АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 060
  • 214
  •   1
Отговори
# 60
 Close-mas:Алестwelcome! Разкажи повече за себе си! Flowers Sunflower

Close-mas:Хайде момичета, умрях от скука днес! Tired Face
 Close-mas:И Велина като заспа в 13,45 ч, та забрави да се събуди!  sleepuu Т.е. като не спи детето - лошо, като спи - пак лошо!  Joy Няма угодия на майката... Embarassed

# 61
  • София
Еми аз освен да се похваля, че тази вечер съм на аеробика.   animal085 Мъжа ми ще гледа Сонята и аз почвам малко от малко да спортувам.Много  килца имам за сваляне.

# 62
  • София
wavey и  newsm51 от мен.
Досега само съм ви 4ела,но си помислих,4е ве4е трябва и да се запиШа при вас,ако ме приемете  smile3525
  bouquet
Здрасти, Алест!  Hug
А какво е Mi.... на лентичката ти?
Еми аз освен да се похваля, че тази вечер съм на аеробика.   animal085 Мъжа ми ще гледа Сонята и аз почвам малко от малко да спортувам.Много  килца имам за сваляне.
Аз пък съм на банкет, за първи път от раждането насам-е, само от 7,30 до 21,30, но все пак....Чак се вълнувам!Таткото ще го гледа Давид с помощта на свеки....кой знае как ще се ядосвам после! Close

# 63
ех как и на мен ми се ходи да подскачам малко по разни зали, ама на-тук в този град всички аеробики почват от 6, а мъжо е дотогава на работа и докато се прибере,за да поеме Радост -то няма за кога......

# 64
Хайде от мен едно следобедно
днес на обяд Али Бали за 1ви път хареса пюре на ХИП - картофи, копър и заешко...аз дето мразякопър...вътре нямаше и помен от него на вкус де...

Алест Hug

# 65
Alest, здравей и от мен Hug
Как само ми се ходи във Валенсиа и на мен  Rolling Eyes

Бюти, ако питаш какво значи Mi sueno cumplido на лентичката й - моята осъщесвена мечта Grinning

След малко отиваме до болницата да видим резултатите от урината, но ни казаха, че не са добри - бактерии, белтъци, левкоцити ... Sad ще ви пиша после.

Е, сминси, честито за пюрето. Яна не хапва нищо купено - нито плодово, нито зеленчуково, нищо Confused

И едно напомняне за срещата утре. Случайно някой да не забрави Grinning

# 66
  • София
Ами той Люк Скайуокър сам да си признае кой е!
Аз днес бях на у-ще и затова не съм писала! Пак много сте изписали, а за оная тема - още там не съм била!

# 67
Нова темиЧка и 4 страници - да ни е Честита!

flowered, Честито лазещо кръщениЧе   bouquet

Мимка, и ние се будим още през ноща, напоследък "само" по 2 пъти  Mr. Green

Фурор, надявам се всиЧко да мине добре на делото  Praynig все пак според това, което си писала за този тъпак, едва ли някой го взима на сериозно  Twisted Evil

Алест,  Hug
Ренка, браво на теб  smile3501 И аз снощи като си говорих с една скорошна мама се ентусиазирах поне за   newsm39 , но си останах само с ентусиазма - когато приклюЧих с веЧерята, приспиването и миенето, установих Че имам сили само да се добера до леглото  smile3507

Ей, щях да забравя ДеиЧка, благодаря за темиЧката, зарежда веЧе с празниЧно настроение  People Santa

ЧЕСТИТО И НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС [/color][/size]

# 68
  • София
Нунич, тенк ю! Flutter

# 69
ДОбър вечер, дами-мами Hug

Добре дошли на новите мамчета Hug

На месечниците от вчера и днес и на малката христианка Hug Hug

На всички болнички и притеснени от други проблеми  Hug Hug Hug

Тия дни само чета и отговарям на всеки пост наум и сега незнам какво да напиша newsm78

# 70
ФИЛИП@, къде се загуби? да си се връщаш при нас, ей, иначе глоба

# 71
  • София
Рени, къде ще гимнастираш?

# 72
  • Boston, MA
Честито кръщене на Ема!
Честит месец на Ана-Мария, Мати, Станислава и Кристиян!

Добре дошли на всички нови попълнения!

Мерси на всички за съветите за разстройството, не е нарушена флората от антибиотик (Дани още никакви лекарства не е пил, ако не се брои Тайленол 2-3 пъти за температура от ваксина), ама не си отива глупавата диария. Значи този Ентерол бил пробиотик всъщност, аз май намерих къде го има тук.

Снощи Дани пак се буди хиляда пъти за кърма, за вода... и да имахме някакъв режим, отиде в гората. Не яде нищо друго...

Днес малко повече работа се събрала, айде до после...

# 73
Здравейте най-накрая и от нас!

Благодаря на всички за пожеланията и вниманието! (Как минаха тези 8 месеца, немога да разбера;))  Черпим ви виртуално   party023

Сега влизам само за това, че 20 дни бяхме на село и сега се чудя от къде да я почна smile3515.

Честито на всички празнували и празнуващи! Най-вече на наборчетата! Много целувки и да са ни живи и здрави дечицата!

Засега чао! Надявам се скоро да мога пак да пиша!

РР. Извинете ме отново за постния постинг Embarassed

# 74
  • софия
Момичета, последно повикване  ku-kuза пюретата на ХИП...мислете и този уикенд, че понеделник или вторник ще поръчвам!! После чак другия път Grinning

поздрави на празнуващите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт