Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 954
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Няма нужда от тези Дта. Тук и първата и тази бременност ме гледат само на 2 Д. И това е напълно достатъчно.
Иначе се случва да се сбърка пол да. Затова 100% се казва само след раждането.

# 181
  • Замък сред облаците
Мен ми е интересно как са открили повече от основните 3 измерения - дължина, ширина, височина (и на база на тях изчисления обем) Simple Smile Сарказъмче.

Да добавя: ето тук са описани разликите между 2,3,4 и 5д скановете, като медицинска информация дава само 2д ултразвука https://anticipationultrasoundstudio.com/the-difference-between- … d-5d-ultrasounds/

# 182
Здравейте дами. Мен ме изписаха днес. Цялата работа беше много шум за нищо, май. Всички изследвания в болницата са наред и при тях СУЕто въобще не излезе толкова високо. Сега си имам един кисел мъж в къщи, ама и това ще трябва да преглътна. Много добре си ми беше в болницата, гледат те, питат как си, обръщат ти внимание 😂 само дето наистина бях пушка и не ме свърташе.
37г.с. 5 дни, бебка си отговаря, нямам абсолютно никакви признаци за раждане - подготвителни от дъжд на вятър, корема ми е висок, нищо че главата е на позиция. Изписващия каза да спирам хапчетата, само желязото да си пия, защото вика ти с този магнезий никога няма да родиш. Може и да съм първата, която ще изкара до термин 😁

# 183
  • Замък сред облаците
И аз 37+5 спрях магнезия Simple Smile Радвам се, че всичко е 6, а мъжлето да се радва, а не да киселее Simple Smile

# 184
И на мен ми казаха 38г.с. да спирам магнезият, но оня ден като бях на тонове и като ми видяха контракциите и айде да увеличим магнезият още. Бях 33+6 тогава. Но 38 спирам всичко, както върви бебето, ще е в нормални кг, отговаря си на датата, така че ще съм готова за дългоочаквания момент

# 185
Мамите от последните коментари, с колко см. разкритие и % скъсяване на шийка сте?

# 186
  • Замък сред облаците
Нямам разкритие, нямам симптоми на падане на тапата, шийка не сме мерили.

# 187
Нямам разкритие, нямам скъсяване. Както писах, никакви симптоми 🙂

# 188
Здравей те! Утре ме изписват, днес уговорихме секцио с нач. на родилното за 14 юли, така че няма да е 26 ти. Бебебока ми се обърна седалищно тук в болницата, но то и без това няма значение тъй като всички бяха единодушни че ще бъде секцио още от приемането ми. И все пак всичко си е наред, снощи го гледаха на УЗ пълни 3 кг. за вмомента, утре влизам 36 г.с.

# 189
И аз нямам разкрите, нямам изтичане на води, че имах съмнение, но ми направиха тест, няма и скъсяване на шийката. Никакви признаци

# 190
  • Замък сред облаците
За първескините е типично да родят около термин като цяло. Аз не виждам проблем за липсата на такива признаци. За сметка на това коремът тежи особено ниско долу, вечерно време бебето ми натиска гръбнака.

# 191
Аз съм в 38 +2, днес ми измериха 1.5 см разкритие, скъсяване на шийката не е споменавала АГ. Беше си бая болезнено и после прокървих малко.

# 192
Минавам след днешния преглед в 37+1, отговаря на 38 + .. при АГ от ЖК.Засега всичко изглежда добре. Водите и плацентата са добре. Бебето е в правилна позиция, но не е слязло. Каза ми, че при второ раждане слизането става с контракциите. Шийката не са ми мерили,  нито са ме гледали за разкритие. И общо взето си чакаме, когато реши да излиза, тогава. Аз вече нямам търпение. Още седмица макс и да се появява, че вече не се издържа. Искам да го гушна и да знам, че всичко е наред!
На тоновете нямам контракции. Иначе от време на време си имам леки менструални неразположения. Нищо не пия за тях и си чакам.

# 193
Ох момичета, вие имате ли апетит?  На мен в топлото хич не ми се яде, а много го мисля малкия,че  нали все изостава, вече и малко като хапна стомахът ми супер  бързо се запълва, не знам вече с какво да се храня, хем да  има за него, хем аз да не преяждам.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 16:33 от mexicana___

# 194
Ами да, определено апетита за тестяно и сладко спадна. Само за сладолед остава 😁 иначе закусвам кисело мляко или прясно с малко мюсли, вечер салата с месо. Доколкото знам точно в момента е най-важно да хапваме много месо и да не го изключваме от менюто по възможност.

Общи условия

Активация на акаунт