За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 173
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Като сте на тема Марч, смятам да започна "Креолският призрак" (довършвам кн. 1 от Порочни истории). Надявам се да ми хареса.

# 571
  • Euskal Herria
Като сте на тема Марч, смятам да започна "Креолският призрак" (довършвам кн. 1 от Порочни истории). Надявам се да ми хареса.
Има фен превод на книгите за Темперанс. Хронологично са преди тези за Магнолия, визират част от случилото се след това, т. е. обясняват някои от нещата в книгите за Магнолия.
Но и без тях може да се чете двулогията

# 572
А, добре. Реших, че сюжетът ще се върти около това и бях готова да я зарежа Simple Smile

milenaka, дочете ли и хареса ли ти Simple Smile

# 573
  • София
Още не съм (около 60% съм), доста съм зле с времето напоследък. Обаче засега я препоръчвам с две ръце. И като сюжет е много интересна, и двамата главни ми харесват, и е написана доста добре.

# 574
  • в сърцето на един мъж...
Аз почнах новата на Нора - за сега върви интересно, ама малко тъжна.

# 575
  • Бургас
О, отдавна не съм чела нищо на Нора. Коя е книгата?
Сандра Браун пише ли още?

Понеже явно Рина Кент чете бгмама и видя,че пишем за нея  Grinта леко вдигна завесата за новата книга
Скрит текст:
When I told you this book is INTENSE (yes, in capital letters), I 100% mean it!​​​​​​​​
Which one of these tropes are you most excited about?​​​​​​​​

# 576
Под прикритието на нощта. Обаче е някакво много странно оформление вътре Simple Smile Да видим.

Последните й бяха малко странни - аз още не съм ги чела де Simple Smile Фантасмагоричните й поредици, но тази си е много добре за сега Simple Smile

# 577
Още не съм (около 60% съм), доста съм зле с времето напоследък. Обаче засега я препоръчвам с две ръце. И като сюжет е много интересна, и двамата главни ми харесват, и е написана доста добре.
Супер, радвам се, че не съм те подвела Simple Smile

# 578
Лина и аз никак не обичам любовни триъгълници, но от едно ревю /което е ОГРОМЕН СПОЙЛЕР, не го чети/ видях, че тя обича двама мъже, но няма връзка едноверемено с тях. Единият е лятна авантюра, влюбват се силно, но се загубват след почивката. Когато живота ги среща, тя е в друга връзка /дали обича другия, чак не мога да повярвам, че доста токсична ми се струва/. Направо ми звучи тип Колийн Хувър. Ще я почна довечера и ще разказвам. Благодаря, че сподели линка.

Чакаме Джер и Сес Two Hearts нали?

Много, много скучно. Изключително в стил Колийн Хувър /да ме извиняват почитателите й/. Стигнах почти до половината, но не мога да се насилвам повече. Това не е Шен. Жалко, много се зарадвах като видях новото заглавие

# 579
  • София
Има фен превод на книгите за Темперанс. Хронологично са преди тези за Магнолия, визират част от случилото се след това, т. е. обясняват някои от нещата в книгите за Магнолия.
Но и без тях може да се чете двулогията
Мерси много! Ще го имам предвид.

# 580
  • София
Току-що приключих Perfect Strangers. Буквално не знам как да я коментирам. Давам 5 звезди, защото не може повече. Много ми хареса, ама много. Ще напиша малко повече размисли в скрит текст, защото ако някой реши да я чете, в никакъв случай не трябва да чете сплойлери.

Скрит текст:
Когато започнаха да се стреля в хотела в Париж, реших, че:
1. Може би Джеймс и бившият са някакви шпиони;
2. Супер, харесвам романтичните трилъри; Защо, обаче, никъде не е отбелязано, че книгата е такъв?

След това, когато отидоха в Прованс и тя се озова в клиниката в САЩ, започнах да се чудя дали книгата въобще е любовна и какво всъщност става. Докато описваше клиниката, защо е там, за мъжа ѝ, бях ето така AstonishedCry  И след това дойде епилогът, където вече положението беше ето такова AstonishedAstonishedAstonished Нали това, което беше в епилога, е истината?

# 581
milenaka, аз все още си мисля, че епилога е истината. И аз бях 😭😵.

# 582
Току-що приключих Perfect Strangers.

Къде я намери? Заинтригува ме Simple Smile

# 583
  • София
milenaka, аз все още си мисля, че епилога е истината. И аз бях 😭😵.
А, дано! Приемаме, че е той Joy

Geia, не помня, но най-вероятно е от Хънтъра, обичайно от там свалям. Не е нова, така че ще я намериш лесно.

# 584
Благодаря, открих я Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт