Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 996
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
  • Замък сред облаците
Миша, честито! Да са живи и здрави бебоците!

Лавинка, и задкормилното устройство на УЗ е важно 😁 и бебето като мърда няма как да се измери еднакво просто.

# 211
Адаш, в 35 г.с. беше 2,4кг бебка, сега в 38 г.с. е 3кг. Сега най-много качват, така че ще си навакса 🙂

Миша, честити юначета 💙💙

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 18:08 от deska90

# 212
Адаш, в 35 г.с. беше 2,4кг бебка, сега в 38 г.с. е 3кг. Сега най-много качват, така че ще си навакса 🙂
Миша, честито! Да са живи и здрави бебоците!

Лавинка, и задкормилното устройство на УЗ е важно 😁 и бебето като мърда няма как да се измери еднакво просто.
Какво ти мърдане, той първо беше на тонове, дивя дивя.. после с дупето си правеше мексикански вълни и туъркове, докато го мереха. Simple Smile (знаех къде му е дупето щото ми бяха казали преди това)
3-ма Аг та имаше нада мен,  мн добре видяха кво правеше с корема ми.. не знам какво и защо мереха..

Миша, Честито, да са много здрави и мн да те радват! 😍

# 213
  • София
Адаш дано и моята мадама мине 3 килца до секциото, по-спокойно ще ми е с кърменето. Миша, честити слънца - много хубави имена сте избрали да са живи и здрави!
Лавинка не се ядосвай, просто не ги слушай.. миналия път нали си лежах в Шейново е няма да ти казвам на всяка смяна ме викаха на УЗИ и всеки доктор на смяна ми казваше различни размери, различна височина на плацента и изобщо нищо общо с на другите. Едни ме водеха маргиналис, едни тоталис, едни ми обясняваха че плацентата ми изобщо не е ниска, дори била задна повечето. В началото се притеснявах и аз като теб се чудех кой крив кой прав.. накрая като родих нямаше нищо общо, плацентата си беше тотална и наистина преминаваше и отпред и отзад и бебето беше 2,7 кг, 51 см както казах (едни го мереха 3, други 3,4, една ме шашна с 2,3 кг дори) и хем от тогава знам, че всичко това е толкова неточно, хем ми се ще да чувам добри размери и да съм спокойна.

# 214
Misha, честити бебенца! Да са живи и здрави и бързо възстановяване!

Моят апетит не се е изпарил, даже някакъв безумен вълчи глад за плодове в 12 часа вечерта имам!

И аз все още уж нямам паднала тапа. За разкритие не ме гледат.
Заради многото контракции на тоновете вчера първо ми казаха, че може бебето да дойде по-рано от термин, но после на УЗ по състояние на води и плацента ми казаха "Абе, може и да преносиш." (?) Когат` тогава!

Почнаха и леко да ми лазят по нервите роднини и приятели всеки ден да питат дали не съм тръгнала да раждам...

# 215
  • София
Бълълз коя седмица си? Аз също ям като разпрана, но поне забавих качването на кг и набивам на домати, дини и череши. Като ви чета в какви големи седмици сте и как чакате на педал и се чудя за тая тема ли съм Grinning Grinning Grinning

# 216
Misha, честито! Да са ти много, много здрави бебоците! Бързо възстановяване ти желая! Аз на 4ти ден вече си ходех нормално. Днес ми е 7ден след секциото, свалиха ми конците, цял ден чистя, готвя, подреждам, никаква болка вече няма.

# 217
Бълълз коя седмица си? Аз също ям като разпрана, но поне забавих качването на кг и набивам на домати, дини и череши. Като ви чета в какви големи седмици сте и как чакате на педал и се чудя за тая тема ли съм Grinning Grinning Grinning

Деси, 38+2 съм.
Действително имаме в групичката доста дами с термин в началото на Юли.

# 218
  • гр.Пловдив
Здравейте, мами Blush вчера, планово секцио, в 9:19 и 9:20 се появиха моите момчета - Симеон - 2600гр. и Виктор-2450гр.. В кувиози са, адаптипат се бързо, но Виктор не се е справил напълно сам с дишането и се е наложило да го интобират - има тръбичка в нослето. Слава Богу са добре и се моля скоро да ги гушна. Heart Eyes секциото е гадно, спор няма, надявам се утре да съм по-добре, уж се раздвижвам, но много опъва. А и корема ми беше голям, та и той притиска вече, защото е увиснал.
Желая на всички, на които им предстои, всичко да мине нормално и да гушкате малки, пухкави бебенца 🥰

Суперрр Grinning Това са близнаци отличници по мерки,браво Миша,да са ти живи и здрави ! Two Hearts

Моето секцио ще е на 4.07,АГ ме вика за последно на 27 на тонове и с това ни приключват срещите Smiling Imp

Аз имам завиден  апетит ,много ми се услаждат и двете крайности-от диня със сирене се прехвърлям на супа+скара ,изобщо манджа с грозде е положението ..

АГ не ме е гледала нито за разкритие ,нито за шийка ...това за меренето всяка седмица не виждам особен  смисъл ,при положение,че все не могат да изчислят теглото ..

# 219
Честито Миша, да се адаптират бързо юнаците!

Лавинка, остави ги тея мерки, аз нали много обследвах, сравнявах апарати, лекари и нз си какво, ами няма едно с едно .... Сега го водят че коремчето едва ли не намалява,а  главата и краката растат и то завидно.  При положение,че моят корем расте, едва ли е от бисквитките, вече реших,че колкото мога толкова, то я главата ще е голяма, я коремът малък.

Аз съм в 36 +4 и  постоянно ме питат- Айде готова ли си с багажа, с подготовката, ще раждаш ли скоро?

Викам не , не съм  готова при все че едвам се свивам нищо физически не мога аз да направя, а ММ  работи по цял ден все пак, когато се оправим тогава. Не мога да разбера какъв е тоя зор, все едно те ще раждат. Аз нито контракции имам. нито разкритие, само зор  да има...

# 220
  • Велико Търново
Misha , честито! Бъдете здрави и много щастливи, и в най- скоро време да бъдете заедно! Heart

# 221
Миша, честито! Да са много здрави момченцата и много радост да ви носят Simple Smile

Явно влезеш ли в деветия месец е нормално/обичайно все да подпитват хората. То на мен така ми създадоха усещането, че едва ли не вече съм закъсняла Grinning

# 222
Да и мен постоянно ме подпитват и аз винаги отговарям, че много бързат. Днес една приятелка ми пише и вика вече ще те проверявам. Отговорих ѝ, цитирам, "моля те, не ме проверявай, ако има нещо да се казва ще пиша/звънна". Аз предупредих, че може да не си вдигам телефона, защото постоянно сме навън с малката и искам да мога да реагирам при нужда (все пак съм в 9м и не съм чак толкова пъргава) те са решили да ми гръмнат телефона. Ами айде не 😂

38 седмица, има недовършени неща, но не се чувствам и притисната. Щяхме да перем килими, нищо не стана, матраче няма за next to me, но спирам да дудна вече. И без това жегите ме мъчат.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 21:52 от deska90

# 223
Благодаря много на всички! 🥰
March93, надявам се утре да ми е по-добре, въпреки че при всеки е индивидуално.
Misha, честито! Да са ти много, много здрави бебоците! Бързо възстановяване ти желая! Аз на 4ти ден вече си ходех нормално. Днес ми е 7ден след секциото, свалиха ми конците, цял ден чистя, готвя, подреждам, никаква болка вече няма.

# 224
Миша, честити бебчета! Да са живи и здрави, а на теб бързо възстановяване!
Момичета, като ви чета моето бебче си е направо дундьо в 34 г.с., а отговаря на 35+4, т.е. 2700. гр. Да продължавам ли да ям месо и протеини или да ги пропускам. Какво да ям изобщо? Терминът ми е за 02.08.

Общи условия

Активация на акаунт