интересна, но все пак да си питам 🙂

# 67
Загледах филма 365 и си свалих книгата. На мен ли ми се струват доста разминаващи се в сюжета?

# 68
Започнах снощи Мениджърът на Кристен Калихан (Идол 2). Доста добре тръгна, въпреки че имах възможността да изчета едва трийсетина страници. Ще видим как ще е нататък, но започва обещаващо
За Шен и Ракъс - не ми е в топа нейни книги, но не ме и разочарова.

# 69
след дълго чудене и търсене започнах да чета Господинът на Е.Л. Джеймс. преди месеци някъде бях чела негативни коментари за книгата и че е била подобие на 50 нюанса. до половината съм освен 18+ сцените  не забелязах нищо подобно на нюансите. красива, нежна история поне засега. след хит като 50 нюанса, честно казано не очаквах нищо хубаво и различно,,,,, така де ще видим

# 70
  • София
Започнах "Почти дама", дано ми хареса.

# 71
  • Варна

Папараци, фотообективи, скандали – животът на Грета се преобръща в един-единствен ден. И само един човек е виновен за това. Едуард. Или по-скоро принц Тристан. Грета все още се чувства предадена заради лъжите му. Защо просто не можа да сподели кой е? Но когато Едуард ѝ предлага подслон от медийния шум в Кавърли Грийн, младото момиче не може да каже „не“. Особено когато сърцето ѝ бие учестено щом го види да се занимава с конете. Или когато той я гледа по онзи определен начин... Но готова ли е Грета да стане част от неговия свят?
Планираната дата на издаване е 9 юли 2022.

# 72
Момичета, прочетох трилогията на 365 дни и за моя изненада ми хареса. 😁😁😁 Признавам, че първа книга не ми допадна толкова и пропусках доста в сексуалните сцени. Абстрахирайки се от бруталността и понякога нелепите обяснения историята ми хареса. Филмите нямат нищо общо със сюжета, а актьорската игра е доста зле. Но Начоо ❣️😁 Много хубав мъж.

# 73
Помните ли нещо интересно от миналото лято да препоръчате?

# 74
За мен "Господинът" няма нищо общо с нюансите. Няма елементи на  БДСМ, а сцените 18+присъстват в повечето съвременни любовни романи.
  [/b]author=asli12link=topic=1457089.msg44970572#msg44970572 date=1656368626]
след дълго чудене и търсене започнах да чета Господинът на Е.Л. Джеймс. преди месеци някъде бях чела негативни коментари за книгата и че е била подобие на 50 нюанса. до половината съм освен 18+ сцените  не забелязах нищо подобно на нюансите. красива, нежна история поне засега. след хит като 50 нюанса, честно казано не очаквах нищо хубаво и различно,,,,, така де ще видим
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт